Din hundeadfærdsbehandler tilbyder …

Hjælp i dit hjem

Når du bor langt væk

BAT hold + hjemmebesøg

…er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Det kan være svært at beslutte, hvilken pakke du skal vælge. Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for Dig og Din Hund, ringer du bare. Der er ingen købetvang. Hvis du finder ud af, at mine tilbud ikke er noget for dig, så er det helt ok. Du har altid mulighed for 15 minutters gratis rådgivning.

Oplever du, at det mere er opdragelsen af din hund, du mangler hjælp med? Hvis problemerne for jer handler om, at hunden trækker i snoren på gåturen, at den ikke kommer når du kalder, eller at den hopper op af mennesker, så vil jeg anbefale dig muligheden for at få en Personlig hundetræner til at hjælpe dig.

Din indsats og hvad er udsigterne?

De fleste problemer kan afhjælpes og nogle fjernes helt, hvis du følger mine anvisninger som hundeadfærdsbehandler og får trænet med hunden i dagligdagen. Enkelte gange er der brug for ekstra hjælp ud over et opfølgende hjemmebesøg, men som regel vil du få styr på de nødvendige redskaber, så du trygt kan arbejde videre selv. Men hundetræningen er ikke hokus pokus. Som ved alt andet får du det bedste resultat, hvis du er vedholdende i din træning. Nogle gange beder jeg dig om at få undersøgt din hund ved en dyrlæge eller kiropraktor først, for at udelukke eventuelle fysiske smerter og sygdom.

Du skal forvente, at du skal arbejde lidt med hunden hver dag for at få det mest optimale ud af min hjælp. De fleste øvelser skal trænes fra bunden af uden forstyrrelser før de indarbejdes i dagligdagen (med forstyrrelser). Nogle øvelser bør trænes flere gange om dagen, mens der i andre tilfælde også kan være brug for en holdningsændring. Min erfaring som hundeadfærdsbehandler viser at det nogle gange kan betale sig at undgå konflikter i stedet for at prøve at ‘vinde’ over hunden.