Opfølgende hjemmebesøg

Slås du fx med at hunden gør?

Nu er det ikke fordi, det kun skal handle om at hunden gør. Det, at hunden gør, er selvfølgelig kun én problematik ud af mange, som du kan have med din hund. Men jeg skriver det for at understrege, at der kan være flere årsager til at hunden gør. En hund der gør kan gøre det for at få kontakt til dig, for at fortælle dig at der kommer nogen, fordi den er usikker, mv. Og det er noget af det, som kan blive afdækket og afhjulpet i forbindelse med at jeg besøger dig og din hund i jeres hjem.

Opfølgende hjemmebesøg inkluderer følgende:

  • Hvis du efter en Adfærdskonsultation i hjemmet gerne vil fortsætte arbejdet med din hund sammen med mig, kan du tilkøbe et opfølgende hjemmebesøg. Opfølgningen foregår typisk hjemme hos dig. Vi vil ofte lave opfølgningen en måned efter det første hjemmebesøg, men det afhænger af problemets karakter og størrelse. Det opfølgende hjemmebesøg varer typisk 1 time afhængig af problemets karakter og omfang – samt hvor mange spørgsmål du har.
  • Skulle du have brug for yderligere opfølgning, tilbyder jeg efterfølgende timer til kun 600 kr. Denne opfølgning foregår hos mig i Ringsted.
  • Du har fortsat adgang til mit ‘Redskabsrum‘, med en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet.
  • Du er velkommen til at kontakte mig op til en måned efter det opfølgende besøg. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer, så hurtigt jeg kan – typisk inden for 24 timer.
  • Jeg vil ligeledes kontakte dig efter mit besøg, for at høre hvordan det går.
  • Den rabat på 50% på mine online-kurser, som du modtog ved den første adfærdskonsultation vil fortsat være gældende. Det gælder for Lær at massere din egen hund og for Fra Frygtelig til Fantastisk gåtur på 5 uger.

Pris: 1000 kr. inkl. kørsel på hele Sjælland.

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du skal betale med det samme.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail, som kvittering for købet. Jeg kontakter dig, typisk i løbet af 1-2 dages tid, så vi kan lave en aftale for det opfølgende hjemmebesøg. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.