BAT træning for lettere øvede

Når du har gået på et BAT-hold for begyndere fx i Ringsted, har du fået en masse redskaber, som du skal øve dig på. Har du gået til BAT træning hos mig, har du formodentlig battet med andre fra BAT-gruppen, dvs. den lukkede Facebook-gruppe du kommer ind i, når du køber en plads.

Men det er ret almindeligt, at du på et tidspunkt har brug for hjælp til at komme videre, f.eks. når du skal til at arbejde tættere på din hunds triggere. På dette hold for lettere øvede, har du mulighed for det.

Pris: 600 kr. (4,5 timer).

BAT træning
  • Næste holdstart

    September 2020.

Kurset giver dig følgende

  • 3 træningsgange á 1,5 time, søndage d. 6/9, 20/9 og 4/10.

  • STOR bonus: Du får adgang til mit BAT online-kursus ‘Fra Vred til Venlig’.

  • Max 4 hunde på holdet.

Ikke flere pladser? Skriv dig op på ventelisten her

Din mail vil ikke blive brugt til andet end besked om nye pladser.

.

Et utrolig lærerigt hold

‘Jeg har længe spurgt Gitte om hun ikke ville lave et hold for os som er godt i gang med at træne BAT derhjemme, men som godt kunne bruge lidt tips og skub videre i den rigtige retning.

Endelig kom holdet og jeg skyndte mig at melde Abby og jeg til.

Det som jeg elsker ved Gittes BAT hold er at der er styr på tingene. Man står i forvejen med en sensitiv hund, så lige på denne slags hold, har man ikke brug for så mange overraskende momenter.

Alle kender reglerne og det giver en rolig følelse i maven. Den ro er fantastisk og bestemt en man skal øve sig på og virkelig tænke over i hverdagen også, for hunden kan i den grad mærke om man står på spring eller ej.

På holdet her trænede vi mere målrettet på ting man kan møde i hverdagen, en hund som kommer om hjørnet, går på modsatte fortov, kommer forbi bilen mm og vi kunne alle komme med input til hvordan vi gerne ville have tilrettelagt træningen, for at komme forbi lige det vores hund trigger på. En ting der også blev lagt meget vægt på her var godbidder og hvornår de bruges i BAT.

Et utrolig lærerigt hold og det er bestemt ikke sidste gang jeg melder mig på et øvet hold.’

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen på kontakt@gitteasmann.dk. Jeg vil typisk besvare din mail i løbet af 1-2 dage.