Adfærdskonsultation i hjemmet

Er din hunds adfærd problematisk? Det kan være meget forskelligt, hvad vi som mennesker anser som problematisk hos hunden. Hundens adfærd kan også være problematisk og uønsket for os, men naturlig for den.

Hvis du gerne vil arbejde med din hunds adfærd – og ikke mindst med din egen – så er du velkommen her. Hos mig får du helhjertet og professionel hjælp. Ingen symptombehandling og hårde metoder. Du får redskaber og træningsmetoder, der giver en dejlig mavefornemmelse.

Helt sikkert tiden og pengene værd

“Gennem onlinekurset ‘Fra Vred til Venlig’ og Gittes besøg hos os har vi fået nogle meget brugbare værktøjer og derved lært at tyde vores dejlige hunds signaler meget bedre. Vi kan mærke, at både hun og vi selv er blevet meget mere trygge ved at møde fremmede hunde på de daglige ture. Vi har fået vores glade og ikke nervøse hund tilbage. Helt sikkert både tiden og pengene værd! 

Igen tusinde tak for hjælpen med, at forstå Luna.”

Du får alt dette

  • Du får et hjemmebesøg, der varer op til 3 timer.  Vi tager udgangspunkt i det spørgeskema, som du skal udfylde inden vores møde. Vi har brug for at få et overblik over alle problematikker vedrørende hundens adfærd. Og derfra bliver vi så enige om, hvilke løsningsmuligheder, der er bedst for jeres familie.
  • Kørsel til og fra din bopæl *.
  • Efter besøget får du tilsendt en personlig handlingsplan med mine anbefalinger, samt diverse øvelser og mere generel information på skrift vedrørende hundens adfærd.
  • Du kan kontakte mig efter behov i en måned efter besøget. Du kan ringe, sende mails eller videoer. Jeg svarer, så hurtigt jeg kan – typisk inden for 1-2 hverdage.
  • Jeg vil kontakte dig 1 gang efter mit besøg, for at høre hvordan det går.
  • BONUS 1: Du får gratis adgang til mit ‘Redskabsrum, som er en samling af ca. 40 artikler og et par videoer omkring klikkertræning og indlæring. Her er der ekstra hjælp at hente til de praktiske øvelser, både hvis du er nybegynder og mere øvet. Du er meget velkommen til at downloade artiklerne, så du kan læse dem igen og igen, når du har lyst til det.
  • BONUS 2: Du får mulighed for at tilkøbe medlemskab af Hundeklubben Online til HALV PRIS. I Hundeklubben finder du praktisk talt alt, hvad du vil vide om din hund, men har du spørgsmål, er du mere end velkommen i den lukkede facebook-gruppe. Du kan fortsætte til denne særlige pris, men også opsige når som helst.

Pris: 2.500 kr. inkl. kørsel* (betales i 1 eller 2 rater)

*Kørsel til aftaler på Sjælland og øerne er inklusiv i prisen. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. I 2021 er kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes med særskilt faktura ifm. hjemmebesøget. Der vil være 8 dages betalingsfrist.

hundeadfærdsbehandling

Når du trykker på ’ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside,
hvor du kan vælge mellem at betale hele beløbet på én gang,
eller betale det over 2 rater.

Når du har betalt, får du en mail med følgende

  • Et spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig minimum 3 dage før vores aftale.
  • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’, hvor du med det samme kan blive klogere på hundens træning.
  • Mulighed for at blive medlem af Hundeklubben Online til halv pris

Jeg kontakter dig, typisk i løbet af en dags tid, så vi kan lave en aftale for hjemmebesøget. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig og booke en tid med det samme på tlf. 29 89 82 12.

Tidligere kunder siger

“Det har bare generelt været rigtig godt, med masser af gode redskaber.”

“Det har været et godt og lærerigt forløb for både mig og hunden :-)”

“Fin rådgivning – resten afhænger af mig!”

“Du lyttede til vores ønsker og behov, og justerede træningen derefter – også selvom du måske ikke var helt enig. Det var rigtigt positivt. Vi har fået en endnu dejligere hund efter forløbet.”

“Det har bestemt været en lærerig positiv process, som har været hver eneste krone værd.”

© Copyright Gitte Asmann