Unghunde- og begynderhold Slagelse Hundecenter

Fra 6 måneder og opefter.

Kurset indeholder mange af de samme øvelser som hvalpeholdet, dog vil der være mere fokus på emner som  impulskontrol samt gå pænt i snor, da hundene i denne alder ofte har lidt mere krudt, og nogle gange har fået lidt dårlige vaner som f.eks. at trække meget på gåturen.

 • Kontaktøvelser. Få inspiration til hvordan du får en bedre kontakt.
 • Impulskontrol.
 • Gå pænt i snor.
 • Øvelser, der involverer at blive på stedet.
 • Lære at komme når du kalder.
 • Gode råd til hvordan du kan aktivere din hund i hverdagen.

Til denne hundetræning i Slagelse er der ingen fri leg, men du har selvfølgelig mulighed for at lave legeaftaler med de andre kursister.

Vi træner med principperne fra klikkertræning, men det er slet ikke noget krav, at du bruger en klikker. Det er helt op til dig selv. Du vil lære mere om træningsmetoden, når vi afholder obligatorisk teori.

Små hold – ikke flere end 6 kursister på et hold til hundetræning i Slagelse.

hundetræning i slagelse

Næste holdopstart

 • Maj 2019

  Der er ikke flere pladser.

  Pris i alt 975 kr.

Ikke flere pladser? Skriv dig op på ventelisten her:

Din mail vil ikke blive brugt til andet end besked om nye pladser.

.

Unghunde- og begynderhold indeholder

 • 2 timers obligatorisk teori.
 • 7 gange hundetræning i Slagelse/Vemmelev.
 • Bonus: Gratis adgang til ‘Redskabsrummet‘, hvor du kan få yderligere hjælp til din træning.
 • Teorien foregår online foran din egen pc onsdag d. 15. maj kl. 19.30-21.30. Det vil sige, at du derhjemme i ro og mag kan blive klogere på hundens træning og adfærd. Du får senest på selve dagen et link du kan klikke på, og så er du i gang.
 • Vi træner lørdage d. 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6 og 29/6 kl. 10.00-11.00. (Der tages et lille forbehold for datoændringer).
 • Ekstra bonus: Mulighed for tilkøb af medlemskab af Hundeklubben Online til en særlig specialpris.

BONUS: Mulighed for medlemskab af Hundeklubben Online

Når du køber en plads på holdet for unghunde og andre begyndere, får du samtidig mulighed for at tilkøbe to måneders medlemskab af Hundeklubben Online til en ganske særlig pris. Du får 2 måneder, men skal kun betale for én. I Hundeklubben finder du praktisk talt alt hvad du vil vide om din hund. Klubben er baseret på familiehundens grundfærdigheder, men indeholder også mine online-kurser og e-bøger, og du får naturligvis alle de gennemgåede øvelser på video og skrift. Hundeklubben Online er en All-inclusive Hundeklub.

Når de 2 måneder er gået, kører abonnementet videre til din særlige pris. Du kan blive så længe du har lyst, men også opsige når som helst.

Hundetræning i Slagelse

Jette Blixt med Theia

Ved en tilfældighed støder jeg på Gittes hjemmeside.
Jeg havde ledt efter det rette træningstilbud til mig og min tervuerentæve på 8 mdr.
Hun er vores 5. belgiske hyrdehund, så vi vil ikke kalde os uerfarne, men hver hund har sin egen personlighed og temperament. Hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis ikke for den anden.

Men på unghundeholdet har vi fået forskellige redskaber til at skabe kontakt til hunden. 
Forskellen på Gittes hundetræning og andre steder vi har gået på, er at Gitte formår at fortælle hvornår de forskellige redskaber kan bruges i andre sammenhænge og hvordan forskellige redskaber kan sammensættes ved en færdighed – som indkald.
Vi lærer ikke bare en række øvelser, men får også anvisninger på hvordan og hvornår de kan bruges. I løbet af træningsgangene bliver tidligere øvelser taget op, således at man bliver mindet om øvelser vi tidligere har arbejdet med.

