Hundetræning Slagelse Hundecenter

Hvor foregår træningen? 

Vi træner på en stor indhegnet træningsplads, der ligger i forbindelse med Slagelse Hundecenter. Adressen er Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev.

Hvilke faciliteter er der på stedet?

Der er gode parkeringsforhold lige op til træningspladsen. Der er endvidere toilet i butikken og en vandhane uden for, hvis du skulle få brug for ekstra vand til din hund.

Må jeg tage mine børn eller min bedre halvdel med til træning? 

Du må meget gerne medbringe andre fra husstanden til træningen. Det er familiehundetræning, og jeg anbefaler, at hele familien bliver involveret i træningen. I det omfang, det er muligt, selvfølgelig. Der bør dog kun være én person pr. gang, der træner med hunden, for ikke at forvirre hunden.

Hvilket udstyr skal min hund have på til træning? 

Jeg anbefaler absolut en god veltilpasset sele og en fast line, dvs. ikke en flexline. Jeg taler mere om udstyr til teorien, hvis dit hold inkluderer det. Der er endvidere hjælp at hente i butikken på Slagelse Hundecenter, hvor udvalget er stort.

Er der andre ting, jeg skal huske til træningen?

Medbring masser af små, bløde og lækre godbidder, som din hund er meget glad for. Og undgå at give den mad lige før træning, da vi ønsker at motivationen er høj. Medbring endvidere et hundetæppe, vand/vandskål samt beklædning, der passer til vejret. Vi træner i stort set al slags vejr.

Hvad hvis jeg er forhindret i at komme én eller flere af træningsgangene? 

Du bedes sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du af én eller anden årsag bliver forhindret i at deltage i træningen.

Hvad sker der, hvis min tæve kommer i løbetid?

Selvom din tæve kommer i løbetid i træningsperioden, er I stadig velkomne til træningen. Jeg vil dog gerne vide det på forhånd, så vi kan tage visse hensyn. Skriv gerne en sms til mig på 29 89 82 12. Nogle kursister vælger at komme uden hund, mens tæven er i løb. Du får ingen økonomisk godtgørelse, hvis du vælger at blive væk under løbetiden.

Er det en idé at vi kommer i god tid før træningen? 

Jeg anbefaler, at du kommer ca. 15 minutter før, så din hund lige har mulighed for at vænne sig til omgivelserne og få snuset lidt til alle duftene. Måske er det endda en god idé at gå en tur i den lille skov ved siden af. Du bør dog venligst holde god afstand til træningspladsen med din hund, hvis der allerede er et hold i gang med at træne, da nogle hunde hurtigt bliver forstyrret.

Er der leg på holdene? 

Der er som regel leg på hvalpeholdene hver træningsgang. Undtagelsen er, når vi har bytur. På de andre hold er der ikke fri leg, men nogle kursister laver legeaftaler, så deres hunde kan lege på andre tidspunkter.

Er der en blanding af store og små hunde på hvalpeholdene? Leger alle sammen? 

Ofte er holdene en blanding af både store og små racer, men vi opretter også sommetider hvalpehold for henholdsvis små og store racer. Og da alderen på hvalpene i reglen kan være lige fra 9 uger til 5 måneder ved start, kan det give en stor størrelsesmæssig forskel, men det gør ikke noget, da træningspladsen er så stor, som den er, da de evt. kan lege i hver deres ende.  Når hvalpene skal lege, deles de op i mindre grupper på 2-4 hvalpe, der passer sammen mht. størrelse og temperament. Vi benytter sommetider lange liner for at kunne sikre os, at ingen hvalpe bliver rendt over ende.

Hvor lang tid skal jeg gå til træning, før min hund har lært at de gængse kommandoer som ‘kom’ og ‘dæk’?

Det kan være svært at sige, det afhænger jo også af, hvor meget du træner med din hund. Men træner du bare 5 minutter 2 gange om dagen, vil du hurtigt se resultater med øvelserne.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg fortryder? 
Et indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, med mindre kurset bliver aflyst af Gitte Asmann.

Dine data

Når du køber en plads på et hold hos mig, skal du udfylde et lille spørgeskema med nogle personlige oplysninger om dig og din hund. Dine oplysninger opbevares forsvarligt og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, hvis de er mere end et år gamle.

I Simplero, den platform der står for mine kurser mv., vil du blive registreret med dit navn og din email-adresse, når du tilmelder dig online.

 

Adfærdskonsultation i hjemmet

Kørsel

Hundeadfærdsbehandling foregår hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Jeg kører ud på hele Sjælland. Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer kørsel på Sjælland og øerne. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. I 2018 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes med særskilt faktura ifm. hjemmebesøget. Der vil være 8 dages betalingsfrist.

