Workshops med BAT træning

Workshops med BAT træning er ment som en mulighed for at få bedre fat i de praktiske redskaber. Min intention er at du kan deltage i en workshop i forbindelse med, at du har deltaget på mit BAT-kursus online, som jeg påtænker at lave i løbet af vinteren 2017/2018. Der kan være brug for BAT-træning i hele Danmark.

Hvem er BAT træning for?

BAT træning er til dig, der har en hund, der fx gør eller er udfarende over for andre hunde eller mennesker. Du synes måske det er pinligt, og du skammer dig over reaktionen. Du kan måske også synes, at det er helt vildt synd for din hund. Og det er synd. For formodentlig er din hund utryg og bange for de hunde, den møder, og den har lært at hvis den er udfarende over for dem, så går de væk – eller den bliver selv taget væk fra den ubehagelige situation (af dig).

BAT træning vil give dig følgende

  • Din hund vil lære at tage andre og fredeligere valg end den udfarende adfærd.
  • Du vil blive bedre til at aflæse din hund og håndtere linen uden at påvirke hunden negativt.
  • I vil f.eks. kunne klare gåturene bedre.
  • Afhængig af hundens tidligere reaktion og din arbejdsomhed, vil du på sigt kunne passere andre hunde uden udfald, og er du arbejdsom, vil der endda være mulighed for, at din hund på sigt vil kunne blive social med andre hunde.

Du kan læse mere om BAT træning her.

Pris: Annonceres senere

Når du trykker ’ja tak’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler for workshoppen med det samme.

BAT træning

En workshop med BAT træning indeholder følgende

Kommer senere…

Når du trykker på ’ja tak’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme.

Når du har betalt, sker der følgende:

  • Du får en bekræftelse på, at du har betalt.
  • Du får et kort spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig senest en uge før træningsstart.
  • Du vil med det samme få adgang til ’Redskabsrummet’, der bliver dit online værksted. Redskabsrummet er en samling af artikler omkring hundetræning/klikkertræning. Du er velkommen til at downloade artiklerne, så du også senere kan tage dem frem og læse mere, når du har lyst.
  • Du vil endvidere få en vejledning i, hvordan du logger ind i Redskabsrummet, mv.

Se hvad en tidligere kursist siger om kurset

Kære Gitte,

Mischa og jeg skylder dig en stor tak for en træning/kursus som virkelig BAT-ter!

Til vores første træning var jeg selv noget frustreret…. Mischa løb frem og gøede af alt og alle, og her gik det for alvor op for mig, hvor svært Mischa havde det. Men lige så stille som værktøjskassen/træningen skred frem, og jeg selv forstod mere og mere…så blev  jeg bedre til at læse små signaler, have mere tålmodighed osv.

I dag går det meget bedre, og andre begynder også at påtale hendes ændrede adfærd. Men bedst af alt – Mischa er blevet en gladere hund…. Vi har fortsat noget, at arbejde med, men nu ved jeg, at der er en vej, og jeg er så mega stolt af os…. Men egentlig er det vel også sådan, at når du når et mål, så skal du sætte et nyt…. og sådan vil det være for Mischa og mig fremover. Ja, det skal være noget som Bat’ter!

Jeg vil håbe at enhver, som står med et problem eller udfordring, at vedkommende lige stopper op, og tænker…. kan jeg gøre noget anderledes eller søge professionel hjælp.

De bedste hilsner og anbefalinger fra mig, der nu har en gladere og mere afbalanceret hund.

Janne Visnek

PS: Mischa siger også en stor Tak!

BAT træning

Oplever du, at der er brug for hjælp på andre områder også?

Ofte kan der være brug for noget mere hjælp først. Måske er der andre problematikker, måske er hunden stresset, usikker eller kan ikke være alene hjemme. I denne situation er BAT Eksklusiv Hjælpepakke den bedste hjælp for dig og din hund. Læs mere om hvad BAT Eksklusiv Hjælpepakke indeholder.

Har du spørgsmål til BAT træning på hold? Eller noget andet?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Få 15 minutters gratis telefonisk rådgivning lige her. Udfyld blot navn og telefonnummer og tryk på knappen.

hundens adfærd
© Copyright Gitte Asmann