Fra Frygtelig til Fantastisk Gåtur på 5 uger

 • Er du frustreret over gå turen med din hund og overvejer du at købe en anti træk sele som en hurtig løsning?
 • Er du godt og grundigt træt af den manglende kontakt med din hund på gåturen?
 • Har du ondt i ryg, skulderen eller i armen, fordi hunden trækker.
 • Længes du bare efter du kan gå en rolig afslappet tur med din bedste ven?

Dette online-kursus er til dig, der gerne vil have bedre kontakt til hunden, vil lære din hund at gå pænt i snor uden at bruge en inhuman anti træk sele og at møde andre hunde og mennesker på en god måde.

Træningen er bygget op omkring positive metoder – dvs. vi bruger ingen hårdhændede metoder. Hvis du har lyst, kan du træne med en klikker. Har du ikke lyst til det, kan du bare bruge en anden lyd, der altid efterfølges af en belønning.

Se her hvad Camilla med Daisy fik ud af kurset i denne korte video:

gåtur anti træk sele

Start når som helst og hvor som helst. Ligegyldigt hvor i landet du bor. Du kan endda træne din hund i pyjamas.

På online-kurset får du alt dette

 • 5 moduler med tilhørende film.
 • 14 videoer med tilhørende artikler, der trin for trin viser, hvordan du skal træne den enkelte øvelse. Derudover får du 5 andre artikler med baggrundsmateriale og vedledning. Du får også information om, hvilket udstyr du har brug for, når du er ude og gå tur med din hund. Fx er der bl.a. en guide til hvordan du vælger den rigtige anti træk sele til hund, da det kan være direkte skadeligt for din hund at vælge en forkert slags.
 • Du kan downloade alt materialet og kigge på det, når du har tid, lyst og lejlighed.
 • BONUS 1: Du får adgang til ‘Redskabsrummet’, der består af flere videoer og cirka 40 artikler omkring hundetræning. Her kan du komme godt i gang med klikkertræning og fx se, hvordan du undgår at lave fejl.
 • BONUS 2: Denne bonus kommer fra Hundeklubben Online. Her har jeg lagt noget jeg kalder ‘cirkeltræning, ind i dette kursus. Cirkeltræning er især godt for de trækkende hunde, der er mere eller mindre ligeglade for godbidder på gåturen. Du kan læse mere om cirkeltræning på bloggen.

Hvad tidligere kursister siger

Kurset er meget givende. Jeg kan se videoerne igen og igen:

“Jeg synes, at kurset er meget givende, selvom det er online. Jeg har hele tiden mulighed for at se videoerne og læse artiklerne igen, og på den måde misser jeg ikke noget eller glemmer, hvad hundetræneren sagde, hvilket jo ellers ofte kan ske på et almindeligt hundekursus. Det er lidt som en slags eneundervisning, præcis når det passer én selv – skønt 🙂

Det passer mig rigtig godt, at jeg ikke skal melde afbud på dage, hvor mit helbred driller, eller hvor tiden eller overskuddet på anden vis ikke lige er der. ” Hanne med Sirka.

Klare og tydelige læringsprincipper – du kan være meget stolt af det

“Tak for et inspirerende kursus – mit første online nogensinde. Jeg har fundet det meget brugbart. Det er meget let at læse/se, hvad hver enkelt øvelse går ud på, og hvordan det skal udføres. Jeg kan godt lide at øvelser både er beskrevet med ord og i de små videoklip. Du kan være meget stolt af det. Jeg er selv underviser og de læringsprincipper, du benytter er meget klare, tydelige og virkningsfulde.

Jeg har tidligere deltaget på et jagthundekursus, men var nødt til at stoppe, fordi det byggede på fysisk tvang og skæld ud, hvilket jeg hverken har lyst, kræfter eller psyke til. Så det skal nu aflæres og jeg er gået i gang med klikkertræning. Et dejligt og virksomt værktøj.” Inge-Lise med Lauritz

Du har givet mig så mange hjælpemidler, at jeg ser lyst på fremtiden

“Måske var det meget vovet af mig i en alder af snart 72, at få en Golden Retriever hvalp, men du har givet mig så mange hjælpemidler, så jeg ser lyst på fremtiden. Jeg har fået en mere rolig hvalp, som er begyndt at gå pænt, lært ikke at flyve ud af døren, venter med at komme ud af bilen, og som kommer tilbage til mig, når jeg står stille.

