Lær Hundemassage til Husbehov

 • Kunne du tænke dig, at din hund kunne slappe bedre af?
 • Længes du efter at få en tættere emotionel tilknytning til din hund?
 • Vil du gerne kunne forebygge skader, ømhed og muskelspændinger hos din hund?
 • Vil du gerne hjælpe din ældre hund til større livskvalitet?

Nu får du muligheden for at lære at massere din egen hund – hundemassage til husbehov, som man kalder det.

I modsætning til andre kurser med ‘Hundemassage til husbehov’, er dette kursus online, dvs. at du ikke behøver at skulle møde op et særligt sted med din hund. Du kan blive undervist hvor du end er, og massere din hund i trygge rammer – blot du er online.

Faktisk kan du downloade alt materialet – og derefter kigge på det igen og igen – uden at være online.

… Eller få adgang til kurset som en del af Hundeklubben Online for kun 279 kr. om måneden.

Se alle fordelene ved hundemassage lige HER.

familiehund

Start når som helst og hvor som helst. På din ferie eller hjemme på matriklen. Alt du behøver, er din hund og en internetforbindelse. Og hvis du har downloadet filerne, behøver du ikke engang være online. 

På online-kurset får du alt dette

 • 4 moduler, som du får adgang til med det samme.
 • Hvert modul består af en film, samt flere videoklip og artikler.
 • Du får en grundig introduktion til hundens bevægeapparat – dvs. dens skelet, muskler og led.
 • Alle massagegreb vises tydeligt på video og beskrives i artikler.
 • Du bliver i stand til at give din hund en god gang massage.
 • Du bliver bedre til at genkende symptomer ud din hunds adfærd, bevægelser, osv.
 • BONUS: Du har mulighed for at downloade alt materialet, så du kan tage det frem, når du har tid og overskud til det. Du bestemmer i virkeligheden selv tempoet.

Se hvad Maibrith Johannesen siger om kurset

‘Undervisningsmaterialet har været rigtig godt! Der bliver snakket hurtigt i videoerne og det kan derfor være svært at nå og skrive noter ned til det. Dog står det meste også i teksterne og jeg har derfor kunne lære det på præcis den måde der bedst passer mig. Jeg kan godt lidt at der er mulighed for at man kan nørde ekstra med materialet, men at man sagtens kan lade være, hvis man ikke har tiden eller lysten til at gå helt i dybden med anatomien fx. Det gør at alle kan være med.

Anbefales til alle hundeejere

Jeg vil helt bestemt anbefale kurset til alle uanset hundeejere eller for den sags skyld hundetrænere uanset situation. Kurset giver en rigtig god basis til massage og undersøgelse af hund og giver samtidig ideer til fysisk træning af hunden, hvilket jeg synes alle hundeejere bør overveje. Gennem kurset kan du forebygge at din hund får skader eller smerter og du sparer hurtigt penge i forhold til hvis hunden skulle ud til en hundemassør eller i princippet også hvis hunden skulle tjekkes af en dyrlæge. ‘

‘Jeg har før masseret min hund, men han virkede aldrig afslappet og tilfreds med det. Efter bare det første modul, kunne han ligge afslappet og nyde mine berøringer.’

‘Det giver os meget at vi kan slappe af sammen og bruge tid sammen med ro og afslapning. Jeg kan gennem massagen vise ham at jeg virkelig gerne vil gøre noget godt for ham.’

‘Massagen kan afstresse ham når han kører for meget op i træningen og kan derfor mærke at han har været mindre stresset end tidligere.’

Mere konkret indeholder de fire moduler følgende

MODUL 1

Vi gennemgår kort hundens skelet, så du får lettere ved at forstå hvordan bevægeapparatet fungerer. Du får billede og navne, så du også selv har mulighed for at øve dig i at mærke skelet og knogler på hunden, og lære at orientere dig.

Vi går i gang med den overfladiske massage, som vi altid bruger for at varme vævet op, før vi masserer i dybden. Allerede med disse massagegreb i baghånden, er du i stand til at påvirke din hund, så den slapper mere af. Du får anbefalinger omkring, hvordan du kan håndtere den nye form for tætte kontakt mellem dig og din hund.

