Problemer med hunden? Gør den tryg ved hunde & mennesker

Problemer med hunden kan komme til udtryk på mange måder. Her er der fokus på følgende:

 • Er din hund udafreagerende på gåturen?
 • Gør og knurrer den af fremmede mennesker eller hunde?
 • Eller trækker den sig og virker bange?

Synes du, at det er pinligt at din hund reagerer, som den gør? Synes du, at det er synd for den? Vil du gerne hjælpe den?

Nu har du mulighed for at hjælpe den på den bedste måde vha. BAT-træning. Jeg har sammensat en super god pakke, der giver dig de rigtige hundevenlige redskaber og en enestående mulighed for at hjælpe dig, der har ovennævnte problemer med hunden.

Pakken ‘Gør din hund tryg ved mennesker og hunde’ inkluderer følgende

 • 3 x 1 times individuelt set-up, hvor vi træner på din hunds triggere og jeg hjælper dig til at kunne aflæse din hund bedre, så både den og du kan tage bedre valg og afhjælpe problemer med hunden.
 • 1 times linehåndtering og praktisk træning med din hund, så du kan ‘overleve’ bedre på gåturen.
 • Du får adgang til mit gennemarbejdede BAT-teorioplæg, som jeg normalt bruger på mine BAT-hold.
 • Du får adgang til mine BAT dokumenter, så du selv og i eget tempo kan dykke ned i materialet og få hjælp til en bedre gåtur, hvordan du selv laver set-ups efter dit forløb og meget meget mere.
 • Du får adgang til ‘Redskabsrummet‘, der er en lang række artikler, der omhandler hundetræning/klikkertræning.
 • Du kan frit kontakte mig efter behov både under forløbet og i en måned efter forløbet. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer så hurtigt jeg kan – typisk inden for 24 timer.

OBS! Kørsel er ikke inkluderet i tilbuddet. Vi træner typisk i Ringsted. Vil du træne et andet sted, skal du betale for min kørsel tur/retur Ringsted.

Ekstra bonusser

 • Du bliver inviteret ind i BAT-gruppen, en lukket Facebook-gruppe, som du frit kan bruge som netværksgruppe. I gruppen findes primært ejere, hvis hunde har andre hunde som triggere, men har din hund issues med mennesker, kan du stadig finde nogle at batte med her.
 • BONUS 1: Da det er en fordel, at din hund går nogenlunde pænt i snor, har du lige nu muligheden for at tilkøbe online-kurset ‘Fra Frygtelig til Fantastisk Gåtur med 50 % rabat.
 • Som en ekstra bonus kan du tilkøbe online-line kurset Lær at massere din egen hund. Du kan – vha. regelmæssig massage, give din hund en masse fordele, bl.a. øget afslapning. Du kan læse meget mere om fordelene ved hundemassage lige HER.

Problemer med hunden? Gør din hund tryg ved mennesker og hunde

Pris: 3.000 kr. inkl. moms.

Prisen er ekskl. eventuel kørsel.

Når du trykker på ’jeg vil gerne gøre min hund tryg’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du skal betale med det samme.
Du vælger selv, om du vil betale i én, to eller tre rater.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail med bl.a. følgende:

 • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
 • Adgang til alt dit bonusmateriale, så du kan komme i gang med det samme.
 • Din rabatkode, så du kan købe de to online-kurser med 50 % rabat.

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan få lavet den første aftale med en figurant og finde ud af, hvilket tempo du har lyst til at arbejde i. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Her er Jannes historie og oplevelse med BAT-træningen

Problemer med hunden
'Jeg fik Mischa, da hun var 1½ år gammel, og hun har, så vidt jeg er oplyst, altid været en usikker hund. Cavalier king charles spaniel er normalt meget glade og kontaktsøgende mv.  - men Mischa var udadreagerende med gøen mv. i forskellige situationer. Hun kunne slet ikke have, at hunde, mennesker, biler mm kom tæt på hende uden udfald , og i så fald så skulle der gå en rum tid inden de nærmede sig hende (hvis de kunne). Så det kunne godt være lidt af en "opgave" at gå tur mm. I en for Mischa usikker situation, stresser hun meget let op, og gøer eller halser.


OMG, hvor er der sket mega meget. Jeg har lige været ude at gå med hende; Biler, andre hunde, mm - hun sagde ikke et bjæf. Hun var bare opmærksom på mig og glad. Andre påtaler også hendes ændrede adfærd. Jeg er bare så glad for at kunne hjælpe min hund.'

Janne Visnek

Start når som helst

Da denne pakke er individuel hjælp, kan du starte når som helst. Vi skal dog have fat i nogle figuranter, vi kan træne med.

Denne pakke er til dig....

… der ikke lige kan finde et BAT-hold, der passer dig – både geografisk og tidsmæssigt.

Denne pakke er ikke til dig, der...

… tror på quick fixes. Nogle adfærdsændringer kan komme hurtigt, men det er også hårdt, men belønnende adfærdstræning med din hund.

Har du spørgsmål omkring din hunds adfærd?

Du kan få 15 minutters gratis rådgivning lige her. Det eneste du skal gøre er at udfylde dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op. Det er helt gratis og uforpligtende.

problemer med hunden
© Copyright Gitte Asmann