Jeg kan meget godt lide den rolige/behagelige stemme du har, til at fortælle på, den kan man godt høre gang på gang. Du har en meget fin opdeling – først præsenterer du kort, hvad vi skal se/ høre og læse, og samtidig giver du gode råd. Det er dejligt. Alt i alt syntes jeg det har været 5 spændende uger, som vi jo vil blive ved med at træne efter, alt er printet ud og videoerne er på computeren.” Else og Balder.

Nu nyder vi igen livet og gåturene

“Vores gåtur er absolut blevet til fantastisk gåtur. Så skønt. Min dejlige schæfer på 20 måneder er en fantastisk dejlig og lærenem hund, og indtil hun var omkring 6 måneder, nød vi turen. Men derefter fik hun i den grad øje på omverdenen og alle gode dufte. Jeg var virkelig meget tålmodig og læste om alle mulige positive metoder, men intet hjalp.

Så faldt jeg over dit online kursus.

Og TAK for det. Fantastisk. 

Jeg har ikke længere ondt i nakken og skuldrene. Livia går virkelig pænt, og er blevet meget mere opmærksom på mig. 

Nu nyder vi igen livet og gåturene – 5-6 km med løs line.”

7 trin til en Fantastisk Gåtur – her er min metode

1. Kontakten til din hund er det mest essentielle, som du skal have opbygget. Kontakten er udgangspunktet for alt samarbejde mellem dig og din hund. Når du først har kontakten med din hund, kan du lære den alt muligt.

2. Med til fundamentet hører også, det udstyr du bruger fx en anti træk sele til hund. Det kan have en rigtig stor betydning, hvilken anti træk sele du vælger og også hvordan du håndterer den, hvis du altså vælger brug af en anti træk sele til din hund. Hundens sundhed og reaktion på andre hunde påvirkes også af det udstyr du vælger at bruge.

3. Hvad du gør, før I går ud af døren, er essentielt for mange. Her tænker jeg især på at holde stressniveauet nede på et minimum. For at forebygge at hunden trækker og oparbejde kontakten mellem Jer.

4. Vi sætter fokus på hundens aktiveringsbehov. Både generelt i dagligdagen, før gåturen og på gåturen.

5. Din hund skal uddannes. Din hund skal lære impulskontrol og at den skal yde noget for at få adgang til det, som den gerne vil have. Dette trin er vigtigt for at lære hunden at holde sig selv tilbage, og det vil let kunne overføres til alt andet, som du træner med din hund.

6. Du skal også uddannes. Som tidligere nævnt, er det vigtigt at du lærer at vælge det rigtige udstyr til din hund, fx den gode anti træk sele frem for den mindre gode anti træk sele til hund. Du skal blive i stand til at kommunikere til din hund, så den forstår, hvad du gerne vil have den til. Jeg vil klart anbefale dig at være godt forberedt, sådan at du inden du træner den enkelte øvelse med din hund, både har set videoen og læst artiklen.

7. Det er nødvendigt at træne på forstyrrelser, for at hunden også skal kunne udføre øvelserne med sikkerhed i hverdagen, der ellers meget let kan opfattes som meget anderledes end træningssituationerne – set med hundens øjne. Her får du stor gavn af de trinvise indlæringsforløb i mine artikler. Hermed bliver det meget lettere for dig at øge forstyrrelserne gradvist, så adfærden ikke pludselig falder sammen under dagligdagens forstyrrelser.

Psst! Kurset er også inkluderet i Hundeklubben Online til kun 199 kr. pr. måned! Og du får loyalitetsrabat, så prisen falder til 99 kr.!

