Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Fra Frygtelig til Fantastisk gåtur

Når hunden trækker i snoren og er kropumulig på gåturen.

Gå fra en Frygtelig til en Fantastisk Gåtur med dette hybrid-forløb

 • Fik du også hund, fordi du elsker at komme ud at gå tur?
 • Men er dine gåture efterhånden langt fra harmoniske, men mere frustrerende og pinefulde?
 • Har du ondt i ryg, skulderen eller i armen, fordi hunden trækker i snoren?
 • Er det blevet lidt en sur pligt at gå tur med din hund? 

Dette forløb er til dig, der gerne vil have opfyldt drømmen om den løse line, om at have bedre kontakt til din hund på gåturen, og om blive bedre til at håndtere situationen, når I møder andre hunde og mennesker uden at miste kontrollen fuldstændigt.

Træningen er udelukkende bygget op omkring positive metoder, så dette er forløbet for dig, der ønsker at træne din hund med en god mavefornemmelse. 

Forløbet består af en kombination af personlig coaching og et stort online-kursus

DIN PRIS 2995 KR.

Aggressiv hund? Gå Fra frygtelig til fantastisk gåtur

ONLINE-KURSET BESTÅR AF
6 MODULER

 • MODUL 1 - BEHOV OG FORVENTINGER

  Vi starter med en forventningsafstemning. Vores behov på en gåtur eer tit anderledes end hundens. Vi kigger på hundens behov og hvordan vi bedst tilfredsstiller dem. Du får forslag til, hvordan du kan aktivere din hund, så du har lettere ved at få succes med din træning.

 • MODUL 2 - DIT FUNDAMENT

  Dette er modulet, der skal lære dig at træne din hund, så den forstår hvad du ønsker af den. For at I kan kommunikere bedst sammen, er der f.eks. brug for at du får styr på din timing. Det er også essentielt, at du forstår hvordan din hund lærer, så du bliver bedre til at opbygge dens færdigheder.

 • MODUL 3 - UDSTYR OG LINEHÅNDTERING

  Hvilket udstyr du bruger og hvordan du håndterer det, er af afgørende betydning for jeres gåture sammen. Hvilket udstyr er bedst til DIN hund? Det lærer du mere om i dette modul. Du lærer også, hvordan du kan håndtere linen, så du nedsætter din hunds stressniveau.

 • MODUL 4 - KONTAKT OG GÅ PÆNT

  Er der kontakt mellem dig og din hund på gåturen, eller er du bare en person, der holder fast i den anden ende, mens hunden trækker i snoren? Kontakt er essentielt, men det betyder ikke, at din hund skal gå og kigge på dig under hele gåturen. Modulet giver dig også en masse små videoer med gå pænt i snor-øvelser.

 • MODUL 5 - MØDET MED ANDRE

  At møde andre hunde og mennesker på gåturen kan virkelig betyde, at hunden trækker i snoren. I modulet her får du øvelser, der vil have afgørende positiv betydning for din gåture, og de vil give dig mere kontakt og kontrol på gåturen. Du bliver også guidet omkring hvordan du skal håndtere møde med andre.

 • MODUL 6 - SÆT DIN HUND OP TIL SUCCES

  Som sædvanlig skal du sætte din hund op til succes. I dette modul får du øvelser, der hjælper dig ude den virkelige verden, når du møder forstyrrelser af forskellig slags. Teorien er altid noget andet end praksis, og det er essentielt at du får redskaber til, hvordan du f.eks. kan håndtere din hund, når den kører op ude i nye miljøer.