Praktisk info – Personlig Hundetræner

Hvordan bestiller jeg de 3 enetimer?

Du starter med at betale for de 3 enetimer med det samme inde på siden. Derefter kontakter jeg dig inden for 1 døgn. Du er også meget velkommen til at kontakte mig.

Hvorfor skal jeg købe 3 enetimer?

Jeg har valgt at sælge enetimer i pakker af 3 timer. Dette for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan opdele de 3 timer i tre eller to træningsgange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du enetimerne?

Vi træner normalt i tidsrummet 10- 17 på hverdage, men lad os tage en snak om det.

Hvad kan enetimerne blive brugt til?

Træningsenetimer kan omhandle træningsissues såsom gå-pænt-i-snor, indkald, kontakt, mv. Har din hund problemer såsom aggressiv adfærd eller alene hjemme problemer, henvises du i stedet til hundeadfærdsbehandling.

Hvis jeg køber 3 enetimer, er der så en frist for, hvornår jeg skal bruge dem?

Ja, de skal bruges inden for 12 måneder.

Hvis jeg bliver forhindret i at bruge f.eks. den sidste time, kan min veninde eller søster så bruge den?

Desværre nej. De købte enetimer er personlige (hører til husstanden). Men du har mulighed for at bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

Jeg vil gerne have, at den personlige hundetræning helt eller delvist foregår hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det?

Vi afregner for kørslen i forbindelse med hjemmebesøget/besøgene. Du kan overføre via MobilePay 58614.

Kørsel

Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel. Jeg kører ud på hele Sjælland.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Ringsted. Adressen er Skovgården 228.
Kørselsafgiften 4,50 kr. inkl. moms pr. km.

Eventuel fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale

Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Dine data

Når du tilmelder dig ‘Personlig hundetræner’, har jeg brug for nogle informationer om dig og din hund. Blandt andet kan jeg have brug for din adresse, hvis træningen skal foregå hos dig. Dine personlige oplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at kunne opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, og du kan til enhver til anmode om indsigt.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 29898212 eller på kontakt@gitteasmann.dk.