Hvalpehold

Hvalpetræning hos Slagelse Hundecenter

Kurset ‘ Hvalpetræning Slagelse Hundecenter’ er for hvalpe fra 9 uger og indtil cirka 5 måneder ved holdstart.

Det mest optimale er, at du kommer i gang, så snart hvalpen er faldet til i dit hjem og er tryg. Benyt dig af, at hvalpen stadig er i socialiseringsfasen, hvor den er ekstra åben over for nye indtryk. Men bedre sent end aldrig.

Kurset ‘Hvalpetræning Slagelse Hundecenter’ indeholder kontaktøvelser, gå pænt i snor (se artiklen ‘Hunden trækker! Hvad gør jeg ved det?), opstart på lydighed, indkald, socialisering, aktivering, impulskontrol, tilvænning til håndtering, snak om problematikker og meget andet.

Vi anvender principperne fra klikkertræning, men det er ikke noget krav, at du bruger en klikker. Nogle kursister bryder sig ikke om klikkeren, men så bruger de bare en anden lyd, før de giver en godbid. Du kan se HER, hvordan du kommer i gang med din klikker.

Teoridelen på kurset ‘Hvalpetræning Slagelse Hundecenter’ foregår online. Du vælger selv, hvornår du tager den del af kurset, men du skal have set det inden holdet starter. Har du spørgsmål til online-delen, er du altid velkommen på kontakt@gitteasmann.dk.

Hvalpeholdet inkluderer

Pris: 1200 kroner

Hvalpehold

INDHEGNET TRÆNINGSPLADS

Stor dejlig indhegnet træningsplads, hvor du trygt kan slippe din hvalp fri, når der er frikvarter.

SUPERVISERET LEG

Der er som regel leg efter vi har trænet en times tid. Hvalpene deles op i 2-3 stykker, som så leger under supervision.

TEORI ONLINE

Kurset inkluderer obligatorisk teori, så du er godt rustet til at komme i gang. Teorien er online, så du kan se den når og hvor du vil.

LUKKET FACEBOOK-GRUPPE

Melder du dig ind i Hundeklubben Online, har du mulighed for at stille endnu flere spørgsål i den lukkede Facebook-gruppe.

SPØRG ADFÆRDSBEHANDLEREN

Da din instruktør også er adfærdsbehandler, har du mulighed for at stille spørgsmål om din hvalps adfærd.

SPECIALPRIS TIL DIG

Du får mulighed for at tilkøbe medlemskab af Hundeklubben Online til en særlig specialpris.