Praktisk info – Hundeadfærdsbehandling

Kørsel

Hundeadfærdsbehandlingen foregår hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Jeg kører ud på hele Sjælland. Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Ringsted. Adressen er Skovgården 228. Kørselsafgiften er 4,50 kr. pr. kørt kilometer (inkl. moms).

Afregning i forbindelse med hjemmebesøg

Når du trykker ‘ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du med det samme skal betale forskud på 1000 kr. Det er et forskud, som jeg altid opkræver i forbindelse med hjemmebesøg. Forskuddet bliver naturligvis fratrukket din endelige faktura, der typisk forfalder 8 dage efter hjemmebesøget.  Forskuddet tilbagebetales ikke ved eventuel aflysning, medmindre det er inden for 14 dage efter køb og materialet (Redskabsrummet) ikke er blevet åbnet. Den endelige faktura er naturligvis afhængig af, hvilken pakke du vælger samt kørselsafgiften.

Priser på hundeadfærdsbehandling / BAT Eksklusiv Hjælpepakke

Standardpakken med 1 hjemmebesøg koster 2100 kr. Den udvidede pakke med 2 hjemmebesøg koster 2600 kr. Har du ikke købt den udvidede pakke i forbindelse med hjemmebesøget, men først senere, koster 1 times hjemmebesøg 700 kr. Prisen er som sædvanlig uden kørsel. BAT Eksklusiv Hjælpepakke med både et BAT-hold og et hjemmebesøg koster 3000 kr. (du sparer 700 kr.).

I de situationer, hvor der er brug for yderligere opfølgning/opfølgninger udover den udvidede pakke, takseres denne/disse til en særlig pris på 500 kr. i timen.

Eventuel fortrydelse

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse et opfølgende besøg.

Aflysning af aftale

Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Bankoplysninger

Jyske Bank: Registreringsnr. 5069. Kontonummer 1172162.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 29898212 eller på mail: gitte@asmann.dk.