Hundetræning Slagelse Hundecenter

Hvor foregår træningen? 

Vi træner på en stor indhegnet træningsplads, der ligger i forbindelse med Slagelse Hundecenter. Adressen er Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev.

Hvilke faciliteter er der på stedet?

Der er gode parkeringsforhold lige op til træningspladsen. Der er endvidere toilet i butikken og en vandhane uden for, hvis du skulle få brug for ekstra vand til din hund.

Må jeg tage mine børn eller min bedre halvdel med til træning? 

Du må meget gerne medbringe andre fra husstanden til træningen. Det er familiehundetræning, og jeg anbefaler, at hele familien bliver involveret i træningen. I det omfang, det er muligt, selvfølgelig. Der bør dog kun være én person pr. gang, der træner med hunden, for ikke at forvirre hunden.

Hvilket udstyr skal min hund have på til træning? 

Jeg anbefaler absolut en god veltilpasset sele og en fast line, dvs. ikke en flexline. Jeg taler mere om udstyr til teorien, hvis dit hold inkluderer det. Der er endvidere hjælp at hente i butikken på Slagelse Hundecenter, hvor udvalget er stort.

Er der andre ting, jeg skal huske til træningen?

Medbring masser af små, bløde og lækre godbidder, som din hund er meget glad for. Og undgå at give den mad lige før træning, da vi ønsker at motivationen er høj. Medbring endvidere et hundetæppe, vand/vandskål samt beklædning, der passer til vejret. Vi træner i stort set al slags vejr.

Hvad hvis jeg er forhindret i at komme én eller flere af træningsgangene? 

Du bedes sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du af én eller anden årsag bliver forhindret i at deltage i træningen.

Hvad sker der, hvis min tæve kommer i løbetid?

Selvom din tæve kommer i løbetid i træningsperioden, er I stadig velkomne til træningen. Jeg vil dog gerne vide det på forhånd, så vi kan tage visse hensyn. Skriv gerne en sms til mig på 29 89 82 12. Nogle kursister vælger at komme uden hund, mens tæven er i løb. Du får ingen økonomisk godtgørelse, hvis du vælger at blive væk under løbetiden.

Er det en idé at vi kommer i god tid før træningen? 

Jeg anbefaler, at du kommer ca. 15 minutter før, så din hund lige har mulighed for at vænne sig til omgivelserne og få snuset lidt til alle duftene. Måske er det endda en god idé at gå en tur i den lille skov ved siden af. Du bør dog venligst holde god afstand til træningspladsen med din hund, hvis der allerede er et hold i gang med at træne, da nogle hunde hurtigt bliver forstyrret.

Er der leg på holdene? 

Der er som regel leg på hvalpeholdene hver træningsgang. Undtagelsen er, når vi har bytur. På de andre hold er der ikke fri leg, men nogle kursister laver legeaftaler, så deres hunde kan lege på andre tidspunkter.

Er der en blanding af store og små hunde på hvalpeholdene? Leger alle sammen? 

Ofte er holdene en blanding af både store og små racer, men vi opretter også sommetider hvalpehold for henholdsvis små og store racer. Og da alderen på hvalpene i reglen kan være lige fra 9 uger til 5 måneder ved start, kan det give en stor størrelsesmæssig forskel, men det gør ikke noget, da træningspladsen er så stor, som den er, da de evt. kan lege i hver deres ende.  Når hvalpene skal lege, deles de op i mindre grupper på 2-4 hvalpe, der passer sammen mht. størrelse og temperament. Vi benytter sommetider lange liner for at kunne sikre os, at ingen hvalpe bliver rendt over ende.

Hvor lang tid skal jeg gå til træning, før min hund har lært at de gængse kommandoer som ‘kom’ og ‘dæk’?

Det kan være svært at sige, det afhænger jo også af, hvor meget du træner med din hund. Men træner du bare 5 minutter 2 gange om dagen, vil du hurtigt se resultater med øvelserne.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg fortryder? 
Et indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, med mindre kurset bliver aflyst af Gitte Asmann.

Hundeadfærdsbehandling 

Kørsel

Hundeadfærdsbehandlingen foregår hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Jeg kører ud på hele Sjælland. Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Ringsted. Adressen er Skovgården 228.
Kørselsafgiften i 2017 er 4,50 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Afregning i forbindelse med hjemmebesøg

Når du trykker ‘ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du med det samme skal betale forskud på 1000 kr. Det er et forskud, som jeg altid opkræver i forbindelse med hjemmebesøg. Forskuddet bliver naturligvis fratrukket din endelige faktura, der typisk forfalder 8 dage efter hjemmebesøget.  Forskuddet tilbagebetales ikke ved eventuel aflysning. Den endelige faktura er naturligvis afhængig af, hvilken pakke du vælger samt kørselsafgiften.

Priser på hundeadfærdsbehandling

Standardpakken med 1 hjemmebesøg koster 2100 kr. Den udvidede pakke med 2 hjemmebesøg koster 2600 kr. Har du ikke købt den udvidede pakke i forbindelse med hjemmebesøget, men først senere, koster 1 times hjemmebesøg 700 kr. Prisen er som sædvanlig uden kørsel.

I de situationer, hvor der er brug for yderligere opfølgning/opfølgninger udover den udvidede pakke, takseres denne/disse til en særlig pris på 500 kr. i timen.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret efter din betaling af forskud. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse et opfølgende besøg.

Aflysning af aftale 
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Bankoplysninger:
Jyske Bank: Registreringsnr. 5069. Kontonummer 1172162.

Personlig hundetræner / enetimer

Hvordan bestiller jeg de 3 enetimer? 

