Hjemmekonsultation med 2 måneders coaching

Er din hunds adfærd problematisk? Det kan være meget forskelligt, hvad vi som mennesker anser som problematisk hos hunden. Hundens adfærd kan også være problematisk og uønsket for os, men naturlig for den.

Hvis du gerne vil arbejde med din hunds adfærd – og ikke mindst med din egen – så er du velkommen her. Hos mig får du helhjertet og professionel hjælp. Ingen symptombehandling og hårde metoder. Du får redskaber og træningsmetoder, der giver en dejlig mavefornemmelse.

Helt sikkert tiden og pengene værd

“Gennem onlinekurset ‘Fra Vred til Venlig’ og Gittes besøg hos os har vi fået nogle meget brugbare værktøjer og derved lært at tyde vores dejlige hunds signaler meget bedre. Vi kan mærke, at både hun og vi selv er blevet meget mere trygge ved at møde fremmede hunde på de daglige ture. Vi har fået vores glade og ikke nervøse hund tilbage. Helt sikkert både tiden og pengene værd! 

Igen tusinde tak for hjælpen med, at forstå Luna.”

Du får alt dette

  • Du får et hjemmebesøg, der varer 2 timer.  Vi tager udgangspunkt i det spørgeskema, som du har udfyldt inden vores møde. Sammen danner vi os et overblik over alle problematikker vedrørende din hunds adfærd, og finder derefter de løsningsmuligheder, der er bedst for jeres familie.
  • Kørsel til og fra din bopæl *.
  • Efter besøget får du 4 opfølgende opkald, hvor du får rådgivning til, hvordan du kan justere og arbejde videre med træningen. Vi taler typisk sammen hver 14. dag, og du er velkommen til at sende mig videoer, som jeg kan kigge på.
  • Du får 2 måneders adgang til Hundeklubben Online, så du kan arbejde videre mellem vores samtaler.
  • Efter forløbet får du 50 % rabat på Hundeklubben Online, hvis du ønsker at fortsætte med at arbejde videre med din hund.

Intropris: 3000 kr. inkl. kørsel* (betales i 1 eller 2 rater)

SPAR 400 kr.

*Kørsel til aftaler på Sjælland og øerne er inklusiv i prisen. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. I 2021 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes med særskilt faktura ifm. hjemmebesøget. Der vil være 8 dages betalingsfrist.

hundeadfærdsbehandling

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside,
hvor du kan vælge mellem at betale hele beløbet på én gang,
eller betale det over 2 rater.

Når du har betalt, får du en mail med følgende

  • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
  • 2 måneder gratis medlemsskab i Hundeklubben Online
  • Efterfølgende mulighed for at blive medlem af Hundeklubben Online til halv pris

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Tidligere kunder siger

“Det har bare generelt været rigtig godt, med masser af gode redskaber.”

“Det har været et godt og lærerigt forløb for både mig og hunden :-)”

“Fin rådgivning – resten afhænger af mig!”

“Du lyttede til vores ønsker og behov, og justerede træningen derefter – også selvom du måske ikke var helt enig. Det var rigtigt positivt. Vi har fået en endnu dejligere hund efter forløbet.”

“Det har bestemt været en lærerig positiv process, som har været hver eneste krone værd.”