BAT hundetræning på hold

BAT hundetræning for begyndere

Her får du alt den grundlæggende viden om BAT- hundetræning. Kurset inkluderer teori, linehånd-tering og andre øvelser uden hund samt 4 træningsgange med hund. Kurset gør dig bla. i stand til at aflæse din hund bedre samt holde stressniveauet nede på gåturene og derhjemme. Derudover vil du efter kurset være kommet godt i gang med dine set-ups, så du har mulighed for at gøre din hund mere tryg.

BAT hundetræning for lettere øvede

Du kan deltage på BAT-holdet for lettere øvede, når du har gennemgået et grundlæggende BAT-hold hos mig eller en anden BAT-instruktør. Holdet er lavet til dig, der gerne vil komme videre med din BAT træning og måske er gået lidt i stå. Typisk arbejder vi på kortere afstand, og du får redskaber til at kunne gøre dette.  Vi tager dog selvfølgelig individuelle hensyn og arbejder derfra, hvor I er nået.

BAT hundetræning – workshops i Danmark

BAT-træningen foregår normalt i Ringsted, og de fleste kursister kører hertil fra hele Sjælland.
Men jeg tilbyder også gerne at køre til BAT-hundetræning i Jylland, på Fyn eller på Bornholm.
Jeg kan tilbyde at lave en workshop over én eller to dage. Hvis du kender en gruppe hundefolk,
der er interesseret i at lære mere om BAT hundetræning, kører jeg gerne til jer og afholder et kursus.

Se her, hvad Helle Hassenkam siger om BAT-træningen

‘Efter at have deltaget i BAT hundetræning er der sket en mærkbar ændring i den positive retning på vores 7 måneder gamle hvalp. Da vi startede var han ret nervøs både overfor mennesker og hunde. Nu er han tryg ved mennesker – også fremmede og vi kan til tider gå ture hvor han kan hilse på andre hunde, hvis han selv får lov at bestemme farten.

Vi træner hver eneste dag på dette og bruger flittigt de ting vi har lært i BAT træningen.

Det har gjort en stor forskel for os, fordi vi har lært en masse om hvorfor vores hund gør som han gør og vi er derfor meget bedre til at hjælpe ham.

Helt sikkert et godt kursus.’

Venlig hilsen
Helle Hassenkam

Du kan også lære din hund at gå ‘Fra Vred til Venlig’

Gøen, knurren og udfald er afstandsøgende signaler, som vi ikke ønsker. Men heldigvis er det ikke alle afstandsøgende signaler, der er vrede. De mere venlige fortæller på en høflig måde, at yderligere interaktion ikke ønskes.

Det er de venlige signaler, som du skal lære din hund at bruge, når den er i snor. Du skal lære at kunne genkende og belønne høflige og acceptable afstandsøgende signaler – hundens gode valg. Og det kan du lære på et BAT-hold.