Mine samarbejdspartnere – dine fordele og rabatter

Dem, vi samarbejder med

Jeg har oprettet denne side for at hjælpe dig til at opnå rabatter og fordele på andre websites og fysiske butikker, eller for at foreslå forskellige forhandlere af produkter eller udstyr, som jeg kan anbefale eller stå inde for. Eller begge dele.

Det kan fx dreje sig om:

  • Web-butikker.
  • Andre trænere.
  • Foreninger.
  • Andre relevante aktører.

Medlemsfordele af Hundeklubben Online

10 % rabat på Nosework på Dansk Hundecenter

Lillian Sirak, der er professionel Exam. Nose Work Plus instruktør, giver 10 % på sin populære nose work hold i Ishøj, hvis du er medlem af Hundeklubben Online.

Nosework er jo det nye sort inden for næsearbejde i Danmark og mange andre steder. Er du interesseret i nosework, kan du læse mere om det i det spændende blogindlæg fra Lillian. Du finder det lige her.

Smartdog

Vi kan introducere webshoppen Smartdog. På smartdog.dk finder du en masse spændende udstyr til din hund. De har specialiseret sig i alt indenfor tilbehør til hunde, og vejleder gerne om de bedste produkter. Vi har sikret os en rabatkode på 10 procent til køb på smartdog.dk.

Brug koden: GITASM10
Husk at bruge store bogstaver. Koden skal indsættes under dit køb i feltet “Anvend gavekortet”.

Jeg har ikke noget med produkterne at gøre. Det er dig som kunde, der får 10 procent rabat, når du køber varer på deres side. Jeg tjener ikke noget på det.

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse….

apportering