Længes du efter en gåtur uden at din hund går amok?

Dette hold er til dig, der

BÅDE ønsker en masse hands on træning

OG en masse videoer og teoretisk materiale, som du kan dykke dybt i. 

BAT hundetræning i Ringsted

BAT hundetræning i Ringsted er holdet for dig, der har en hund, der fx. gør eller er udfarende over for andre hunde. Du vil på holdet møde andre hundeejere med samme problematik som dig. Og du får mulighed for at batte med andre, der har været gennem samme kursus som dig.

BAT hundetræning i Ringsted vil give dig/Jer følgende

 • Din hund vil lære at tage andre og fredeligere valg end den udfarende adfærd.
 • Du vil blive bedre til at aflæse din hund og håndtere linen uden at påvirke hunden negativt.
 • I vil fx kunne klare gåturene bedre.
 • Afhængig af hundens tidligere reaktion og din arbejdsomhed, vil du efterhånden kunne passere andre hunde uden udfald, og der vil endda være chance for, at din hund vil kunne blive social med andre hunde, hvis det er det, som er målet.

Du kan læse mere om BAT træning her.

Tilbud: 2500 kr. SPAR 200 KR. Du kan vælge at betale i 2 eller 3 rater.

BAT-træning
 • Næste holdstart

  Nyt hold: Starter med teori fredag d. 23. oktober 2020.

  2 pladser tilbage.

Måske er du kommet en bid vej, men nu sidder du fast?

Du ved, at din hunds adfærd skyldes angst og usikkerhed – du ved bare ikke, hvordan du kan hjælpe den.

Du leder efter den rigtige form for træning? BAT-træning er en empowerment filosofi, der giver din hund følelsen af kontrol over sin egen situation.

Linehåndtering er 80 % af BAT-træning

Mange får derfor også en bedring bare ved at håndtere linen anderledes på gåturene. Men der er mange redskaber i BAT. Og det er vigtigt at understrege, at der selvfølgelig både skal tid og træning til for at ændre hundens følelser.

BAT er ikke er ikke en mirakelkur i sig selv, men det er en holdning og en fantastisk måde at være med din hund.

Et BAT træning hold inkluderer følgende

 • 2 timers obligatorisk teori online foran din egen pc.

 • 1,5 times linehåndtering og træning uden hund.

 • 5 x 1,5 timers træning med hund.

 • Adgang til online-kurset ‘Fra Vred til Venlig’. Normalpris 800 kr.

 • Adgang til lukket Facebook-gruppe. Her kan du netværke med andre hundeejere med samme problematikker - og finde nogle at ’batte’ med.

 • Mulighed for efterfølgende gratis BAT-træning, når vi har brug for ‘figuranter’ på nyt BAT-hold.

 • Max. 4 kursister.

Du får i alt 11 timers undervisning.

Bonus 1: Du får mulighed for at tilkøbe 2 måneders medlemskab af Hundeklubben Online til HALV PRIS. Du får to måneders medlemskab til 1 måneds pris. I Hundeklubben finder du praktisk talt alt, hvad du vil vide om din hund, og har du spørgsmål, kan du bruge Hundeklubbens lukkede Facebook-gruppe. Når de 2 måneder er gået, kører abonnementet videre til din særlige pris. Du kan blive så længe du har lyst, men også opsige når som helst.

Bonus 2: Du får 10 % rabat på produkterne i shoppen, dvs. bl.a. en lækker BAT-line.

OBS! Dette hold er ikke optimalt for hunde, der har problemer med mennesker – men giv mig lige et kald på tlf. 29 89 82 12, så taler vi om din hunds problematik.

Vi starter op igen til oktober 2020.

 • BAT hundetræning teori online (foran din pc): Fredag d. 23. oktober kl. 19.00-21.00.
 • Linehåndtering og praktisk træning uden hund: Lørdag d. 24. oktober kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 1: Lørdag d. 31. oktober kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 2: Lørdag d. 7. november kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 3: Lørdag d. 14. november kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 4: Lørdag d. 21. november kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 5: Lørdag d. 28. november kl. 14.30-16.00.

Ikke flere pladser? Skriv dig op på ventelisten her:

Din mail vil ikke blive brugt til andet end besked om nye pladser.

.

Se hvad en tidligere kursist siger om kurset

Kære Gitte,

Mischa og jeg skylder dig en stor tak for en træning/kursus som virkelig BAT-ter!

Til vores første træning var jeg selv noget frustreret…. Mischa løb frem og gøede af alt og alle, og her gik det for alvor op for mig, hvor svært Mischa havde det. Men lige så stille som værktøjskassen/træningen skred frem, og jeg selv forstod mere og mere…så blev  jeg bedre til at læse små signaler, have mere tålmodighed osv.

