BAT træning ‘on tour’

BAT træning ‘on tour’ er BAT træning på turné rundt om i det danske land. Der kan være brug for BAT-træning i hele Danmark.

Hvem er egnet til at deltage i BAT træning på hold?

Et BAT-hold er til dig, der har en hund, der f.eks. gør eller er udfarende over for andre hunde. Du synes måske det er pinligt, og du skammer dig over reaktionen. Du kan måske også synes, at det er helt vildt synd for din hund. Og det er synd. For formodentlig er din hund utryg og bange for de hunde, den møder, og den har lært at hvis den er udfarende over for dem, så går de væk – eller den bliver selv taget væk fra den ubehagelige situation (af dig).

BAT træning vil give dig/Jer følgende

 • Din hund vil lære at tage andre og fredeligere valg end den udfarende adfærd.
 • Du vil blive bedre til at aflæse din hund og håndtere linen uden at påvirke hunden negativt.
 • I vil f.eks. kunne klare gåturene bedre.
 • Afhængig af hundens tidligere reaktion og din arbejdsomhed, vil du på sigt kunne passere andre hunde uden udfald, og er du arbejdsom, vil der endda være mulighed for, at din hund på sigt vil kunne blive social med andre hunde.

Du kan læse mere om BAT træning her.

Pris: 1800 kr. Nyhed: Du kan nu også vælge at betale i 2 rater.

Når du trykker ’ja tak’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme.

BAT træning on tour
 • Næste holdstart med BAT træning

  Gørløse – Nordsjælland

  Starter med teori mandag d. 28. august 2017

  Ledige pladser.

Dette hold med BAT træning inkluderer følgende

 • 2 timers obligatorisk teori, der forventes at foregå online. Alt du behøver er din pc og en internetforbindelse.
 • 1,5 timers linehåndtering og træning uden hund.
 • 4 x 1,5 timers træning med hund.
 • Bonus: Masser af bonusmateriale, som du kan downloade og læse igen og igen.
 • Adgang til ‘Redskabsrummet; en lang række artikler omkring hundetræning med klikker.
 • Adgang til lukket Facebook-gruppe, hvor du har mulighed for at netværke med andre BAT-kursister. I BAT-gruppen er der hundeejere fra hele Sjælland.
 • Max. 4 hunde til den praktiske træning.

Du får i alt 9,5 timers undervisning.

Bonus 2: Som kursist på et hold med BAT træning har du lige nu mulighed for at tilkøbe min online-kursus ’Fra Frygtelig til Fantastisk Gåtur på 5 uger’ med 50 % rabat. Trækker din hund meget, vil jeg anbefale dig dette, da det vil gøre linehåndteringen og der med BAT-træningen lettere.

Bonus 3 Du får endvidere 50 % rabat på Lær at massere din egen hund, der ligeledes er et online kursus. Kurset er spækket med viden og tydelige videoer, der klart og tydeligt, viser dig, hvordan du skal gøre. Kurset kan bla. gøre dig i stand til at sænke din hunds stressniveau, hvilket ofte er en fordel, hvis din hund er reaktiv.

OBS! Dette hold er ikke optimalt for hunde, der har problemer med mennesker – men giv mig lige et kald på tlf. 29 89 82 12, så taler vi om din hunds problematik.

Næste BAT træning: Gørløse i Nordsjælland

 • Teori: mandag 28. august kl. 19.00-21.00. Teorien foregår online, dvs. foran din egen pc.
 • BAT 1, linehåndtering og øvelser til ‘overlevelse’ på gåturen: tirsdag d. 29. august kl. 17.30-20.30.
 • BAT 2: tirsdag d. 5. september kl. 18.00-19.30.
 • BAT 3: tirsdag d. 12. september kl. 18.00-19.30.
 • BAT 4: tirsdag d. 19. september kl. 18.00-19.30

Linehåndtering og træning uden hund samt BAT 1-4 foregår i Gørløse i Nordsjælland. Du får adressen, så snart du har tilmeldt dig og betalt.

Når du trykker på ’ja tak’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme.

