BAT hold inklusiv hjemmebesøg (spar 1000 kr.)

Denne eksklusive hjælpepakke, med både BAT træning på hold og individuelt hjemmebesøg, er til dig, der oplever flere issues end hundens reaktive adfærd over for andre hunde. Du har brug for andre og professionelle øjne på noget i hundens hverdag. Det kan f.eks. være, at du har brug for at sænke hundens stressniveau. Og det kan have en afgørende forskel, hvis du gerne vil have det mest optimale ud af et BAT træning hold.

Vi mødes typisk til adfærdsbehandling i dit hjem før du starter på et hold med BAT træning.

Pakken inkluderer følgende

  • 3 timers hjemmebesøg (hundeadfærdsbehandling) med gennemgang af spørgeskema, stresshåndtering, gå pænt i snor eller hvad du og din hund nu har behov for.
  • Jeg vil efter besøget sende dig en personlig handlingsplan med mine anbefalinger og hvad vi er blevet enige om. Er der øvelser eller diverse bonusmateriale, som passer, vil jeg også sende det med.
  • Deltagelse på et grundlæggende hold med BAT træning. Du kan her se mere om, hvad du får på et hold med BAT træning i fx Ringsted.
  • Du får gratis adgang til ‘Redskabsrummet‘, der er en lang række artikler, der omhandler hundetræning/klikkertræning.
  • Jeg kontakter dig 1-2 uger efter konsultationen for at høre hvordan det går med træningen.
  • Du kan kontakte mig efter behov i en måned efter besøget. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer så hurtigt jeg kan – typisk inden for 24 timer.
  • BONUS: Du får mulighed for at tilkøbe medlemskab af Hundeklubben Online til HALV PRIS. I Hundeklubben finder du praktisk talt alt, hvad du vil vide om din hund, men har du alligevel spørgsmål, kan du bruge Hundeklubbens lukkede facebook-gruppe. Du kan blive så længe du har lyst, men også opsige når som helst.

I alt 11,5 timers vejledning/undervisning.

Pris: 4.000 kr. inkl. kørsel på hele Sjælland. Du sparer 1000 kr.

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang eller fordelt på 2 eller 3 betalinger.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail med følgende:

  • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
  • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’ på platformen ‘Simplero’, som du får din egen adgang til.
  • Mulighed for at blive medlem af Hundeklubben Online til halv pris

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Se her hvad Trine har fået ud af BAT Eksklusiv Hjælpepakke

BAT træning hund

‘Vi ringede til Gitte, fordi vi var bange for hvornår Baby ville bide en anden hund. Han reagerede udfarende, han var voldsom mod og kunne ikke være alene uden vores anden hund, han jagtede kaninen og stressede helt vildt over den. Jeg/vi var enormt frustrerede.

Da Gitte var på besøg hjemme hos os, og havde hørt vores historie, satte hun nogle forskellige problemstillinger op og det viste sig ved mange af problemerne at det var et helt andet sted der skulle arbejdes end selve det vi troede var problemet, f.eks. kunne Baby bare 1 uge efter besøget være alene 4 timer uden den anden hund, selvom vi ikke havde lavet decideret alene hjemme træning, fordi hans stressniveau var i bund, og det var/er et af de steder han har sit største problem.

Vi blev anbefalet at lufte hundene hver for sig, hvilket også har hjulpet på stressniveauet, og givet os meget mere behagelige gåture. Han er også blevet en meget rolig hund herhjemme, han bruger meget tid på at ligge og slappe af nu, hvilket han kunne have svært ved før.

Vi fik ikke bare én måde at løse problemerne, men en grund til hvorfor problemet opstår/kan opstå, og for os var det grunden til vi forstod vi skulle stoppe med at skælde ud, fordi han laver jo ikke ballade for at drille os, men fordi noget bliver for voldsomt for ham/hans grænse ikke bliver respekteret.

Gitte havde forskellige løsningsforslag til alle problemstillingerne, hvilket var fantastisk for så kunne der tilpasses et forløb lige til os og Baby.

Først og fremmest har vi lært Baby at kende. Vi troede vi kendte ham, men gud, hvor har vi bare misforstået meget før. Vi har lært, at den hund vi troede var dominerende og voldsom, faktisk var et enormt sensibel og usikker hund, og allerede der var vi langt. Jeg vil til enhver tid anbefale Gitte til alle hundeejere, jeg møder på min vej.’

Trine

SPAR 1000 kr. ved køb af denne eksklusive BAT pakke

Ved køb af både hjemmebesøg og BAT-hold sparer du hele 900 kr. Et godt tilbud.

Til dig, der ønsker at kigge på HELE hundens adfærd

Vi kommer hele vejen rundt og har VIRKELIG mulighed for at hjælpe dig og din hund.

Denne pakke er ikke til dig....

Denne pakke er IKKE til dig, der helst vil overlade din hund til andre, og så få den veltrænet hjem!

Har du spørgsmål omkring din hunds adfærd?

Du kan få 15 minutters gratis rådgivning lige her. Det eneste du skal gøre er at udfylde dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op. Det er helt gratis og uforpligtende.

hundens adfærd
© Copyright Gitte Asmann