Standardpakken

Er hundens adfærd problematisk?

Her kan du få hjælp til hundens adfærd. Hundens adfærd kan godt være problematisk og uønsket for os, men være naturlig for den. Fx forekommer fænomenet ‘hund alene hjemme’ ikke automatisk uden problemer. Hunden er jo fra naturens side flokdyr, og skal derfor gradvist lære at håndtere det at være alene hjemme, og have forventningen om, at vi altid kommer igen.

Standardpakken inkluderer følgende

  • Hvis du vælger standardpakken til at ændre hundens adfærd, får du et hjemmebesøg, hvor vi ikke er presset tidsmæssigt. Det vil sige, at jeg typisk er hos dig/din familie og din hund i 3-4 timer. Jeg bliver indtil du synes, at du har fået styr på det, som vi har gennemgået, for at vi sammen kan komme den uønskede del af hundens adfærd til livs. For at hjælpe bedst muligt, er det vigtigt, at vi kommer til bunds i tingene.  Vi har brug for at få et overblik over alle problematikker vedrørende hundens adfærd. Og derfra bliver vi så enige om, hvilke løsningsmuligheder, der er bedst for Jeres familie.
  • Efter besøget får du tilsendt en personlig handlingsplan med mine anbefalinger, samt diverse øvelser og mere generel information på skrift vedrørende hundens adfærd.
  • Du får adgang til mit ‘Redskabsrum, som er en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet. Du er meget velkommen til at downloade artiklerne, så du kan læse dem igen og igen når du har lyst til det.
  • Du kan kontakte mig efter behov i en måned efter besøget. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer så hurtigt jeg kan – typisk inden for 24 timer.
  • Jeg vil kontakte dig 1 gang efter mit besøg, for at høre hvordan det går.
  • Bonus 2: Du får 50 % rabat på mit online kursus Lær at massere din egen hund, hvor du vha. regelmæssig hundemassage nedsætte dens stressniveau og give Jer et tættere forhold.

PS: Hvis du er mere interesseret i at ændre hundens adfærd vha. et hjemmebesøg med opfølgning, kan du i stedet læse om Den Udvidede Pakke. Men du skal slet ikke vælge nu. Det er noget vi taler om, når jeg besøger Jer.

Pris: 2.100 kr. ekskl. kørsel.

Du skal betale kørselafgift tur/retur min bolig i Ringsted.

I 2017 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km.

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler forskud på 1000 kr.
Det er selvfølgelig et forskud, som bliver fratrukket den endelige faktura.

Når du har betalt forskuddet, sker der følgende:

Du får en mail med følgende:

  • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
  • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’ på platformen ‘Simplero’, som du får din egen adgang til.
  • Din adgang til 50 % rabat på mine online-kurser.

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Sidder du med ubesvarede spørgsmål?

Jeg interesserer mig for dine og din hunds problemer, og vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Udfyld dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op så hurtigt jeg kan.

hundens adfærd
© Copyright Gitte Asmann

Få 7 trin til en Fantastisk Gåtur

- Direkte i din indbakke og helt gratis.

Derudover får du - helt uforpligtende:

√ Simple og seje tips, der gør dig klogere på din hund.

7 trin til en Fantastisk Gåtur

Vi deler ikke dine oplysninger med andre, og du kan afmelde dig til hver en tid.

x