Online kurser til din familiehund

Her kan du få hjælp til din familiehund – endda uden at rejse dig fra lænestolen. Gør din hund tryg i hverdagen, få hjælp til en bedre kontakt og gåtur med din familiehund eller lær at massere din egen familiehund ved hjælp af disse online kurser. Du kan downloade al materialet og se det lige så mange gange som du har lyst.

Du kan købe kurserne enkeltvis, hvis der primært er et særligt emne, der interesserer dig eller som du har brug for. Ønsker du at blive meget klogere på din hund, kan du melde dig ind i Hundeklubben Online. Her er alle mine online-kurser inkluderet i prisen, og du har adgang til dem, så længe du er medlem.

Sådan får du succes med dit online kursus

Online kurser – hvad er det egentlig?

Et online kursus er et kursus, som du følger online, altså viden og kompetencer, som du opnår foran din computer.

Når du har købt kurset, står det dig frit for, om du vil downloade kurset, så du altid har adgang til det på din computer. Men du kan også gå online, og tage det på din telefon eller tablet. På den måde har du det altid ved hånden. Også når du træner din hund.

Online kurser allerede en stor industri i USA

Online kurser inden for hundetræning er stadig meget nyt i Danmark, men det er helt sikkert noget, der er på vej frem, da det er en rigtig god måde at tilegne sig ny viden på i en travl hverdag. Og mon ikke at vi følger efter hvad der sker i udlandet – og især i USA?

Ifølge Forbes, det amerikanske erhvervsmagasin, der fx er kendt for deres årlige liste over verdens rigeste mennesker, blev der i 2015 omsat for 100 billlioner dollar på online kurser. Og der er efter sigende intet der tyder på, at tallet er på vej ned. Millioner af amerikanere bruger online kurser for at øge deres viden og kompetencer.

Hvorfor mange vælger et online kursus

  • Du kan starte din hundetræning op når som helst.
  • Du har ikke på samme måde svært ved at få logistikken til at gå op, som hvis du skulle deltage på et fysisk hold med hundetræning.
  • Du kan spare både tid og penge i og med, at du ikke behøver at køre ud til en fysisk træningsplads langt væk. Online hundetræning er faktisk hundetræning i din pyjamas langt hen ad vejen.
  • Din hund kan ikke koncentrere sig på et hold, eller den er måske utryg over for de andre hunde. Derfor er det bedre for dig at starte op hjemme i ro og mag, uden forstyrrelser.
  • Du har mulighed for at se videoerne igen og igen – indtil du er helt sikker på, hvordan du skal gøre. Pernille med Murphy gjorde følgende på online kurset Lær at massere din egen hund: ’ Jeg har brug for både det skriftlige og det visuelle. Først læser og ser jeg det – printer det gerne. Så prøver jeg og så tager jeg Ipad med, så jeg kan se videoerne samtidig med, at jeg har Murphy ved mig. Sådan får jeg bedst afprøvet grebene.’
  • Du kan træne i dit eget tempo – sætte kurset, videoerne, mv. på pause og starte igen, når du har tid og overskud.
Online kurser

Når overspringshandlinger afbryder din hundetræning

Men det, at du kan trykke på pause når du har lyst, kan også betyde, at der virkelig bliver brug for din selvjustits, din selvdisciplin for at få trænet – for der er ikke nogen, der holder dig i ørene. Der er ikke nogen der vil klandre dig for, at du ikke får trænet med din hund. Andet end dig selv. Og måske din hund.

Kender du til overspringshandlinger? Ja, det gør du sikkert. Når du har ét eller andet, som du burde lave, men hvor du finder på noget andet i stedet. Måske fordi du føler dig overvældet af opgaven, og ikke lige ved, hvordan du skal gribe opgaven an.

Drop Facebook

I sådan en situation kan vi gribe til noget, som i den enkelte situation ikke umiddelbart giver nogen mening. Det kan fx være at falde ned foran tv’et eller gå på Facebook. Fordelen ved overspringshandlinger er, at det kan klare vores hjerner. Men vi skal passe på, at det ikke overtager alt vores tid. Overspringshandlinger kan stjæle tid fra det, som vi egentlig også skulle nå.

Sådan får du succes med dit indkøbte online kursus

Indrømmet, jeg har selv været dér. Jeg har købt flere vildt spændende online kurser, som jeg ikke har gjort nok ud af. Intentionerne var gode og store, men ak, tidsplanen røg pga. arbejdet og andre ting.

Set i bakspejlet var der flere ting, som jeg kunne have gjort anderledes. Det ved jeg nu. Og jeg vil gerne dele dette med dig, så du undgår den samme faldgrube.

Læs blogindlægget 6 trin for at få succes med et online kursus.