Hvalpetræning Slagelse Hundecenter

Kurset ‘ Hvalpetræning Slagelse Hundecenter’ er for hvalpe fra 9 uger og indtil cirka 5 måneder ved holdstart.

Det mest optimale er, at du kommer i gang, så snart hvalpen er faldet til i dit hjem og er tryg. Benyt dig af, at hvalpen stadig er i socialiseringsfasen, hvor den er ekstra åben over for nye indtryk. Men bedre sent end aldrig 🙂

Alle racer og blandinger er velkomne. Max 6 kursister på holdet.

Kurset ‘Hvalpetræning Slagelse Hundecenter’ indeholder kontaktøvelser, gå pænt i snor (se artiklen ‘Hvorfor trækker hunde og hvad gør jeg ved det), opstart på lydighed, indkald, socialisering, aktivering, impulskontrol, bytur, tilvænning til håndtering, snak om problematikker og meget andet.

Vi anvender principperne fra klikkertræning, men det er ikke noget krav, at du bruger en klikker. Nogle kursister bryder sig ikke om klikkeren, men så bruger de bare en anden lyd, før de giver en godbid. Du kan se HER, hvordan du kommer i gang med din klikker.

Teoridelen på kurset ‘Hvalpetræning Slagelse Hundecenter’ bliver afholdt som et online-webinar. Et webinar er et online-kursus, hvor du møder underviseren live direkte på nettet. Det kræver blot en internetadgang. På et online-kursus kan du derhjemme i ro og mag se præsentationen og stille spørgsmål.

Hvalpetræning Slagelse Hundecenter

Næste holdopstart

 • Februar 2018

  2 ledige pladser.

  Pris i alt 1.260 kr.

Hvalpetræning Slagelse Hundecenter indeholder følgende

 • 2 timers obligatorisk teori.
 • 8 træningsgange á 1,25 timer.
 • Bonusmateriale med trinvise guides, der understøtter øvelserne.
 • Ekstra bonus: Adgang til ‘Redskabsrummet’, der er en samling af artikler omkring klikkertræning og hundetræning.
 • Der vil være leg næsten hver træningsgang. Hvalpene leger i mindre grupper, hvor der tages hensyn til størrelse, temperament og alder.
 • Træningen foregår på den store indhegnede træningsplads på Slagelse Hundecenter, Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev.
 • Den obligatoriske teori foregår tirsdag d. 20/2 kl. 19.00-21.00 online foran din egen pc.
 • Vi træner lørdage d. 24/2, 10/3, 17/3, 24/3, 7/4, 14/4, 21/4 & 28/4 kl. 11.05-12.20 (Der tages dog et lille forbehold for datoændringer).

8 træningsgange

Hver træningsgang varer 1,25 time – det vil sige du får i alt 10 timers praktisk undervisning.

Bonusmateriale

Du vil få adgang til en masse bonusmateriale, som du er velkommen til at downloade, så du kan læse det igen og igen.

Ekstra bonus

Adgang til Redskabsrummet – mit online værksted. Normalpris kr. 200,-

Leg for hvalpene

Der vil næsten alle gangene være leg for hvalpene, så de kan styrke deres sociale læring.

Indhegnet træningsplads

Sikkerheden er i top, så vi kan slippe hvalpene uden frygt for, at de stikker af.

Teoretisk undervisning

Du får teoretisk undervisning i materialet til hvalpetræningen inden start på kurset, så I er godt rustet til undervisningen.

Mød din hundeinstruktør

Hej,

Jeg hedder Gitte Asmann og jeg skal være din hundetræner på Slagelse Hundecenter.

Det vigtigste for mig er, at hjælpe med til, at få din hund og din familie til at trives godt sammen i hverdagen og at I opnå en stor indbyrdes forståelse. Jeg vil kalde min træning for familiehundetræning.

Rent uddannelsesmæssigt er jeg blandt andet uddannet Klikkerinstruktør.

Jeg glæder mig til at møde dig og din hund.

BAT træning instruktør, hundeadfærdsbehandler, hundepsykolog, hundehvisker

Hvad tidligere kursister siger

‘Jeg synes, at det er skønt at få skriftligt materiale, som man kan gemme og tage frem, hvis der er en øvelse, der måske er gået lidt i glemmebogen.

Derudover, vil jeg gerne sige, at du, Gitte, har et fantastisk tag på hundene og har en god evne til at lære fra dig på en sådan måde, at vi som ikke er så garvede som hundejere/trænere forstår hvad det er vi skal gøre for at få hunden til at gøre det, som vi gerne vil have den til. Både Scott og jeg har haft et stort udbytte af træningen/kurset.

Annejulie Skov Isalin

‘Jeg vil bare sige tak, for et rigtig godt kursus, selvom jeg ikke har været god til at træne med DJ herhjemme, så har jeg som førstegangshundeejer lært rigtig meget omkring hvordan hunde agerer og lærer bedst.

Jeg syntes, du har en rigtig god tilgang til det, og jeg føler SÅ meget bedre rustet til at  lære DJ det, som vi nu i familien bliver enige om.

Tak for denne gang.’

Mette Tellerup og DJ

‘Da jeg startede på hvalpetræning forventede jeg kun at min hvalp fik socialkontakt med andre hvalpe, men
min hund og jeg har også fået meget ud af det sammen.’

Mikael Skov Lind

Interesseret i kurset?

Omkring tidspunktet for træningsstart får du tilsendt en vejledende træningsplan, så du kan følge med i, hvad vi laver fra gang til gang. Derudover får du adgang til en masse skriftligt materiale omkring klikkertræning (Redskabsrummet) og du får hver uge adgang til lette skriftlige trin for trin guides, så du bliver nemt for dig at træne derhjemme mellem træningsgangene.

Tilmelding

Når du trykker på tilmeldingsknappen, sendes du direkte over på en købsside, hvor du betaler for kurset med det samme. Du vil straks herefter få en velkomstmail med praktisk information. I mailen vil du også finde et link til et skema, som du hurtigst muligt bedes udfylde med din og hundens data. Omkring træningsstart får du både træningsplan og adgang til bonusmaterialet.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive mig en mail på gitte@asmann.dk. Jeg vil typisk besvare din mail i løbet af 1-2 dage.

Du er også altid velkommen til at ringe for at finde ud af, hvilket hold du og din hund passer bedst ind på, mv. Tlf. 29 89 82 12. Svarer jeg ikke lægger du bare en besked, så skal jeg nok ringe tilbage.

Få 7 trin til en Fantastisk Gåtur

- Direkte i din indbakke og helt gratis.

Derudover får du - helt uforpligtende:

√ Simple og seje tips, der gør dig klogere på din hund.

7 trin til en Fantastisk Gåtur

Vi deler ikke dine oplysninger med andre, og du kan afmelde dig til hver en tid.

x