Den udvidede pakke

Slås du fx med at hunden gør?

Nu er det ikke fordi, at det kun skal handle om at hunden gør. Det at hunden gør er selvfølgelig kun én problematik ud af mange, som du kan have med din hund. Men jeg skriver det for at understrege, at der kan være flere årsager til at hunden gør. En hund der gør kan gøre det for at få kontakt til dig, for at fortælle dig at der kommer nogen, fordi den er usikker, mv. Og det er noget af det, som kan blive afdækket og afhjulpet i forbindelse med at jeg besøger dig og din hund i Jeres hjem.

Den udvidede pakke inkluderer følgende

 • Ligesom under ‘Standardpakken‘, indeholder ‘Den udvidede pakke’ hjælp i dit hjem, med trygge rammer for både dig og din hund. Hjemmebesøget varer typisk 3-4 timer. Du får svar på alle dine spørgsmål, og jeg kører først, når du har overblikket over, hvordan du skal komme videre indtil vi mødes næste gang.
 • Efter første hjemmebesøg får du tilsendt en personlig handlingsplan med mine anbefalinger, samt diverse øvelser og mere generel information på skrift.
 • Et opfølgende hjemmebesøg, der typisk varer en times tid afhængig af problemernes karakter og omfang – samt hvor mange spørgsmål, du har. Opfølgningen kan både foregå hos dig eller hos mig i Ringsted. Vi vil ofte lave opfølgningen en måned efter det første hjemmebesøg, men det afhænger af problemets karakter og størrelse.
 • Du får adgang til mit ‘Redskabsrum‘, som er en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet.
 • Du er velkommen til at kontakte mig – faktisk i en måned efter det opfølgende besøg. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer så hurtigt jeg kan – typisk inden for 24 timer.
 • Jeg vil ligeledes kontakte dig efter mit besøg, for at høre hvordan det går.
 • Skulle du have brug for yderligere opfølgning, tilbyder jeg efterfølgende timer til kun 500 kr. Du vælger selv, om denne/disse skal foregå hos mig eller dig.
 • BONUS 1: Du får 50 % rabat på mit online-kursus Lær at massere din egen hund. Ved hjælp af dette kursus, kan du f.eks. blive i stand til at nedsætte din hunds stressniveau, hvilket kan gøre det lettere at fjerne dens problematiske hundeadfærd.
 • BONUS 2: Du får 50 % rabat på mit online-kursus Fra Frygtelig til Fantastisk gåtur på 5 uger, der vil gøre dig i stand til at få en bedre kontakt med din hund på gåturen og undgå at hunden trækker.

Pris: 2.600 kr. ekskl. kørsel.

Du skal betale kørselafgift tur/retur min bolig i Ringsted.

I 2017 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km.

Hvornår du skal vælge den udvidede pakke

Det vil ofte være en fordel at vælge den udvidede pakke, når du oplever flere problematikker med din hund. Har du fx en hund der gør af andre hunde på gåturen, en hund der gør når den møder mennesker eller oplever du at hunden gør når den er alene hjemme, så har vi flere ting at gå i gang med. Dette ville være en af årsagerne til at du skal vælge den udvidede pakke.

Du skal også vælge en udvidede pakke, hvis du ønsker den større tryghed i, at der er mulighed for at følge op på øvelserne og de ting, som vi har gennemgået. Du vil formodentlig også være bedre til at få trænet, når du ved at jeg snart kommer igen.

Når det det er sagt, så er der ikke på nuværende tidspunkt behov for, at du beslutter hvorvidt du har brug for standardpakken eller den udvidede pakke. Det er noget, som vi tager stilling til ved det første hjemmebesøg.

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler forskud på 1000 kr.
Det er selvfølgelig et forskud, som bliver fratrukket den endelige faktura.

Når du har betalt forskuddet, sker der følgende:

Du får en mail, der indeholder følgende:

 • Et detaljeret spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
 • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’ på platformen ‘Simplero’, som du får din egen adgang til.
 • Din adgang til 50 % rabat på mine online-kurser.

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Har du spørgsmål eller er du stadig i tvivl?

Jeg misbruger ikke dit telefonnr. Jeg ringer kun til dig én gang. Kan jeg ikke få fat i dig, sender jeg dig en sms, og så kan du ringe mig op.

hundens adfærd

Få 7 trin til en Fantastisk Gåtur

- Direkte i din indbakke og helt gratis.

Derudover får du - helt uforpligtende:

√ Simple og seje tips, der gør dig klogere på din hund.

7 trin til en Fantastisk Gåtur

Vi deler ikke dine oplysninger med andre, og du kan afmelde dig til hver en tid.

x