Her kan du få gratis hjælp til dine hundeproblemer

Få 7 trin til en Fantastisk Gåtur

Gratis kursus til dig direkte i din inbox. Lige til at implementere på din gåtur.

Lær din hund at møde andre roligt

Dit smugkig i Hundeklubben Online. Gratis adgang til 3 kurser i 6 dage.

Kort, intensivt indkaldskursus

Gratis kursus til dig direkte i din inbox. Lige til at implementere på din gåtur.

15 min GRATIS telefonisk hunderådgivning

15 minutters gratis telefonisk hunderådgivning. Helt uforpligtende.

Spørgsmål og svar fra Facebook

Læs her hvad folk har spurgt om –
og hvad jeg har svaret.

Har du hundeproblemer?

Nu kan problemer med hunden være mange ting. Hvornår bliver problematikker med hunden egentlig opfattet som problemer? Det afhænger bestemt af øjnene, der ser. Det vil sige af dig, ejeren – og selvfølgelig af normerne i samfundet.

Det kan være, at du oplever at din hund ikke forstår dig, at du ikke forstår din hund, at din hund trækker på gåturen, at den gør af fremmede hunde og mennesker eller at den er urenlig. Det kan også være, at du føler, at du er lige ved at give op og finde et nyt hjem til din hund, fordi du ikke magter det mere.

Jeg vil selvfølgelig anbefale dig at søge professionel hjælp inden problemerne vokser sig for store, og hunden gentagne gange får øvet sig i den uønskede adfærd. Så vil den også være langt lettere at komme til livs.

Du kan på denne side finde forskellige gratis tilbud, der forhåbentlig kan hjælpe dig og din familiehund – helt uforpligende. Hvad end du vil ringe til mig og få en snak, læse andres spørgsmål om deres hunde eller lære, hvordan du opnår en fantastisk gåtur i 7 trin, så håber jeg, at der er noget, som du kan bruge.