Online-kurset er til dig, der kan nikke genkendende til ét eller flere af disse udsagn

 • Jeg er vildt frustreret over gåturene med min hund. Jeg vil rigtig gerne ud at gå tur med min hund, men jeg orker det næsten ikke. Jeg er træt af at have ondt i skulderen, armen, mv.
 • Jeg har prøvet andre gå-pænt-i-snor kurser uden succes.
 • Jeg ønsker at bruge belønningsbaseret træning. Jeg er træt af at skælde ud på hunden, når den trækker.
 • Rådet med at stoppe op eller vende rundt, når hunden trækker, virker ikke for min hund. Den trækker frem igen med det samme.
 • Jeg har ingen problemer på den almindelige gåtur, når der ingen forstyrrelser er, men når vi møder andre hunde og/eller mennesker, så mangler jeg klart gode råd til, hvad jeg så kan gøre.
 • Min hund er meget social – og jeg vil gerne forebygge, at min hund trækker…
 • Jeg ved godt, at quick fixes ikke findes. Og jeg er klar til at investere tid og penge i at lære hvordan jeg lærer min hund at gå pænere i snor – og generelt få mere kontakt og frihed på gåturen.

Hvorfor vælge DETTE kursus?

 • Jeg kan ikke finde et kursus, der passer mig/kurset ligger for langt væk.
 • Jeg er forvirret over alle de velmenende men forskelligartede råd, som jeg har fået fra andre mennesker. Nu vil jeg gerne gøre det rigtigt.
 • Jeg kan mærke i maven, at den træningsstrategi jeg hidtil har brugt, ikke er den rigtige for mig og min hund.
 • Min hund vil ikke kunne koncentrere sig på et fysisk hold med andre hunde på nuværende tidspunkt. Og så synes jeg også, at det er lidt for pinligt, at hunden trækker sådan.

Kurset er for alle.

Kurset er for alle, uanset om du er førstegangs-hundejer eller mere øvet. Det er meget almindeligt, at du vil gå mere i dybden med noget af materialet og lettere hen over andet.

Grundigt og gennemført

Kurset er nok ét af de mest grundige gå-pænt-i-snor kurser i landet. Du får mange redskaber, som du også kan bruge til andre ting.

Du lærer om klikkertræning

Har du ikke tidligere brug klikkertræning, bliver du hjulpet godt i gang med videoer og artikler. Du kan starte så småt med denne artikel.

Følg kurset eller få alt på én gang

Dette online-kursus består af 5 moduler. Du får adgang til det hele på én gang, men jeg vil anbefale dig at starte med modul 1 og arbejde dig fremad derfra.

Vil du gerne vide mere?

I Hundeklubben Online finder du både dette kursus, online-kurset ‘Lær at massere din egen hund’, alle mine e-bøger og MEGET, MEGET mere. Det er en ‘all inklusive klub’ – kun for en lille merpris. Bliv medlem lige her.

Venlige træningsmetoder

Kurset er baseret på hundevenlige træningsmetoder. Vi bruger ikke straf i træningen, men derimod en masse godbidder. Vi undgår også anti træk seler, der medfører ubehag for hunden.

Mød din underviser

Hej,

Jeg hedder Gitte Asmann.

Jeg har lavet dette kursus, fordi jeg igen og igen har set, at hundeejere ‘slås’ med deres hund på gåturen. På trods af, at de har gået / går til træning, er hunden stadig ‘ustyrlig’ på gåturen; der er ingen kontakt, snoren er stram, hunden springer op, og så videre….

Mit online-kursus ‘Fra Frygtelig til Fantastik Gåtur på 5 uger’ sætter fokus på denne problematik, og er du målrettet, kan du vha. mit kursus meget sikkert få din hund til at gå langt pænere.

BAT træning instruktør, hundeadfærdsbehandler, hundepsykolog, hundehvisker

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig tlf. 29 89 82 12. Du kan også skrive til mig på kontakt@gitteasmann.dk. Jeg svarer typisk i løbet af en dag.

Tilmelding

Når du trykker på ‘Ja tak-knappen’, kommer du direkte hen til en betalingsside, hvor du betaler for kurset med det samme. Når du har betalt, er du i gang med det samme!

Hvem er dette kursus IKKE til?

 • Det er ikke til dig, der ønsker hurtige og nemme løsninger, så som bare at sætte en dårlig anti træk sele på din hund, der kan påføre den smerte og ubehag, så den af den grund “går pænt”.
 • Det er ikke til dig, der ikke har lyst til at gøre en indsats for at ændre på din hunds trækkeproblem.
 • Hvis din hund laver udfald over for f.eks. andre hunde, vil jeg anbefale dig BAT-træning. Du kan læse mere om BAT-træning her. Du er meget velkommen til at ringe til mig på 29 89 82 12, hvis du er i tvivl om, hvilket kursus, du skal