I dag går det meget bedre, og andre begynder også at påtale hendes ændrede adfærd. Men bedst af alt – Mischa er blevet en gladere hund…. Vi har fortsat noget, at arbejde med, men nu ved jeg, at der er en vej, og jeg er så mega stolt af os…. Men egentlig er det vel også sådan, at når du når et mål, så skal du sætte et nyt…. og sådan vil det være for Mischa og mig fremover. Ja, det skal være noget som Bat’ter!

Jeg vil håbe at enhver, som står med et problem eller udfordring, at vedkommende lige stopper op, og tænker…. kan jeg gøre noget anderledes eller søge professionel hjælp.

De bedste hilsner og anbefalinger fra mig, der nu har en gladere og mere afbalanceret hund.

Janne Visnek

PS: Mischa siger også en stor Tak!

BAT hundetræning i Ringsted

Når du trykker på ’ja tak’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail med følgende:

 • Et link til et kort spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig senest en uge før træningsstart.
 • Adgang mit online-kursus ‘Fra Vred til Venlig’, så du kan komme i gang med det samme.
 • Mulighed for at blive medlem af Hundeklubben Online til halv pris.

Har du spørgsmål til BAT træning på hold? Eller noget andet?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Få 15 minutters gratis telefonisk hunderådgivning lige her. Udfyld blot navn og telefonnummer og tryk på knappen.

hundens adfærd

Oplever du, at der er brug for hjælp på andre områder også?

Ofte kan der være brug for noget mere hjælp først. Måske er der andre problematikker, måske er hunden stresset, usikker eller kan ikke være alene hjemme. I denne situation er BAT Eksklusiv Hjælpepakke den bedste hjælp for dig og din hund. Læs mere om hvad BAT Eksklusiv Hjælpepakke indeholder.

SE HVAD ANDRE TIDLIGERE KURSISTER HAR SAGT

‘Selve BAT- træningen har været fantastisk, især linehåndteringen, at se hvor meget det betyder for min hund, at jeg ikke opildner en situation ved at have en stram snor. Og det at lære at forstå hundsk. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for min hund, jeg har lært at se på ham inden det hele bryder ud, jeg har lært at hjælpe ham inden situationen opstår.

Den sætning der for altid vil sidde fast i mit hoved efter BAT teoriaftenen, er da Gitte siger; ’ta´ ansvar for din hund, lad være at presse den eller sætte den i en situation, som den ikke kan håndtere.’. Jeg har altid haft svært ved at få stoppet med at træne i tide, når det går godt, men denne sætning gav så meget mening at jeg ALDRIG overtræner ham igen, jeg kan nu se, at når han er fyldt op, er det at alle de dumme situationer sker for ham.

Nu noget tid efter, er Baby nået enormt langt, der er stadig meget træning forude, men nu når vi møder en anden hund eller en situation hvor han har det svært, eller normalt ville vælge et udfald, vælger han 9 ud af 10 gange at søge hjælp hos os, og kan passere ved hjælp af de teknikker, vi har lært.

Vi er ikke i tvivl om at vi når i mål. Vi har hele tiden haft mulighed for at slå op i et redskabsrum hvis vi havde brug for at læse op på noget, jeg vil til enhver tid anbefale Gitte til alle hundeejere jeg møder på min vej.’

‘Vi starter på BAT-hold for begyndere, og oplever med det samme en meget kompetent træner, der har stor forståelse for at ikke alle hunde/racer er ens, og er istand til at variere sin træning efter dette. Vi får en masse gode værktøjer, som vi ved siden af/og efter endt kursus arbejder intenst med. Vi vælger også at tage et BAT-hold for lettere øvede hos Gitte, selvom det faktisk går rigtig fint fremad med Mungo. Vi får på det øvede hold endnu flere gode redskaber til hvordan vi bedst muligt hjælper Mungo i situationer hvor hun ikke føler sig tryg ved andre hunde og lignende.

Jeg har ikke et sekund fortrudt at vi tog kontakt til Gitte. Ikke mindst er vi nået til et punkt hvor Mungo stort set ikke har udfald, men det har også styrket min selvtillid omkring håndtering af disse situationer, hvilket har givet mig meget mere ro. Det betyder meget at ikke gå at frygte hvert et hjørne, men istedet blot være almindeligt opmærksom på sine omgivelser.

Skulle jeg nogensinde komme udfor et problem med Mungo eller en fremtidig hund, så tøver jeg ikke et sekund med at tage kontakt til Gitte – ligemeget om vi taler udfarende adfærd eller andre problemer som jeg ikke selv føler jeg kan løse. Gitte er så kompetent i sin omgang med hundene, og hendes flinke væsen gør at man føler sig hjemme på træningspladsen.’

© Copyright Gitte Asmann