Afregning i forbindelse med hjemmebesøg

Når du trykker ‘ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du med det samme betaler for hele min kørsel, tiden hos dig, det materiale du får tilsendt efterfølgende, mv. Dvs. at du ingen merudgifter har og på forhånd ved, præcist hvad du skal betale.

Priser på hundeadfærdsbehandling

Et hjemmebesøg på cirka 3 timer med alt hvad det inkluderer koster 2500 kr. Ønsker du eller er der brug for et opfølgende hjemmebesøg, koster det 1000 kr. inkl. kørsel.

I de situationer, hvor der er brug for yderligere opfølgning/opfølgninger, takseres denne/disse til en særlig pris på 500 kr. i timen.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret efter din betaling. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Aflysning af aftale 
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Bankoplysninger
Jyske Bank: Registreringsnr. 5069. Kontonummer 1172162.

Dine data

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Adfærdskonsultation i hjemmet’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

Personlig hundetræner / enetimer

Hvordan bestiller jeg de 3 enetimer? 

Du betaler for de 3 enetimer med det samme inde på siden.

Hvorfor skal jeg købe 3 enetimer? 

Jeg har valgt at sælge enetimer i pakker af 3 timer. Dette for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan opdele de 3 timer i tre eller to træningsgange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du enetimerne? 

Vi træner normalt i tidsrummet 10- 17 på hverdage, men lad os tage en snak om det.

Hvad kan enetimerne blive brugt til? 

Træningsenetimer kan omhandle træningsissues såsom gå-pænt-i-snor, indkald, kontakt, mv. Har din hund problemer såsom aggressiv adfærd eller alene hjemme problemer, henvises du i stedet til adfærdsbehandling.

Hvis jeg køber 3 enetimer, er der så en frist for, hvornår jeg skal bruge dem? 

Ja, du skal bruges dem inden for 12 måneder.

Hvis jeg bliver forhindret i at bruge f.eks. den sidste time, kan min veninde eller søster så bruge den? 

Desværre nej. De købte enetimer er personlige (hører til husstanden). Men du har mulighed for at bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

Jeg vil gerne have, at den personlige hundetræning helt eller delvist foregår hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det? 

Vi afregner for kørslen efter det første hjemmebesøg. Jeg sender dig en faktura – typisk med 8 dages betalingsfrist.

Kørsel

Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel. Jeg kører ud på hele Sjælland.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Ringsted. Adressen er Skovgården 228.
Kørselsafgiften er i 2019 4,50 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale 
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Dine data

Når du tilmelder dig ‘Personlig hundetræner’, har jeg brug for nogle informationer om dig og din hund. Blandt andet kan jeg have brug for din adresse, hvis træningen skal foregå hos dig. Dine personlige oplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at kunne opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, og du kan til enhver til anmode om indsigt.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne.

Skype/telefonisk hjælp

Hvordan bestiller jeg de 5 x 30 minutters hjælp? 

Du betaler med det samme inde på min side. Når du har betalt, får du automatisk en mail med et spørgeskema, som jeg vil bede dig om at udfylde hurtigst muligt. Jeg ringer til dig, så snart jeg har modtaget dit spørgeskema med telefonnummer, mv., men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig.

Hvorfor skal jeg købe 5 x 30 minutter? 

Jeg har valgt at sælge Skype/telefonisk hjælp i pakker af 2,5 time. Det gør jeg for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan dele de 2,5 time op i færre gange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du hjælpen? 

Normalt i tidsrummet 9 – 17 på hverdage, men lad os tage en snak om det.

Hvad kan tiden blive brugt til? 

Vi kan bruge tiden på adfærdsproblematikker, træning, eller hvad du end har brug for at få hjælp til med din hund.

Er der en frist for, hvornår jeg skal bruge timerne? 

Ja, du skal bruges dem inden for 12 måneder.

Hvis jeg bliver forhindret i at bruge fx. den sidste time, kan min veninde eller søster så bruge den? 

Desværre nej. De indkøbte timer er personlige (hører til husstanden). Men du har mulighed for at bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

Jeg vil gerne have, at noget af tiden bruges hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det? 

I så fald afregner vi for kørslen. Du skal betale kørselsudgiften tur/retur mit geografiske udgangspunkt. Kørselsafgiften er 4,50 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale 
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Dine data

Når du tilmelder dig ‘Skype/telefonisk hjælp’, har jeg brug for nogle informationer om dig og din hund. Blandt andet kan jeg have brug for din adresse, hvis træningen skal foregå hos dig. Dine personlige oplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at kunne opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, og du kan til enhver til anmode om indsigt.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne.

BAT-hundetræning på hold

Hvor mange er der typisk på et hold? 

