Kontakt Gitte Asmann

Hundepsykolog, hundeadfærdsbehandler, hundetræner, klikkerinstruktør, hundehvisker…Hvad jeg bliver kaldt, er ikke så vigtigt. Der er ingen beskyttet titel inden for dette fag, men du kan her se, hvilken uddannelsesmæssigt baggrund jeg har.

Når du skal vælge, hvem der skal hjælpe dig og din hund, skal du lytte til din mavefornemmelse. Du er velkommen til at kigge her rundt på min hjemmeside, så du kan se, hvordan jeg arbejder.

Har du spørgsmål, vil jeg selvfølgelig meget gerne hjælpe. Ring til mig på 29 89 82 12 eller brug kontaktformularen nedenfor. Du er altid velkommen til at sende mig en besked eller et spørgsmål. Det er helt og aldeles gratis og totalt uden forpligtelser.

Jeg lover dig et svar i løbet af 1-2 arbejdsdage.

Gitte Asmann

Skovgården 228, 4100 Ringsted
Tlf: 29 89 82 12
E-mail: gitte@asmann.dk

Gitte Asmann

Kontakt Gitte Asmann