BAT hundetræning i Ringsted

BAT hundetræning i Ringsted er holdet for dig, der har en hund, der f.eks. gør eller er udfarende over for andre hunde. Du vil på holdet møde andre hundeejere med samme problematik som dig.

BAT hundetræning i Ringsted vil give dig/Jer følgende

 • Din hund vil lære at tage andre og fredeligere valg end den udfarende adfærd.
 • Du vil blive bedre til at aflæse din hund og håndtere linen uden at påvirke hunden negativt.
 • I vil fx kunne klare gåturene bedre.
 • Afhængig af hundens tidligere reaktion og din arbejdsomhed, vil du efterhånden kunne passere andre hunde uden udfald, og der vil endda være chance for, at din hund vil kunne blive social med andre hunde, hvis det er det, som er målet.

Du kan læse mere om BAT træning her.

Pris: 2400 kr. Nyhed: Du kan nu vælge at betale i 2 eller 3 rater.

BAT hundetræning Ringsted
 • Næste holdstart

  Næste hold starter med teori tirsdag d. 23. oktober 2018.

  Der er ikke flere ledige pladser.

Et BAT træning hold inkluderer følgende

 • 2 timers obligatorisk teori online foran din egen pc.
 • 1,5 times linehåndtering og træning uden hund.
 • 6 x 1,5 timers træning med hund.
 • Masser af bonusmateriale, som du kan downloade og læse igen og igen.
 • Adgang til ‘Redskabsrummet‘, en række artikler omkring hundetræning med klikker.
 • Adgang til lukket Facebook-gruppe. Her kan du netværke med andre hundeejere med samme problematikker – og finde nogle at ’batte’ med.
 • Mulighed for efterfølgende gratis BAT-træning, når vi har brug for ‘figuranter’ på nyt BAT-hold.
 • Max. 4 kursister.

Du får i alt 12,5 timers undervisning.

Bonus 1: Som BAT-kursist har du lige nu mulighed for at tilkøbe min online-kursus ’Fra Frygtelig til Fantastisk Gåtur på 5 uger’ med 50 % rabat. Trækker din hund meget, vil jeg anbefale dig dette, da det vil lette BAT-træningen.

Bonus 2: Du får endvidere 50 % rabat på Lær at massere din egen hund, der ligeledes er et online kursus. Kurset er spækket med viden og tydelige videoer, der klart og tydeligt, viser dig, hvordan du skal gøre. Kurset kan bla. gøre dig i stand til at sænke din hunds stressniveau.

Bonus 3: Du får 10 % rabat på produkterne i shoppen, dvs. bl.a. en lækker BAT-line.

OBS! Dette hold er ikke optimalt for hunde, der har problemer med mennesker – men giv mig lige et kald på tlf. 29 89 82 12, så taler vi om din hunds problematik.

Næste holdstart

 • BAT hundetræning teori online (foran din pc): tirsdag d. 23. oktober kl. 19.30-21.30.
 • Linehåndtering og praktisk træning uden hund: Lørdag d. 27. oktober kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 1: Lørdag d. 3. november kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 2: Lørdag d. 10. november kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 3: Lørdag d. 24. november kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 4: Lørdag d. 1. december kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 5: Lørdag d. 8. december kl. 14.30-16.00.
 • BAT hundetræning i Ringsted 6: Lørdag d. 15. december kl. 14.30-16.00.

Når du trykker på ’ja tak’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme.

Når du har betalt, sker der følgende:

Du får en mail med følgende:

 • Et kort spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig senest en uge før træningsstart.
 • Adgang og vejledning til ’Redskabsrummet’ på platformen ‘Simplero’, som du får din egen adgang til.
 • Din adgang til 50 % rabat på mine online-kurser samt 10 % rabat på shoppen.

Har du spørgsmål til BAT træning på hold? Eller noget andet?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Få 15 minutters gratis telefonisk hunderådgivning lige her. Udfyld blot navn og telefonnummer og tryk på knappen.

hundens adfærd

Oplever du, at der er brug for hjælp på andre områder også?

Ofte kan der være brug for noget mere hjælp først. Måske er der andre problematikker, måske er hunden stresset, usikker eller kan ikke være alene hjemme. I denne situation er BAT Eksklusiv Hjælpepakke den bedste hjælp for dig og din hund. Læs mere om hvad BAT Eksklusiv Hjælpepakke indeholder.

SE HVAD NOGLE TIDLIGERE KURSISTER HAR SAGT

‘Selve BAT- træningen har været fantastisk, især linehåndteringen, at se hvor meget det betyder for min hund, at jeg ikke opildner en situation ved at have en stram snor. Og det at lære at forstå hundsk. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for min hund, jeg har lært at se på ham inden det hele bryder ud, jeg har lært at hjælpe ham inden situationen opstår.

Den sætning der for altid vil sidde fast i mit hoved efter BAT teoriaftenen, er da Gitte siger; ’ta´ ansvar for din hund, lad være at presse den eller sætte den i en situation, som den ikke kan håndtere.’. Jeg har altid haft svært ved at få stoppet med at træne i tide, når det går godt, men denne sætning gav så meget mening at jeg ALDRIG overtræner ham igen, jeg kan nu se, at når han er fyldt op, er det at alle de dumme situationer sker for ham.

Nu noget tid efter, er Baby nået enormt langt, der er stadig meget træning forude, men nu når vi møder en anden hund eller en situation hvor han har det svært, eller normalt ville vælge et udfald, vælger han 9 ud af 10 gange at søge hjælp hos os, og kan passere ved hjælp af de teknikker, vi har lært.

Vi er ikke i tvivl om at vi når i mål. Vi har hele tiden haft mulighed for at slå op i et redskabsrum hvis vi havde brug for at læse op på noget, jeg vil til enhver tid anbefale Gitte til alle hundeejere jeg møder på min vej.’

Trine & Baby

‘Vi starter på BAT-hold for begyndere, og oplever med det samme en meget kompetent træner, der har stor forståelse for at ikke alle hunde/racer er ens, og er istand til at variere sin træning efter dette. Vi får en masse gode værktøjer, som vi ved siden af/og efter endt kursus arbejder intenst med. Vi vælger også at tage et BAT-hold for lettere øvede hos Gitte, selvom det faktisk går rigtig fint fremad med Mungo. Vi får på det øvede hold endnu flere gode redskaber til hvordan vi bedst muligt hjælper Mungo i situationer hvor hun ikke føler sig tryg ved andre hunde og lignende.

Jeg har ikke et sekund fortrudt at vi tog kontakt til Gitte. Ikke mindst er vi nået til et punkt hvor Mungo stort set ikke har udfald, men det har også styrket min selvtillid omkring håndtering af disse situationer, hvilket har givet mig meget mere ro. Det betyder meget at ikke gå at frygte hvert et hjørne, men istedet blot være almindeligt opmærksom på sine omgivelser.

Skulle jeg nogensinde komme udfor et problem med Mungo eller en fremtidig hund, så tøver jeg ikke et sekund med at tage kontakt til Gitte – ligemeget om vi taler udfarende adfærd eller andre problemer som jeg ikke selv føler jeg kan løse. Gitte er så kompetent i sin omgang med hundene, og hendes flinke væsen gør at man føler sig hjemme på træningspladsen.’

Karina & Mungo