Der er som regel max. 4 hunde på et hold. Og nogle gange 3, men så har vi ofte ’lånt’ en hund fra BAT-gruppen, den lukkede Facebook-gruppe, som du som kursist inviteres ind i.

Hvor foregår træningen?

I Ringsted foregår træningen typisk i forbindelse med et industrikvarter i Ringsted. Du får den præcise adresse i forbindelse med tilmeldingen til kurset. På BAT on-tour kan BAT-træningen foregå rundt om i landet.

Må jeg tage mine børn eller min bedre halvdel med til træning? 

Du må meget gerne medbringe din bedre halvdel. Mindre børn vil normalt ikke egne sig til at deltage i træningen.

Hvilket udstyr skal min hund have på til træning? 

Jeg anbefaler en god veltilpasset sele og en fast line på cirka 4 meter. Det kan evt. være to liner, som du sætter sammen. Jeg taler mere om udstyr til teorien.

Er der andre ting, jeg skal huske til træningen?

Det er altid en god idé at medbringe masser af små lækre godbidder, som din hund er meget begejstret for. Og undlad at give den mad lige før træning, da vi ønsker at dens motivation er høj.

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at deltage én eller flere af træningsgange? 

Bliver du forhindret, bedes du sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du bliver forhindret i at deltage i træningen.

Skal min hund blive hjemme, hvis den er i løbetid?

Nej, I er stadig velkomne til BAT-træningen. Du må dog meget gerne give mig besked om det på en sms.

Er det en idé at vi kommer i god tid før træningen? 

Hvis din hund generelt bliver lidt stresset i nye miljøer, vil jeg anbefale dig at komme en halv times tid før, så den har mulighed for at komme lidt ud af bilen og snuse lidt omkring i området. Lav gerne nogle søgeøvelser. Men det er selvfølgelig vigtigt at tage hensyn til om der evt. er andre på holdet, der gør det samme. Fortæl det evt. til holdet.

Eventuel fortrydelse 

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du har købt kurset. Dog bortfalder denne fortrydelsesret, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Dine data

Når du har tilmeldt dig et BAT-hold, udfylder du et skema med kontaktoplysninger, info om hunden og andre personlige oplysninger. Dine oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, hvis de er over ét år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne.

 

Online-kurser

Hvad er et online-kursus egentlig? 

Et online-kursus er kort og godt et kursus, som du kan tage online. Du har igen fysisk kontakt med din underviser eller med et hold. Du får adgang til undervisningsmaterialet via din pc. Det vil sige, at det kræver en internetforbindelse. Når det er sagt, så har du mulighed for at gemme materialet på din pc, så du også kan bruge det, når du ikke er online.

Jeg er ikke så god til det med pc

Når du har købt produktet, modtager du en klar og tydelig vejledning, der gør det nemt for dig at logge ind og se materialet. Vejledningen vil f.eks. også gøre det lettere for dig at nulstille koden, hvis du skulle glemme den. Og har du stadig problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail til mig på gitte@asmann.dk med den fejl du får, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er bange for, at jeg så skal skynde mig at se materialet, inden det igen forsvinder ud i cyberspace

Du kan faktisk downloade alt materialet og se det igen og igen, hvis du lyst til det / brug for det. Du skal blot huske at downloade det inden for 30 dage efter frigivelse af sidste modul. Du må max. downloade det 2 gange.

Jeg vil gerne tage et kursus med min hund, men jeg har svært ved at følge det pga. mine arbejdstider. Samtidig vil jeg være ked af at måtte melde afbud, hvis jeg bliver syg

Du kan starte når som helst. Og tage kurset helt i dit eget tempo. Misser du noget i videoerne, ser du det bare igen. Du har alle muligheder for at trykke på pause, spole tilbage og høre eller se det igen. Og du kan printe artiklerne, hvis du har lyst til det.

Må jeg dele kurset med andre?

Når du køber et online-produkt ved © Gitte Asmann inkluderer det 1 licens. Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand.

Dvs. at alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Gitte Asmann. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Gitte Asmanns online-produkter.

Fortrydelsesret

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online kursus. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig venligst på gitte@asmann.dk. De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling, og sker ved download via link tilsendt i email.

Dine data

Når du køber et online-kursus hos mig, skal du afgive dit navn og din mailadresse. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem. Din betaling sker via Stripe.

Du kan finde mere information om beskyttelse af dine data i handelsbetingelserne.

Hundeklubben Online

Jeg er førstegangshundeejer – er Hundeklubben Online noget for mig?

Ja, selvom du er ny, findes der videoer og artikler, der kan hjælpe dig i gang. Jeg prøver konstant at holde niveauet nede i hundehøjde, så alle kan følge med. Derudover har du også livlinen i facebookgruppen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Jeg har haft hunde i mange år og har også gået til træning – er Hundeklubben Online noget for mig?

