Adfærdskonsultation i hjemmet

Er hundens adfærd problematisk?

Her kan du få hjælp til hundens adfærd. Hundens adfærd kan godt være problematisk og uønsket for os, men være naturlig for den. Fx kan du ikke automatisk forvente, at have ‘hund alene hjemme’ uden problemer. Hunden er jo fra naturens side flokdyr, og skal derfor gradvist lære at håndtere det at være alene hjemme, og have forventningen om, at vi altid kommer igen.

Du får alt dette

  • Du får et hjemmebesøg, hvor vi ikke er presset tidsmæssigt. Det vil sige, at jeg typisk er hos dig/din familie og din hund i ca. 3 timer. Jeg bliver, indtil du synes, du har fået styr på det, som vi har gennemgået, for at vi sammen kan komme den uønskede del af hundens adfærd til livs. For at hjælpe bedst muligt, er det vigtigt, at vi kommer til bunds i tingene.  Vi har brug for at få et overblik over alle problematikker vedrørende hundens adfærd. Og derfra bliver vi så enige om, hvilke løsningsmuligheder, der er bedst for jeres familie.
  • Kørsel til og fra din bopæl *.
  • Efter besøget får du tilsendt en personlig handlingsplan med mine anbefalinger, samt diverse øvelser og mere generel information på skrift vedrørende hundens adfærd.
  • Du kan kontakte mig efter behov i en måned efter besøget. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer, så hurtigt jeg kan – typisk inden for 1-2 hverdage.
  • Jeg vil kontakte dig 1 gang efter mit besøg, for at høre hvordan det går.
  • BONUS 1: Du får adgang til mit ‘Redskabsrum, som er en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet. Du er meget velkommen til at downloade artiklerne, så du kan læse dem igen og igen, når du har lyst til det.
  • BONUS 3: Du får 50 % rabat på mit online kursus Lær at massere din egen hund, hvor du vha. regelmæssig hundemassage nedsætte dens stressniveau og give jer et tættere forhold.

Hvis du kan mærke, at I har brug for mere hjælp til at ændre hundens adfærd, har du mulighed for at tilkøbe et opfølgende hjemmebesøg. Du behøver ikke vælge allerede nu, om der skal være et opfølgende besøg. Det taler vi om, når jeg besøger jer, og lærer jeres hund og dens adfærd bedre at kende.

Pris: 2.500 kr. inkl. kørsel* (betales i 1 eller 2 rater)

*Kørsel til aftaler på Sjælland og øerne er inklusiv i prisen. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. I 2017 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes med særskilt faktura ifm. hjemmebesøget. Der vil være 8 dages betalingsfrist.

Hundeadfærdsbehandler

‘Da vores schæfer var 11 mdr. gammel da vi fik ham – var der nogle ting som vi gerne ville rette op på. Fx gjorde han udfald mod andre mennesker på vores gåture, han var meget aggressiv mod gæster i huset ved ankomst og kunne også finde på at vise tænder hvis de kom for tæt på ham. Efter et besøg i eget hjem af Gitte, hvor vi fik en masse viden om hvordan vores schæfer reagerer, hvilke tegn han sender ud, hvornår vi skal træde til og hvordan. Vi fik en del materialer som vi har printet ud. I starten havde vi det hængende på strategiske steder i huset, så vi hele tiden blev mindet om hvad vi skulle gøre i forskellige situationer. Nu er det bare blevet en vane og vi har nu fået jordens skønneste hund. 

Det har bestemt været en lærerig positiv process, som har været hver eneste krone værd. Der er ingen tvivl om hvor vi skal gå til hundetræning og søge hjælp i fremtiden. De varmeste anbefalinger fra os.’

Lene, Brian & Ghandi

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside,
hvor du kan vælge mellem at betale hele beløbet på én gang,
eller betale det over 2 rater.

Når du har betalt, får du en mail med følgende

  • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
  • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’, hvor du med det samme kan blive klogere på hundens træning.
  • Din adgang til 50 % rabat på mine online-kurser.

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Sidder du med ubesvarede spørgsmål?

Jeg interesserer mig for dine og din hunds problemer, og vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Udfyld dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op så hurtigt jeg kan.

hundens adfærd

Tidligere kunder siger

Det har bare generelt været rigtig godt, med masser af gode redskaber.

Sia Lewinsky

Det har været et godt og lærerigt forløb for både mig og hunden 🙂

Tine Nielsen

Fin rådgivning – resten afhænger af mig!

Susanne Parup

Du lyttede til vores ønsker og behov, og justerede træningen derefter – også selvom du måske ikke var helt enig. Det var rigtigt positivt. Vi har fået en endnu dejligere hund efter forløbet.

Anonym