Gitte har et redskabsrum, hvor øvelserne er beskrevet. Det betyder at det man evt ikke får hørt / forstået til træningen kan man læse i fred og ro.

Gittes tilgang er positiv og hendes ro smitter af, hun formår at give individuel vejledning på en god og konstruktiv måde. Hun er opmærksom på det spil, der kan foregå i mellem hundene.

7 træningsgange

Hver træningsgang varer 1 time, hvilket passer fint med at både du og din hund er fyldt op med ny viden.

Hundeklubben Online

Du får mulighed for at tilkøbe medlemskab af Hundeklubben Online til en særlig specialpris.

Bonus

Adgang til Redskabsrummet – dit online værksted. Ca. 40 artikler om klikkertræning, som du ligeledes kan downloade.

Positive træningsmetoder

Du lærer at træne din hund med positive træningsmetoder – uden straf og tvang. Vi anvender klikkertræning.

Indhegnet træningsplads

Stor dejlig indhegnet træningsplads.

Der er ikke fri leg, men du har selvfølgelig mulighed for at lave ‘legeaftaler’ med de andre kursister på andre tidspunkter.

Teoretisk undervisning

Kurset inkluderer obligatorisk teori før start, så du er godt rustet til at påbegynde træningen.

Mød din hundeinstruktør

Hej,

Jeg hedder Gitte Asmann og jeg skal være din underviser til hundetræning på Slagelse Hundecenter.

Du skal tilmelde dig dette hold, hvis du som jeg går op i at få en dejlig familiehund, der er tryg i sit miljø og som fungerer godt i hverdagen hos dig.

Jeg er blandt andet uddannet Klikkerinstruktør og har de sidste 20 år hjulpet hunde og ejere til en større indbyrdes forståelse.

Jeg glæder mig til at møde dig og din hund.

Hundetræning i slagelse

Hvad tidligere kursister siger

‘Jeg gik på hvalpe holdet med Skipper på 4 mdr. og lærte bl.a. klikkertræning af Gitte. Gitte er en kompetent Hundeadfærdsterapeut med høj faglighed. Hendes hvalpehold er for alle, så man behøver ikke at have problemer for at gå hos hende ;-)Jeg kan varmt anbefale hende, da hun er super god til at undervise og også gerne kommer med et godt råd, hvis man har et problem. Skipper og jeg har fået rigtig meget ud af de 8 gange og afventer nyt hold, så vi kan lære mere.’

Tine Linde Nielsen

‘Super sød og rar instruktør. Man føler sig set og hørt. God stemning og god kemi mellem deltagerne. Ifølge Cosmo er hendes godbidder lidt kedelige ;-)’.

Lennart & Cosmo

‘Vi har fået mange gode øvelser til vores hvalp. Det har været sjovt at øve dem med hende, og så fedt at se hvor hurtigt hun lærer, det gør os bare glad indeni. Det er sjovt at lære simple øvelser, det bare gør det hele lettere! Vi har været glade for at gå hos Gitte.’

Anni & John

Interesseret i hundetræning i Slagelse?

Omkring tidspunktet for træningsstart får du tilsendt en vejledende træningsplan, så du kan følge med i, hvad vi laver fra gang til gang. Derudover får du adgang til en masse skriftligt materiale omkring klikkertræning (Redskabsrummet).

Tilmelding

Når du trykker på ‘Tilmeld mig’, sendes du direkte over på en købsside, hvor du betaler for kurset med det samme. Så snart du har betalt for kurset, får du en velkomstmail med praktisk information.

Heri finder du bl.a. et link til Redskabsrummet og et link til et lille skema med bl.a. din hunds oplysninger, så jeg kan skrive jer på holdlisten.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@gitteasmann.dk.

Du er også velkommen til at ringe til mig i stedet. Tlf. 29 89 82 12. Bare læg en besked, hvis jeg ikke svarer, så skal jeg nok ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

© Copyright Gitte Asmann