Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

BAT - MED CERTIFICERET INSTRUKTØR

Behaviour Adjustment Training – for dig med en reaktiv hund

REAGERER DIN HUND UDFARENDE OVER FOR HUNDE, MENNESKER, CYKLISTER ELLER ANDET?

Når din hund er udfarende, skyldes det oftest en følelse af angst, frygt og usikkerhed.

Din hund ønsker at få afstand til det, som den betragter som farligt – og den har lært at denne adfærd får det farlige til at forsvinde. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at være uddannet hundetræner for at kunne ændre din hunds adfærd. Men du har brug for at forstå dens adfærd og derfra få redskaber til at hjælpe din hund på rette vej.

BAT er udviklet af Grisha Stewart, og er en relativ ny træningsmetode, der både støtter dig og din hund. Og selv om BAT ofte bruges for at afhjælpe angst, frustration og aggressivitet, så kan BAT med fordel også bruges til at forebygge reaktivitet. BAT er for nylig kommet i sin 3. udgave, så det er en træningsmetode, der udvikles hele tiden. 

Længes du efter en gåtur med din hund, uden at den går fuldstændigt amok?

Er du træt af at få tilråb fra andre på gåturen om at du da skal se at få styr på din hund?

Har du lyst til at droppe gåturen med din hund og bare blive hjemme?

Jeg vil som certificeret BAT-instruktør anbefale dig BAT-træning.

BAT-træning er en hundevenlig træningsmetode, hvor vi sætter hunden op til succes. Vi lærer den at tage andre valg end den udfarende, og at blive bedre til at fokusere på dig på gåturene, hvor det som hunden er bange for, ofte kommer lidt for tæt på. BAT vil også lære dig at blive bedre til at håndtere linen og at forebygge problemsituationer.

Jeg blev uddannet BAT-instruktør i 2014, og følger med i re-cerficeringsprogrammet hos Grisha Stewart Academy.

 

BAT-træning består helt kort af

BAT-linehåndtering

Målet med BAT-linehåndtering er, at hunden skal føle sig så fri som muligt, selvom den er i line. Og derfor er der brug for, at du og linen er hjælpende - ikke korrigerende. Det er også vigtigt, at du ikke kontrollerer hunden hele tiden, men at den bliver understøttet i at få mere tid og afstand til sine triggere.

Følelsen af tryghed og sikkerhed

Følelsen af tryghed og sikkerhed er basale behov, som vi forsøger at opfylde med BAT. Og det gælder både hos dig som hundeejer og hos din hund. Vi forsøger at skabe en relation, der er baseret på forudsigelighed. Forudsigelighed er med til at give os følelsen af kontrol, og det er med til at sænke stressniveauet.

Set-ups

Set-ups er arrangerede træningssessioner, hvor din hund kan øve sig i den nye ønskede adfærd under trygge rammer, hvor vi har kontrol over hundens triggere. Dette ofte set i kontrast til hverdagens gåture, hvor vi kan have svært ved at have kontrol over miljøet. Vi ønsker ikke, at hunden laver udfald, men ønsker at træne under hundens tærskel for at reagere.

Redskaber til ’overlevelse’ i dagligdagen

Du får masser af redskaber til at kunne undgå og håndtere problemsituationer på gåturen og i hjemmet, så du kan få nedsat stressniveauet. Der kan f.eks. være brug for, at du kan sætte din hund i træningsmode for at kunne være i stand til at gå dér, hvor det ellers vil være svært for hunden at færdes uden hjælp fra dig.

Hvis du er interesseret i bat,
kan du f.eks. vælge

Lille hund til træning for at afhjælpe problemer med hunden

Gør din hund tryg ved andre

Pris: 3.500 kr *

Glad hund efter BAT hundetræning i Ringsted

Reaktiv til Rolig

Pris: 2.400 Kr.

BAT træning

Hundeklubben Online

119 kr pr. md/1190 kr år

*Prisen er ekskl. eventuel kørsel

Tjek på udstyret?

Køb en BAT-line til at understøtte din træning

Når man arbejder med BAT, er udstyret alfa og omega. Du har brug for en sele, der sidder godt, og en line, der kan give din hund bevægelsesfrihed. Deltager du på et af mine BAT-forløb, har du mulighed for at tilkøbe en lækker BAT-line, som understøtter din træning. 

  • Et kvalitetsprodukt i naturmateriale.
  • Blødt og smidigt læder.
  • Stærke og holdbare hundeliner.
  • Vedligeholdelsesfri.
  • Til både store, mellemstore og små hunde.
  • Gå ture, hvor din hund føler sig mere fri og slapper mere af.
  • Har du en hund, der er udfarende på gåturen, kan denne line sammen med den rigtige linehåndtering gøre en forskel for din BAT-træning og  dine gåture.