BAT hundetræning på hold

BAT hundetræning for begyndere

Her får du alt den grundlæggende viden om BAT- hundetræning. Kurset inkluderer teori, linehåndtering og andre øvelser uden hund samt 4 træningsgange med hund. Kurset gør dig bla. i stand til at aflæse din hund bedre samt holde stressniveauet nede på gåturene og derhjemme. Derudover vil du efter kurset være kommet godt i gang med dine BAT set-ups, så du virkelig har mulighed for at gøre din hund mere tryg.

BAT hundetræning for lettere øvede

Du kan deltage på BAT-holdet for lettere øvede, når du har gennemgået et grundlæggende BAT-hold hos mig eller en anden BAT-instruktør. Holdet er lavet til dig, der gerne vil komme videre med din BAT træning og måske er gået lidt i stå. Typisk arbejder vi på kortere afstand, og du får redskaber til at kunne gøre dette.  Vi tager dog selvfølgelig individuelle hensyn og arbejder derfra, hvor I er nået.

BAT hundetræning on tour i Danmark

BAT-træningen foregår normalt i Ringsted, og folk kører hertil fra hele Sjælland. Men da jeg også jævnligt får efterspørgsler fra den anden side af Storebælt, tilbyder jeg også BAT hundetræning i Jylland, på Fyn og på Bornholm. Dette er dog ikke så tit som på Sjælland. Kender du en gruppe hundefolk, der er interesseret i at lære mere om BAT hundetræning, kører jeg gerne til Jer og afholder et kursus.

Lær din hund at gå ‘Fra Vred til Venlig’

Gøen, knurren og udfald er afstandsøgende signaler, som vi ikke ønsker. Heldigvis signalerer ikke alle afstandsøgende signaler aggressive signaler. De mere venlige fortæller på en høflig måde, at yderligere interaktion ikke ønskes.

Det er de venlige signaler, som du skal lære din hund at bruge, når den er i snor. Du skal lære at kunne genkende og belønne høflige og acceptable afstandsøgende signaler – hundens gode valg.