Mine samarbejdspartnere – dine fordele og rabatter

Dem, vi samarbejder med

Jeg har oprettet denne side for at vise dig dem vi samarbejder med, og hjælpe dig til at opnå rabatter og fordele på andre websites og fysiske butikker, eller for at foreslå forskellige forhandlere af produkter eller udstyr, som jeg kan anbefale eller stå inde for. Eller begge dele.

Det kan fx dreje sig om:

  • Web-butikker.
  • Andre trænere.
  • Foreninger.
  • Andre relevante aktører.

Medlemsfordele af Hundeklubben Online

10 % rabat på Nosework på Dansk Hundecenter

Lillian Sirak, der er professionel Exam. Nose Work Plus instruktør, giver 10 % på sin populære nose work hold i Ishøj, hvis du er medlem af Hundeklubben Online.

Nosework er jo det nye sort inden for næsearbejde i Danmark og mange andre steder. Er du interesseret i nosework, kan du læse mere om det i det spændende blogindlæg fra Lillian. Du finder det lige her.

Dem vi samarbejder med

10 % rabat på Doggie Fitness hos Maja Bruus

Maja Bruus, der er uddannet Klikkerinstruktør og Adfærdsbehandler, giver 10 % rabat på sine Doggie-Fitness hold, hvis du er medlem af Hundeklubben Online. Hundeklubben indeholder et separat kursus med Doggie Fitness, hvis du vil træne selv vha. videoer.

Er du interesseret i rabatten, hører Maja til ved Horsens, hvor hun har Horsens Hundecenter og du finder hende lige her.

Andre samarbejdspartnere

Dem vi samarbejder med

Vi kan introducere webshoppen Smartdog. På smartdog.dk finder du en masse spændende udstyr til din hund. De har specialiseret sig i alt indenfor tilbehør til hunde, og vejleder gerne om de bedste produkter. Vi har sikret os en rabatkode på 10 procent til køb på smartdog.dk.

Brug koden: GITASM10
Husk at bruge store bogstaver. Koden skal indsættes under dit køb i feltet “Anvend gavekortet”.

Jeg har ikke noget med produkterne at gøre. Det er dig som kunde, der får 10 procent rabat, når du køber varer på deres side. Jeg tjener ikke noget på det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse….