Din hundeadfærdsbehandler tilbyder…

Opfølgende hjemmebesøg

Pris 1000 kr. inkl. kørsel*

BAT Eksklusiv Hjælpepakke

Pris 3.500 kr. inkl. kørsel * (SPAR 600 kr.)

…er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Det kan være svært at beslutte, hvilken pakke du skal vælge. Men tag det roligt – du behøver ikke på nuværende tidspunkt at tage stilling til, hvilken pakke du ønsker. Det er først i forbindelse med hjemmebesøget, at du sammen med din hundeadfærdsbehandler endeligt finder ud af, hvorvidt der er behov for opfølgning, mv.

Som uddannet hundeadfærdsbehandler vil jeg generelt anbefale, at du tilkøber et opfølgende hjemmebesøg, hvis der er flere problematikker, eller hvis problematikken er af mere alvorlig karakter. Det opfølgende hjemmebesøg kan være en fordel, hvis din hund virker meget stresset i hverdagen, gør udfald mod andre mennesker eller bider ud efter dig.

Oplever du i stedet, at det er opdragelsen af din hund, du mangler hjælp med? Hvis problemerne for jer handler om, at hunden trækker i snoren på gåture, at den ikke kommer når du kalder, eller at den hopper op af mennesker, så vil jeg anbefale dig at læse mere om vores mulighed for at få en Personlig hundetræner til at hjælpe jer.

Din indsats og hvad er udsigterne?

De fleste problemer kan afhjælpes og nogle fjernes helt, hvis du følger mine anvisninger som hundeadfærdsbehandler og får trænet med hunden i dagligdagen. Enkelte gange er der brug for ekstra hjælp ud over et opfølgende hjemmebesøg, men som regel vil du få styr på de nødvendige redskaber, så du trygt kan arbejde videre selv. Men hundetræningen er ikke hokus pokus. Som ved alt andet får du det bedste resultat, hvis du er vedholdende i din træning. Nogle gange beder jeg dig om at få undersøgt din hund ved en dyrlæge eller kiropraktor først, for at udelukke eventuelle fysiske smerter og sygdom.

Du skal forvente, at du skal arbejde lidt med hunden hver dag for at få det mest optimale ud af min hjælp. De fleste øvelser skal trænes fra bunden af uden forstyrrelser før de indarbejdes i dagligdagen (med forstyrrelser). Nogle øvelser bør trænes flere gange om dagen, mens der i andre tilfælde også kan være brug for en holdningsændring. Min erfaring som hundeadfærdsbehandler viser at det nogle gange kan betale sig at undgå konflikter i stedet for at prøve at ‘vinde’ over hunden.