Du betaler for de 3 enetimer med det samme inde på siden.

Hvorfor skal jeg købe 3 enetimer? 

Jeg har valgt at sælge enetimer i pakker af 3 timer. Dette for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan opdele de 3 timer i tre eller to træningsgange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du enetimerne? 

Vi træner normalt i tidsrummet 10- 17 på hverdage, men lad os tage en snak om det.

Hvad kan enetimerne blive brugt til? 

Træningsenetimer kan omhandle træningsissues såsom gå-pænt-i-snor, indkald, kontakt, mv. Har din hund problemer såsom aggressiv adfærd eller alene hjemme problemer, henvises du i stedet til adfærdsbehandling.

Hvis jeg køber 3 enetimer, er der så en frist for, hvornår jeg skal bruge dem? 

Nej, der er faktisk ikke nogen frist.

Hvis jeg bliver forhindret i at bruge f.eks. den sidste time, kan min veninde eller søster så bruge den? 

Desværre nej. De købte enetimer er personlige (hører til husstanden). Men du har mulighed for at bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

Jeg vil gerne have, at den personlige hundetræning helt eller delvist foregår hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det? 

Vi afregner for kørslen efter det første hjemmebesøg. Jeg sender dig en faktura – typisk med 8 dages betalingsfrist.

Kørsel

Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel. Jeg kører ud på hele Sjælland.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Ringsted. Adressen er Skovgården 228.
Jeg tager statens takst, der i 2017 er 4,50 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale 
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

BAT-hundetræning på hold

Hvor mange er der typisk på et hold? 

Der er som regel max. 4 hunde på et hold. Og nogle gange 3, men så har vi ofte ’lånt’ en hund fra BAT-gruppen, den lukkede Facebook-gruppe, som du som kursist inviteres ind i.

Hvor foregår træningen?

I Ringsted foregår træningen typisk i forbindelse med et industrikvarter i Ringsted. Du får den præcise adresse i forbindelse med tilmeldingen til kurset. På BAT on-tour kan BAT-træningen foregå rundt om i landet.

Må jeg tage mine børn eller min bedre halvdel med til træning? 

Du må meget gerne medbringe din bedre halvdel. Mindre børn vil normalt ikke egne sig til at deltage i træningen.

Hvilket udstyr skal min hund have på til træning? 

Jeg anbefaler en god veltilpasset sele og en fast line på 3-5 meter. Det kan evt. være to liner, som du sætter sammen. Jeg taler mere om udstyr til teorien.

Er der andre ting, jeg skal huske til træningen?

Det er altid en god idé at medbringer masser af små lækre godbidder, som din hund er meget begejstret for. Og undlad at give den mad lige før træning, da vi ønsker at dens motivation er høj.

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at deltage én eller flere af træningsgange? 

Bliver du forhindret, bedes du sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du bliver forhindret i at deltage i træningen.

Skal min hund blive hjemme, hvis den er i løbetid?

Nej, I er stadig velkomne til BAT-træningen. Du må dog meget gerne give mig besked om det på en sms.

Er det en idé at vi kommer i god tid før træningen? 

Hvis din hund generelt bliver lidt stresset i nye miljøer, vil jeg anbefale dig at komme en halv times tid før, så den har mulighed for at komme lidt ud af bilen og snuse lidt omkring i området. Lav gerne nogle søgeøvelser. Men det er selvfølgelig vigtigt at tage hensyn til om der evt. er andre på holdet, der gør det samme. Fortæl det evt. til holdet.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du har købt kurset. Dog bortfalder denne fortrydelsesret, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

 

Online-kurser

Hvad er et online-kursus egentlig? 

Et online-kursus er kort og godt et kursus, som du kan tage online. Du har igen fysisk kontakt med din underviser eller med et hold. Du får adgang til undervisningsmaterialet via din pc. Det vil sige, at det kræver en internetforbindelse. Når det er sagt, så har du mulighed for at gemme materialet på din pc, så du også kan bruge det, når du ikke er online.

Jeg er ikke så god til det med pc

Når du har købt produktet, modtager du en klar og tydelig vejledning, der gør det nemt for dig at logge ind og se materialet. Vejledningen vil f.eks. også gøre det lettere for dig at nulstille koden, hvis du skulle glemme den. Og har du stadig problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail til mig på gitte@asmann.dk med den fejl du får, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er bange for, at jeg så skal skynde mig at se materialet, inden det igen forsvinder ud i cyberspace

Du kan faktisk downloade alt materialet og se det igen og igen, hvis du lyst til det / brug for det. Du skal blot huske at downloade det inden for 30 dage efter frigivelse af sidste modul. Du må max. downloade det 2 gange.

Jeg vil gerne tage et kursus med min hund, men jeg har svært ved at følge det pga. mine arbejdstider. Samtidig vil jeg være ked af at måtte melde afbud, hvis jeg bliver syg

Du kan starte når som helst. Og tage kurset helt i dit eget tempo. Misser du noget i videoerne, ser du det bare igen. Du har alle muligheder for at trykke på pause, spole tilbage og høre eller se det igen. Og du kan printe artiklerne, hvis du har lyst til det.

Må jeg dele kurset med andre?

Når du køber et online-produkt ved © Gitte Asmann inkluderer det 1 licens. Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand.

Dvs. at alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Gitte Asmann. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Gitte Asmanns online-produkter.

Fortrydelsesret

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online kursus. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig venligst på gitte@asmann.dk. De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling, og sker ved download via link tilsendt i email.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 29898212 eller på mail gitte@asmann.dk.