Din hundeadfærdsbehandler tilbyder…

Standardpakken
indeholder bl.a.:

1 hjemmebesøg (3-4 timer)

Personlig handlingsplan

Adgang til Redskabsrummet

Pris 2.100 kr. ekskl. kørsel.

Den udvidede pakke indeholder bl.a.:

Alt i

Standardpakken.

1 opfølgende hjemmebesøg.

Pris 2.600 kr. ekskl. kørsel.

BAT Eksklusiv pakke indeholder bl.a.:

1 hjemmebesøg (3 timer).

Personlig handlingsplan.

1 BAT-hold.

Pris 3.000 kr. ekskl. kørsel (SPAR 700 kr.)

…er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Det kan være svært at beslutte, hvilken pakke du skal vælge. Men tag det roligt – du behøver ikke på nuværende tidspunkt at tage stilling til, hvilken pakke du ønsker. Det er først i forbindelse med hjemmebesøget, at du sammen med din hundeadfærdsbehandler endeligt finder ud af, hvorvidt der er behov for opfølgning, mv.

Som uddannet hundeadfærdsbehandler vil jeg generelt anbefale et hjemmebesøg med opfølgning (den udvidede pakke), hvis der er flere problematikker eller hvis problematikken er af mere alvorlig karakter. Den udvidede pakke kan være en fordel, hvis din hund virker meget stresset i hverdagen, gør udfald på mod andre mennesker eller bider ud efter dig.

Din indsats og hvad er udsigterne?

De fleste problemer kan afhjælpes og nogle fjernes helt, hvis du følger mine anvisninger som hundeadfærdsbehandler og får trænet med hunden i dagligheden. Enkelte gange er der brug for ekstra hjælp ud over den udvidede pakke, men som regel vil du få styr på de nødvendige redskaber, så du trygt kan arbejde videre selv. Men hundetræningen er ikke hokus pokus, som ved alt andet får du det bedste resultat, hvis du er vedholdende i din træning. Nogle gange beder jeg dig om at få undersøgt din hund ved en dyrlæge eller kiropraktor først, for at udelukke eventuelle fysiske smerter og sygdom.

Du skal forvente, at du skal arbejde lidt med hunden hver dag for at få det mest optimale ud af min hjælp. De fleste øvelser skal trænes fra bunden af uden forstyrrelser før de indarbejdes i dagligdagen (med forstyrrelser). Nogle øvelser bør trænes flere gange om dagen, mens der i andre tilfælde også kan være brug for en holdningsændring. Min erfaring som hundeadfærdsbehandler viser at det nogle gange kan betale sig at undgå konflikter i stedet for at prøve at ‘vinde’ over hunden.