Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Book en tid i min kalender

Har du spørgsmål omkring din hund eller er du i tvivl om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig?

Book en tid i min kalender, så gennemgår vi mulighederne sammen.

Jeg ringer til dig på det tidspunkt, du vælger. 

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Submit

Se her, hvad vores telefonmøde kan gøre for dig

Når du har fortalt om din og din hunds problematik, vil jeg spørge yderligere ind til problemerne for at få et hurtigt overblik, og herfra vil jeg fortælle dig, hvad jeg helt overordnet vil anbefale dig, for at du kan komme videre. Det kan f.eks. være gode råd i forbindelse med en problematik omkring stresset adfærd, eller anbefalinger i forbindelse med aggressivitet.

Bliver vi enige om at arbejde sammen, taler vi om, hvilket forløb der vil være bedst for lige præcis jeres situation. 

Dette kan jeg ikke nå at hjælpe med

Vi kan desværre ikke nå at gå i detaljer med coachingen, på samme måde som vi ville kunne under f.eks. et hjemmebesøg.