Når du har betalt, sker der følgende:

 • Du får en bekræftelse på, at du har betalt.
 • Du får et kort spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig senest en uge før træningsstart.
 • Du vil med det samme få adgang til ’Redskabsrummet’, der bliver dit online værksted. Redskabsrummet er en samling af artikler omkring hundetræning/klikkertræning. Du er velkommen til at downloade artiklerne, så du også senere kan tage dem frem og læse mere, når du har lyst.
 • Du vil endvidere få en vejledning i, hvordan du logger ind i Redskabsrummet, mv.

Har du spørgsmål til BAT træning på hold? Eller noget andet?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Få 15 minutters gratis telefonisk rådgivning lige her. Udfyld blot navn og telefonnummer og tryk på knappen.

hundens adfærd

Oplever du, at der er brug for hjælp på andre områder også?

Ofte kan der være brug for noget mere hjælp først. Måske er der andre problematikker, måske er hunden stresset, usikker eller kan ikke være alene hjemme. I denne situation er BAT Eksklusiv Hjælpepakke den bedste hjælp for dig og din hund. Læs mere om hvad BAT Eksklusiv Hjælpepakke indeholder.

SE HVAD TIDLIGERE KURSISTER SIGER

Trine & Baby

‘Selve BAT- træningen har været fantastisk, især linehåndteringen, at se hvor meget det betyder for min hund, at jeg ikke opildner en situation ved at have en stram snor. Og det at lære at forstå hundsk. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for min hund, jeg har lært at se på ham inden det hele bryder ud, jeg har lært at hjælpe ham inden situationen opstår.

Den sætning der for altid vil sidde fast i mit hoved efter BAT teoriaftenen, er da Gitte siger; ’ta´ ansvar for din hund, lad være at presse den eller sætte den i en situation, som den ikke kan håndtere.’. Jeg har altid haft svært ved at få stoppet med at træne i tide, når det går godt, men denne sætning gav så meget mening at jeg ALDRIG overtræner ham igen, jeg kan nu se, at når han er fyldt op, er det at alle de dumme situationer sker for ham.

Nu noget tid efter, er Baby nået enormt langt, der er stadig meget træning forude, men nu når vi møder en anden hund eller en situation hvor han har det svært, eller normalt ville vælge et udfald, vælger han 9 ud af 10 gange at søge hjælp hos os, og kan passere ved hjælp af de teknikker, vi har lært.

Vi er ikke i tvivl om at vi når i mål. Vi har hele tiden haft mulighed for at slå op i et redskabsrum hvis vi havde brug for at læse op på noget, jeg vil til enhver tid anbefale Gitte til alle hundeejere jeg møder på min vej.’

Trine & Baby
Dennis & Bailey

‘Vi overtog/købte en 11 mdr. gammel Shih Tzu tæve (Hun er nu 2,5år gammel), som viste sig, at have lidt adfærdsproblemer… Hun gøede bl.a. af alle de hunde, hun ikke kendte. Vi gjorde vores bedste og hun forbedrede sig også, men vi følte stadigvæk, at der manglede noget, da det stadigvæk var svært, at møde nye hunde og at gå ture om aften i mørke, hvor hun var ekstra nervøs. Derhjemme er hun noget af det kærligste og virkelig en dejlig hund, men vi ønskede/ønsker for Bailey, at hun ikke skal være bange/nervøs når vi er ude…

Efter at have gennemgået et BAT kursus, har vi fået et værktøj der virker (langsomt, men sikkert) og som forbedrer tilværelsen for os alle…

Tak for alt!!

Kæmpe VUF’

Dennis & Bailey
Ann & Gaia

‘Rigtig godt kursus. Gitte er god til at kommunikere klart og tydeligt. Hun er rigtig god til at læse de individuelle hunde og agerer efter det. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal på kursus hos hende.’

Ann & Gaia

Få 7 trin til en Fantastisk Gåtur

- Direkte i din indbakke og helt gratis.

Derudover får du - helt uforpligtende:

√ Simple og seje tips, der gør dig klogere på din hund.

7 trin til en Fantastisk Gåtur

Vi deler ikke dine oplysninger med andre, og du kan afmelde dig til hver en tid.

x