BAT træning – fra vred til venlig

Reagerer din hund med en udfarende, gøende eller anden aggressiv adfærd over for andre hunde, cyklister, joggere og biler?

Det er en adfærd, der er forårsaget af en følelse af angst, frygt og usikkerhed. Hunden ønsker at få afstand til det, som den betragter som farligt – og den har lært at denne adfærd får det farlige til at forsvinde.

Dine muligheder med BAT træning – med cert. BAT-instruktør

Gør din hund tryg ved andre

Denne pakke er til dig, der gerne vil have individuel og eksklusiv hjælp til din hund. Det er enestående hjælp til din hund, når den fx er udfarende, gør og knurrer af andre mennesker og hunde. Vi benytter os af BAT træning for at gøre din hund tryg. Du får tonsvis af lærdom og vi laver sessioner med din hunds triggere.

BAT Eksklusiv Hjælpepakke

BAT Eksklusiv Hjælpepakke inkluderer både et hjemmebesøg og et BAT-hold. Jeg anbefaler denne pakke, hvis din hund både viser udfarende adfærd på gåturen over for andre hunde OG eksempelvis virker meget stresset i det daglige eller har svært ved at være alene. Du SPARER 900 kr. når du booker begge ting samtidig.

BAT træning på hold

På ‘BAT træning for begyndere’ får du alle de essentielle redskaber, så du bliver hjulpet rigtig godt i gang. Teori og masser af set-ups. På BAT træning for lettere øvede kan du komme videre, når du er klar til det. I BAT træning ‘on-tour’ tager jeg rundt omkring i landet og underviser i BAT træning – både Jylland, Fyn og Bornholm.

Hvad er BAT træning?

BAT står for Behavior Adjustment Training – og er udviklet af amerikanske Grisha Stewart.

BAT træning er en ny og meget hunde- og menneskevenlig træningsmetode til at hjælpe hunde, der reagerer med aggressivitet, angst eller frustration over for f.eks. andre hund, mennesker, biler, cyklister, mv.

BAT træning er en træningsmetode, der helt uden korrektioner og straf lærer hunden at blive bedre til at håndtere svære konfliktfyldte situationer. Den lærer gennem træningen, at den kan erstatte den tidligere udfarende hundeadfærd med mere fredelig kommunikation.

Hvad kan BAT træning hjælpe dig med?

Du lærer som hundeejer at aflæse din hund bedre samt forstå og respektere dens valg. BAT træning vil derfor også være med til at øge tilliden og samarbejdet mellem dig og din hund.

Set i forhold til andre træningsmetoder, kan hunden i BAT træningen ofte i højere grad lære at interagere socialt og at bruge sit hundesprog mere hensigtsmæssigt.

Det er ret sikkert, at du inden for nogle kategorier af uønsket hundeadfærd vil kunne komme længere med BAT-træning end med de mere traditionelle træningsmetoder. Det er dog ikke alle hundeproblematikker, hvor vi vil vælge BAT træningen.

BAT træning består helt kort af følgende:

  • Linehåndtering. Når hunden føler sig mere fri, laver den færre udfald.
  • Set-ups, dvs. arrangerede træningsseancer, hvor hunden kan øve sig på den nye ønskede adfærd under trygge rammer.
  • Redskaber til ’overlevelse’ i dagligdagen. Du bliver f.eks. bedre til at undgå problemsituationer på de daglige gåture.