Trænet og Tryg familiehund

Baseret på familiehundens 7 grundfærdigheder

DETTE KURSUS ER TIL DIG, DER GERNE VIL HAVE EN FAMILIEHUND, DER ER TRÆNET OG TRYG

Hvilke egenskaber skal din familiehund have, og hvilke forhold skal være til stede, for at din hund kan fungere optimalt i familien?

Som jeg ser det, er det allervigtigst at din hund er tryg i sine omgivelser. Er den fx ikke tryg, når du skal håndtere den eller når den spiser ben, er der risiko for, at der kan opstå andre problemer. I skal have en relation, der er baseret på tillid.

Derudover fungerer I mest optimalt sammen, hvis der er nogle grundlæggende færdigheder, som du har trænet med din hund. Og når du træner dem, er det vigtigt, at I har en fælles måde at kommunikere på, så I forstår hinanden.

ONLINE-KURSET ER BASERET PÅ FAMILIEHUNDENS 7 GRUNDFÆRDIGHEDER

Kontakt er udgangspunktet for al træning

Frihed til dig og din hund

Impulskontrol og afslapning

Kan du blive? Bliv!

Undgå at blive trukket afsted

Alene hjemme, frivillig håndtering mv.

Roligt møde med andre hunde

KURSETS INDHOLD

DU FÅR I ALT 33 VIDEOLEKTIONER, FORDELT PÅ DE 7 GRUNDFÆRDIGHEDER

Hver grundfærdighed har en introvideo og 1-5 øvelser.
Og for at du kommer godt i gang med din træning, får du også en introduktion til klikkertræning – det er dog ikke noget must, at du bruger en klikker.
Alt i alt får du 5 timers undervisning.

DERUDOVER FÅR DU TRIN-FOR-TRIN GUIDES TIL SAMTLIGE ØVELSER OG ENDDA WORKSHEETS TIL NOGLE AF DEM.

Dine fordele

  • Du kan starte når som helst

  • Du kan tage kurset uanset, hvor i verden du befinder dig

  • Du sparer tid og penge i forhold til andre fysiske kurser

  • Din hund vil elske dig for det

  • Du kan lære i dit eget tempo

  • Du kan downloade alle videoerne og trin-for-trin guides og worksheets

Psst! Kurset er også inkluderet i Hundeklubben Online til kun 199 kr. pr. måned! Og det bliver billigere jo længere du er medlem.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du har faktisk dét, som man kalder livstidsadgang. Når jeg selv køber et online-kursus, gør jeg oftest det, at jeg downloader kurset, så jeg også har adgang til det, når jeg ikke er online. Men det behøver du altså ikke, for der er i reglen ikke nogen udløbsdato.

Ja, det er bestemt en god idé. Det er altid langt lettere at lære din hund noget, når der ingen forstyrrelser er. Og så kan du gradvist øge forstyrrelserne, og efterhånden vil han så langt lettere kunne klare at koncentrere sig, når du tilmelder jer et fysisk hold.

Ja, du bestemmer selv, hvornår du tager kurset. Du kan tage det med det samme, eller fx vente til du får ferie, og endda tage det, når du er i udlandet.

Ja, helt bestemt. Vi træner med bløde og venlige principper. Med hvalpen kan du fx forebygge, at den kommer til at trække på gåturen, og med unghunden kan du få redskaber til at gøre gåturen bedre og forhindre det i at blive værre.

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online-kursus. Fortryder du dit køb inden 14 dage, så kontakt mig venligst på kontakt@gitteasmann.dk. De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling, og sker ved download via link tilsendt i email.

 

Du behøver ikke at være bekymret. Når du køber et online-kursus hos mig, skal du afgive dit navn og din mailadresse. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem. Din betaling sker via Stripe. Du kan finde mere information om beskyttelse af dine data i handelsbetingelserne.

 
 

Det siger folk om kurset