Praktisk info – Hundeklubben Online

Jeg er førstegangshundeejer – er Hundeklubben Online noget for mig?

Ja, selvom du er ny, findes der videoer og artikler, der kan hjælpe dig i gang. Jeg prøver konstant at holde niveauet nede i hundehøjde, så alle kan følge med. Derudover har du også livlinen i facebookgruppen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Jeg har haft hunde i mange år og har også gået til træning – er Hundeklubben Online noget for mig?

Ja, det er den bestemt. Hundeklubben er for alle. Du kan sagtens få en masse ud af det. Der er altid ting, der kan blive bedre, og jeg kan med garanti byde ind med en masse øvelser og indsigt, som hjælper dig og din hund.

Binder jeg mig for at blive medlem i en periode?

Nej. Du kan når som helst melde dig ud. Du skal dog stadig betale for den periode, som du har tilmeldt dig.

Abonnement hvordan?

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, tilmelder du dig et abonnement. Når du tilmelder dig, får du med det samme fuld adgang til alt det materiale, der er i kursusområdet. Og du får derudover adgang til det der udgives, mens du er med.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du går blot ind under dit køb og afmelder. Så løber det til slutningen af den betalte periode, og du har så ikke adgang længere. En afmelding betyder ikke, at du får refunderet det betalte abonnement.

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet, hvis du ikke selv aktivt opsiger det. Du får ved udgangen af medlemsperioden en mail, der minder dig om, at abonnementet snart bliver fornyet.

Du skal være opmærksom på, at den pris det automatisk bliver fornyet med, er den pris, som du har købt til første gang. Melder du dig ud i en periode, kan det være at prisen er steget, og det vil så være den nye pris, som medlemskabet så kører videre med. Så vær opmærksom på det, hvis du ønsker at holde en pause.

Vælg mellem 3, 6 eller 12 måneders abonnement. Køb flere måneders medlemskab og spar masser af penge

Dine data

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, skal du afgive dit navn og din mailadresse, det er faktisk det eneste. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem.

Du kan finde mere information om beskyttelse af dine data i handelsbetingelserne.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 29898212 eller på mail: gitte@asmann.dk.