Skype/telefonisk hjælp

Køber du en adfærdskonsultation i hjemmet, er kørslen inkluderet, hvis du bor på Sjælland. Men jeg kan sagtens hjælpe dig, selvom om du i Jylland eller på Fyn. Her tilbyder jeg hjælp over Skype eller over telefonen. Her kan vi udveksle videoer og jeg kan gennem min platform give dig adgang til det materiale, som jeg finder relevant for dig og dit behov.

Det skal også nævnes, at jeg sommetider kommer til fx. Jylland. Derfor kan vi evt. også bruge noget af tiden på et møde ‘in person’. Det bliver typisk annonceret i mit nyhedsbrev eller under workshops med BAT. Du er dog også altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 29 89 82 12 eller på kontakt@gitteasmann.dk, hvis du gerne vil høre om eventuelt planlagte ture.

Tilbuddet inkluderer følgende

  • Du køber 5 x 30 minutters hjælp via Skype eller telefonen. Vi aftaler sammen, hvordan din tid bedst bruges. Vi kan tale over Skype eller telefonen, men som nævnt også udveksle videoer og andet materiale.
  • Du får diverse materiale tilsendt, som er relevant for dig og din problematik. Det kan både være videoer og skriftligt materiale. Noget fra mine mange år som adfærdsbehandler og hundetræner, men det kan også være nyt materiale fra min hundeklub.
  • Du får adgang til ‘Redskabsrummet‘, med en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet.

Slås du fx med at hunden gør?

Nu er det ikke fordi, det kun skal handle om at hunden gør. Det, at hunden gør, er selvfølgelig kun én problematik ud af mange, som du kan have med din hund. Men jeg skriver det for at understrege, at der kan være flere årsager til at hunden gør. En hund der gør, kan gøre det for at få kontakt til dig, for at fortælle dig noget, fordi den er usikker på noget, osv. Her kan det være vigtigt, at du sender mig ét eller flere videoklip, så jeg bedre kan hjælpe dig med at finde årsagen og derefter hvordan du bliver hjulpet bedst. Du skal også udfylde et større spørgeskema, når du har købt pakken. Det hjælper også på at finde ud af årsager og sammenhæng.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg købe 5 x 30 minutter hjælp?

Jeg har valgt at sælge Skype/telefonisk hjælp i pakker af 2,5 time. Det gør jeg for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan dele de 2,5 time op i færre gange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du hjælpen?

Normalt i tidsrummet 9 – 17 på hverdage, men lad os tage en snak om det.

Hvad kan tiden blive brug til?

Vi kan bruge tiden på adfærdsproblematikker, træning, eller hvad du end har brug for at få hjælp til med din hund.

Er der en frist for, hvornår jeg skal bruge timerne?

Ja, du skal bruges dem inden for 12 måneder.

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du skal betale med det samme.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail, som kvittering for købet. Heri finder du både linket til Redskabsrummet og det spørgeskema, som jeg vil bede dig om at udfylde hurtigst muligt. Jeg kontakter dig, når jeg har modtaget spørgeskemaet retur. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.