Efter dette modul er du blevet meget klogere på, hvordan massagen har en positiv indvirkning på muskler, kredsløb, immunsystem, adfærd og relationen mellem dig og hunden. På den måde lærer du også, hvornår det IKKE er en god ide at massere din hund. Er du i tvivl, skal du ALTID spørge din dyrlæge.

MODUL 2

Du får indsigt i, hvordan du kan holde din hund i en god grundtræning. På den måde kan du bedre selv sammensætte træningen til DIN hund, så du kan forebygge skader, når du træner med den. Du får også input til, hvordan du kan lave din egen journal – og hvad du kan kigge efter hos din hund.

På dette modul går vi i gang med bindevævsmassagen, dvs. at vi går lidt dybere end modul 1.

MODUL 3

På dette modul handler det om musklerne, og du starter med at lære noget om deres opbygning. Vi gennemgår også nogle af de overfladiske muskler, og så kan du lære resten selv som selvstudie, ud af det materiale, som du får.

Og så går vi i gang med de dybe massagegreb, hvor vi kommer helt ned i musklerne.

MODUL 4

På det fjerde og sidste modul lærer du om led, der ligeledes er en del af hundens bevægeapparat. Og du lærer, hvordan du kan lave udstrækning på din hund, så du også på denne måde har mulighed for at bidrage til hundens vedligehold.

Vi gennemgår nogle af hundens dybereliggende muskler, samt de sidste dybe massagegreb.

Hvad andre tidligere kursister siger

‘Kurset har været med til at opbygge og forbedre samarbejdet mellem Murphy og jeg.’

Jeg syntes, at Murphy er blevet mere rolig under massagen og han er begyndt at nyde det. Jeg har haft meget glæde af at bruge strøg og cirkler i situationer, hvor han er ‘tvunget’ til at være i kort snor og i rimelig ro – f.eks. på færger og i venteværelser.

Jeg har også fået meget nemmere ved at børste ham og generelt røre ham over alt uden at han reagerer. Jeg syntes, at han viser at han har fået mere tillid til mig. Kurset har været med til at opbygge og forbedre samarbejdet mellem Murphy og jeg.

Videoerne er gode og materialet omkring hundens anatomi har været spændende. Jeg har brug for både det skriftlige og det visuelle. Først læser og ser jeg det – printer det gerne. Så prøver jeg og så tager jeg IPad med, så jeg kan se videoerne samtidig med, at jeg har Murphy ved mig. Sådan får jeg bedst afprøvet grebene.

‘Når jeg masserer Chili, virker hun mere afslappet, når hun er til konkurrence.

Jeg synes faktisk, at jeg kan mærke en forskel til konkurrencerne.

Jeg har gjort det, at jeg har masseret hende op til vi skulle på. I 8-10 minutter. Så har vi gået ’tissetur’. Hun virker mere afslappet, og får stor ros af dommerne for hendes rolige og stabile præstationer.

Jeg synes dit materiale er rigtigt fint og let at følge.’

Søs, der også er Fagveterinærsygeplejerske med speciale i adfærd hos hund og kat, bruger også massagen på dyreklinikken i forbindelse med bedøvelse og operation. Effekten her er, at størstedelen vågner stille og roligt med et dejligt roligt blik i øjnene.’

‘Det er super afslappende for både Aslan og jeg. Vi nyder begge den tætte kontakt.’

Massagen har givet os mulighed for at være stille sammen i længere perioder og jeg får lov til at komme tættere på ham, uden at han føler at det er for tæt. Det er super afslappende for os begge og den tætte kontakt nydes meget af os begge. Det er en god måde at knytte dybere bånd til hunden og man har noget specielt sammen.

Han er blevet bedre til at forholde sig roligt og synes at føle sig mere tryg ved at blive berørt på hele kroppen, hvilket jo også kan være en fordel hos dyrlægen. Hunden lærer at stole på ”sit menneske” og det er netop også en god måde at gennemgå sin hund og eventuelt finde skader eller andre problematikker.

Jeg synes, at materialet er let læseligt og forståeligt – og videoerne er super godt optaget og det er nemt at se, hvordan grebene skal være. Jeg vil mene at enhver kan bruge dette kursus og vil finde det lettilgængeligt og de vil få et stort udbytte ud af det.

