Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Et univers, som du ikke vil snyde dine hvalpekøbere for

Tænk, hvis du kunne gøre endnu mere for at dine hvalpe får den allerbedste start i deres nye hjem

“Jeg anbefaler mine hvalpekøbere at blive medlem, da jeg anser det for en klub for familiehunden, men den kan bruges af alle. Det er til at forstå og det er alle pengene værd. Gitte opdaterer sig med ny viden, og deler ud af den. Facebookgruppen er et plus, hvor det er muligt at stille spørgsmål. Det er “nede på jorden” og høj kvalitet. Hvis ikke for dig selv så for din hund. “
 Birthe Hahn (opdrætter)

Med mailforløbet 'Den ultimative hvalpeguide' får hvalpekøberen masser af ideer til, hvad der er vigtigt.

Forebyg frygt hos hvalpen: Find kurser om socialisering og miljøtræning, besøg hos dyrlægen. lydtræning, mv.

Videoer der hjælper din hvalpekøber med at afhjælpe overdreven napperi og andre problematikker.

Sådan giver du dine hvalpe den allerbedste start

Du er en seriøs opdrætter. Du har gjort al forarbejdet. Du har fundet det bedste match mellem din tæve og en hanhund. Du har passet og plejet hvalpene, du har sørget for, at de er blevet udfordret på den fede måde med et stimulerende miljø, bilkørsel, lydtræning og meget meget mere. Et stort men meget givende arbejde. 

Men hvalpene skal flytte hjemmefra, når de er 8-10 uger. Det er en sårbar alder og du vil gerne give så meget information som muligt videre til den nye hvalpeejer. Det skal have det så godt som muligt, dine babyer. 

Og derfor vil du gerne give dine hvalpekøbere et abonnement i Hundeklubben Online. Og der er flere måder du kan gøre det på.

PRISER

Du har to forskellige muligheder at vælge imellem, når du vil glæde dine hvalpekøbere med et medlemskab i Hundeklubben Online. Uanset hvad du vælger, så får du også selv noget ud af det, da jeg kvitterer med 2 måneders gratis medlemskab af Klubben, dvs. hver gang du har et kuld hvalpe, så får du 2 måneder gratis. Når dit medlemskab udløber, stopper det automatisk. 

Alle DINE HVALPEKØBERE får 1 GRATIS MÅNED
Kr 0
Din pris pr. hvalp: 0 kr.
HVALPEKØBERE HAR GRATIS ADGANG I 1 MÅNED.
DEREFTER betaler de 99 KR. pr. måned
INGEN BINDING.
  •  
FORÆR ALLE DINE HVALPEKØBERE 1 GRATIS ÅR
Kr 595
DIN PRIS PR. HVALP: 595 kr. (spar 50 %)
HVALPEKØBERE HAR GRATIS ADGANG I 1 ÅR.
DEREFTER betaler de 99 kr. pr.. MÅNED 99 KR.
INGEN BINDING.
  •  

Medlemskabet kan opsiges af hvalpekøber når som helst. Når prøveperioden er slut, fortsætter medlemskabet til prisen herover, medmindre det opsiges aktivt. Det er nemt at opsige, og der vil altid blive sendt en påmindelse ud før der bliver trukket.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er noget som du vil give til dine hvalpekøbere, så hop HEROVER og prøv i første omgang 9 dage gratis. Du kan nemt melde dig ud i gennem de 9 gratis dage. ‘No hard feelings’.

SÅDAN GØR DU

Når du vil give dine hvalpekøbere 1 gratis måned
Det er helt omkostningsfrit for dig at give dine hvalpekøbere en måned i Klubben. Lyder dette tiltalende, så udfyld min kontaktformular med følgende information: dit kennelmærke/kennelens hjemmeside, din hunds race, antal hvalpe og hvornår du regner med, at hvalpene flytter hjemmefra. Derefter sender jeg dig et link, som du kan give til dine hvalpekøbere, så de kan få fuld adgang til Hundeklubben Online i en hel måned. Og jeg kvitterer med to måneders fri adgang til dig. 

Når du vil forære dine hvalpekøbere 1 gratis år
Har du besluttet, at dine hvalpe og hvalpekøbere da bestemt skal have et helt år med sig, skal du udfylde min kontaktformular og skrive dit kennelmærke/kennelens hjemmeside, hvilken race, antal hvalpe og hvornår du regner med, at hvalpene flytter hjemmefra. Derefter sender jeg dig et link, så du kan gå ind og købe medlemskaberne med 50 % rabat og give dem til dine hvalpekøbere. Og når du har købt, får du selv 2 måneders gratis adgang til Klubben. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 29 89 82 12.

Herunder finder du én af de mange videoer, der findes om hvalpe i Hundeklubben Online

Der er så meget at tænke på, når man har fået en lille ny hvalp, og det kan være så overvældende. Det er både nemt at komme til at gøre for meget  – og for lidt. Og spørgsmålene kan være mange. 

Du har – som en seriøs opdrætter – sikkert fingeren på pulsen med dine hvalpe og hvalpekøbere, og tilbyder dem f.eks. at tage kontakt til dig, hvis de har spørgsmål eller problemer. Men ville det ikke være endnu bedre, hvis der ud over dig også var et sted, hvor hvalpekøbere trygt kunne slå op og kigge på, hvordan dét og dér kan trænes og afhjælpes? 

Herunder finder du én af de mere end 100 videoer, som dine hvalpekøbere kan boltre sig med under emnet ‘Hvalpe’ i Hundeklubben Online, men det er ikke gjort med det, for der er MEGET mere. Faktisk findes der i alt mere end 600 videoer og masser af andet materiale i Hundeklubben Online, hvis man skulle have lyst til mere. Jeg vil gerne opfordre dig til at gå ind og tjekke det selv lige HER, hvor du nemt kan tilmelde dig 9 dage gratis, inden du anbefaler det til dine hvalpekøbere.