Ja, det er den bestemt. Hundeklubben er for alle. Du kan sagtens få en masse ud af det. Der er altid ting, der kan blive bedre, og jeg kan med garanti byde ind med en masse øvelser og indsigt, som hjælper dig og din hund.

Binder jeg mig for at blive medlem i en periode?

Både ja og nej. Du kan når som helst melde dig ud. Du skal dog stadig betale for den periode, som du har tilmeldt dig.

Abonnement hvordan?

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, tilmelder du dig et abonnement. Når du tilmelder dig, får du med det samme fuld adgang til alt det materiale, der er i kursusområdet. Og du får derudover adgang til det der udgives, mens du er med.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement under dine køb på Simplero. Du kan også skrive en mail til kontakt@gitteasmann.dk. Du vil efterfølgende få en bekræftelse på, at vi har modtaget din opsigelse. Så løber det til slutningen af den betalte periode, og du har så ikke adgang længere. En afmelding betyder ikke, at du får refunderet det betalte abonnement.

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet, hvis du ikke selv aktivt opsiger det. Du får ved udgangen af medlemsperioden en mail, der minder dig om, at abonnementet snart bliver fornyet. Kvittering tilsendes pr. mail umiddelbart efter hvert træk.

Du skal være opmærksom på, at den pris det automatisk bliver fornyet med, er den pris, som du har købt til første gang. Melder du dig ud i en periode, kan det være at prisen er steget, og det vil så være den nye pris, som medlemskabet så kører videre med. Så vær opmærksom på det, hvis du ønsker at holde en pause.

Dine data

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, skal du afgive dit navn og din mailadresse, det er faktisk det eneste. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem.

Du kan finde mere information om beskyttelse af dine data i handelsbetingelserne.

 

Fysiske produkter (produkt med viden)

Priser er inkluderet fragt

Alle beløb i shoppen er i danske kroner og inkl. moms samt fragt til en pakkeshop nær dig. Levering til Færøerne, Grønland og udlandet pålægges dog et ekstra gebyr.

Levering

Vi afleverer pakken til DAO samme dag eller dagen efter din bestilling. Når pakken er indleveret til DAO/Coolrunner, tager det 1-3 dage, før du kan afhente din pakke.

Du får en SMS når pakken er på vej og du får endnu en SMS, når den er klar til afhentning og i hvilken pakkeshop nær dig. Der er mange pakkeshops i hele landet. Når du har fået pakkens ‘Track og Trace’ nummer, kan du følge din pakke her: Følg din pakke.

Gitte Asmann kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af, at den bestilte vare skulle blive meget forsinket eller at du ikke har fået den, fremsendes en ny leverance uden beregning.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du modtager den. Dvs. at du senest 14 dage efter købet skal have fortalt os på mail kontakt@gitteasmann.dk, at du ønsker at returnere varen. Derefter skal du returnere varen senest 14 dage efter du har anmeldt din fortrydelse.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand, som du modtog den i. Med væsentlig samme stand menes, at du ligesom i en fysisk butik kan prøve varen, men at du ikke må tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet på en måde som om den er taget i brug, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen* til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

* Købsprisen fratrukket Gitte Asmanns udlæg til fragten, da den blev sendt til dig.

Disclaimer 

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og udsolgte varer. Er fx en farve udsolgt, vil du blive kontaktet på mail eller telefon.

Dine data

For at kunne levere den fysiske vare til dig, for at kunne informere dig om hvornår pakken er indleveret mv., har jeg brug for din adresse, din mail og dit telefonnummer. Jeg udleverer disse oplysninger til DAO/Coolrunner, så de kan tage hånd om den fysiske levering. For at kunne levere det vidensbaserede materiale, har jeg brug for din mail, så du kan få adgang til Simplero og dermed materialet, som jeg stiller til rådighed.

Gavekort

Personligt
Gavekortet er personligt, og kan kun bruges af den person, som det er blevet udstedt til.

Fortrydelsesret og ombytning
Ifølge dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret. Har du fået gavekortet til din fødselsdag, vil gavekortet typisk være anført denne dato, og du kan returnere det inden for 14 dage fra denne dato. Du kan, inden for disse 14 dage, få pengene tilbage.

Derefter kan du ikke få pengene tilbage, men du har mulighed for at bytte det til andre ydelser og produkter, som tilbydes i virksomheden. Er der et restbeløb tilbage på kortet efter dit køb, kan du få det udbetalt, hvis det er på 100 kr. og derunder.

Gyldighed
Et gavekort har 1 års gyldighed. Både dato og gyldighed vil være påført gavekortet.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her, henviser jeg til handelsbetingelserne. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 29898212 eller på mail kontakt@gitteasmann.dk.