Kanongod online massagekursus

“Jeg vil lige sige tusind tak for et kanongod online massagekursus til min hund. Jeg skal love for at du er grundig i dine forklaringer og dine videoer. Tak for det. Massagen er guld værd for min gode gamle hund Bjørn, der er 15,5 år. Han er meget muskelfattig bagtil og har lidt slidgigt i bagparten, men jeg kan se massagen gør noget godt for ham.”

Dette online-kursus er til dig, der kan nikke genkendende til ét eller flere af disse udsagn

 • Jeg går jævnligt til massage med min hund, men jeg kunne godt tænke mig at lære at kunne gøre det selv.
 • Jeg vil gerne gøre en aktiv indsats for at min hund skal have det godt.
 • Jeg vil gerne kunne forebygge skader og at den oplever ømhed og muskelspændinger efter træning/jagt
 • Min hund har haft en skade, og min dyrlæge har sagt, at jeg kan hjælpe den med massage.
 • Jeg kunne godt tænke mig at øge livskvaliteten hos min gamle hund.
 • Jeg kunne godt tænke mig at gøre min hund mere tryg ved mine berøringer.
 • Jeg har selv prøvet at få massage og kunne rigtigt godt tænke mig at give min hund den samme glæde.

Kurset er for alle.

Materialet er udarbejdet, så du selv kan vælge, hvorvidt du har lyst til at gå i detaljer med f.eks. anatomien, eller mere har lyst til at få et mere overfladisk kendskab. Din hund vil stadig få stor glæde af din massage.

Professionelle videoer

Alle massagegreb er optaget og redigeret i samarbejde med en professionel fotograf, så du ikke er i tvivl om, hvordan de skal udføres. Samtidig med, at jeg viser grebene, fortæller jeg om, hvad jeg gør. Og du får også beskrivelserne på skrift.

Mere viden om hunde?

Dette online-kursus er en del af Hundeklubben Online. Prøv at tjekke Hundeklubben ud, det er en ‘all inclusive klub’, hvor du får adgang til mine tre andre online-kurser og meget meget andet. I alt over 40 større og mindre kurser.

Andre grunde til at vælge dette online-kursus i hundemassage til husbehov

 • Min hund kan ikke lide andre hunde, så det vil passe mig langt bedre med et online-kursus.
 • Jeg kan godt lide den positive tilgang, du har til træning, mv.
 • Jeg kan ikke finde et kursus med Hundemassage til husbehov, der passer mig rent tidsmæssigt.
 • Det kursus, jeg har kigget på, ligger for langt væk fra mig.

Psst! Kurset er også inkluderet i Hundeklubben Online til kun 279 kr. pr. måned! Hundeklubben Online er din All Inclusive Hundeklub med masser af brugbar viden og hjælpsomme redskaber.

Mød din underviser

Hej,

Jeg hedder Gitte Asmann.

Jeg er uddannet Hundemassør og er medlem af DEH – Danske Eksaminerede Hundemassører.

Jeg har lavet dette kursus, fordi jeg tror at der er mange dedikerede hundeejere, der gerne vil lære at massere sin egen hund, og dermed hjælpe den til et bedre velbefindende, hjælpe den til at slappe bedre af, mv. Her virker hundemassage eminent godt. Faktisk er der virkelig mange fordele ved hundemassage. En stille stund, blot dig og din hund – det styrker på plussiden, skulle jeg hilse at sige.

BAT træning instruktør, hundeadfærdsbehandler, hundepsykolog, hundehvisker

Tilmelding

Når du trykker på ‘Ja tak-knappen’, kommer du direkte hen til en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme. Når du har betalt, er du i gang med det samme! Du får en velkomstmail med modul 1 tilsendt med det samme.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig tlf. 29 89 82 12. Du kan også skrive til mig på kontakt@gitteasmann.dk. Jeg svarer typisk i løbet af en dag.

Hvem er dette kursus IKKE til?

 • Det er ikke til dig, der tror at du med dette kursus kan blive i stand til egenhændigt at behandle din egen hund efter skader, mv. Du skal altid høre din egen dyrlæge, hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at massere din hund.
 • Det er ikke til dig der tror, at du ikke er nødt til at afsætte tid til at gennemgå kursusmaterialet og øve massagegrebene fra gang til gang. Men når det er sagt, så er den store fordel ved online-kurser jo netop, at man kan tage det hele i sit eget tempo.