Adfærdskonsultation i hjemmet

Er hundens adfærd problematisk?

Her kan du få hjælp til hundens adfærd. Hundens adfærd kan godt være problematisk og uønsket for os, men være naturlig for den. Fx kan du ikke automatisk forvente, at have ‘hund alene hjemme’ uden problemer. Hunden er jo fra naturens side flokdyr, og skal derfor gradvist lære at håndtere det at være alene hjemme, og have forventningen om, at vi altid kommer igen.

Adfærdskonsultationen inkluderer følgende:

  • Ved Adfærdskonsultation i hjemmet får du et hjemmebesøg, hvor vi ikke er presset tidsmæssigt. Det vil sige, at jeg typisk er hos dig/din familie og din hund i ca. 3 timer. Jeg bliver, indtil du synes, du har fået styr på det, som vi har gennemgået, for at vi sammen kan komme den uønskede del af hundens adfærd til livs. For at hjælpe bedst muligt, er det vigtigt, at vi kommer til bunds i tingene.  Vi har brug for at få et overblik over alle problematikker vedrørende hundens adfærd. Og derfra bliver vi så enige om, hvilke løsningsmuligheder, der er bedst for jeres familie.
  • Efter besøget får du tilsendt en personlig handlingsplan med mine anbefalinger, samt diverse øvelser og mere generel information på skrift vedrørende hundens adfærd.
  • Du får adgang til mit ‘Redskabsrum, som er en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet. Du er meget velkommen til at downloade artiklerne, så du kan læse dem igen og igen, når du har lyst til det.
  • Du kan kontakte mig efter behov i en måned efter besøget. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer, så hurtigt jeg kan – typisk inden for 24 timer.
  • Jeg vil kontakte dig 1 gang efter mit besøg, for at høre hvordan det går.
  • Bonus 2: Du får 50 % rabat på mit online kursus Lær at massere din egen hund, hvor du vha. regelmæssig hundemassage nedsætte dens stressniveau og give jer et tættere forhold.

Hvis du kan mærke, at I har brug for mere hjælp til at ændre hundens adfærd, har du mulighed for at tilkøbe et opfølgende hjemmebesøg. Du behøver ikke vælge allerede nu, om der skal være et opfølgende besøg. Det taler vi om, når jeg besøger jer, og lærer jeres hund og dens adfærd bedre at kende.

Pris: 2.500 kr. inkl. kørsel.*

*Kørsel til aftaler på Sjælland og øerne er inklusiv i prisen. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. I 2017 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes med særskilt faktura ifm. hjemmebesøget. Der vil være 8 dages betalingsfrist.

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du kan vælge mellem at betale hele beløbet på én gang, eller betale det over 2 rater.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail med følgende:

  • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
  • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’ på platformen ‘Simplero’, som du får din egen adgang til.
  • Din adgang til 50 % rabat på mine online-kurser.

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Sidder du med ubesvarede spørgsmål?

Jeg interesserer mig for dine og din hunds problemer, og vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Udfyld dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op så hurtigt jeg kan.

hundens adfærd
© Copyright Gitte Asmann

Få 7 trin til en Fantastisk Gåtur

- Direkte i din indbakke og helt gratis.

Derudover får du - helt uforpligtende:

√ Simple og seje tips, der gør dig klogere på din hund.

7 trin til en Fantastisk Gåtur

Vi deler ikke dine oplysninger med andre, og du kan afmelde dig til hver en tid.

x