15 min GRATIS telefonisk hunderådgivning

Hunderådgivning

Har du spørgsmål omkring din hund? Stil dem helt uforpligtende

Da jeg interesserer mig for dine og din hunds problemer, tilbyder jeg 15 minutters gratis telefonisk hunderådgivning. Det betyder meget for mig at kunne hjælpe. Det er fuldstændigt uforpligtende for dig at bede om denne hjælp.

Udfyld nedenstående formular og tryk “Bestil”

Jeg ringer til dig hurtigst muligt, i hverdagen typisk dagen efter. Får jeg ikke fat i dig på telefonen, vil jeg sende dig en sms, hvor jeg beder dig ringe til mig. Fortryder du din henvendelse, skal du blot vælge at ignorere min besked. Jeg vil ikke kontakte dig yderligere, med mindre du ønsker det.

Se her, hvad de 15 minutters hunderådgivning kan gøre for dig

Når du har fortalt om din og din hunds problematik, vil jeg spørge yderligere ind til problemerne for at få et hurtigt overblik, og herfra vil jeg fortælle dig, hvad jeg helt overordnet vil anbefale dig, for at du kan komme videre. Det kan f.eks. være gode råd i forbindelse med en alene-hjemme-problematik, eller anbefalinger i forbindelse med aggressivitet. Du er velkommen til sende mig en video af hundens adfærd, hvis dette hjælper på problemløsningen.

Hvis du er nysgerrig på, hvad jeg er for fisk, kan du se mere HER.

Dette kan jeg ikke nå at hjælpe med

Vi kan desværre ikke nå at gå i detaljer med hunderådgivningen, som vi vil kunne gøre i forbindelse med en adfærdsbehandling. Du vil heller ikke få adgang til noget skriftligt materiale.

Jeg misbruger ikke dit telefonnummer 

Bare rolig, vi udveksler ikke dine kontaktoplysninger med andre. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt denne ene gang.