Hjemmekonsultation

– med 2 måneders coaching

Er din hunds adfærd problematisk?

Det kan være meget forskelligt, hvad vi som mennesker anser som problematisk hos hunden. Hundens adfærd kan også være problematisk og uønsket for os, men naturlig for den. Hvis du gerne vil arbejde med din hunds adfærd – og ikke mindst med din egen – så er du velkommen her. Hos mig får du helhjertet og professionel hjælp. Ingen symptombehandling og hårde metoder. Du får redskaber og træningsmetoder, der giver en dejlig mavefornemmelse.

Det kan hurtigt blive alt for overvældende med al den information, som du får, når du søger hjælp til en adfærdsproblematik. Så i stedet for at lave én stor forkromet plan til dig efter vores besøg og så følge op efter en måned, har jeg valgt at gøre det anderledes.

Du får allerede dagen efter mit besøg hos dig og din hund, en opringning, hvor vi taler, hvor det vil være bedst at starte, når vi skal hjælpe dig og din hund.

Er du træt af at finde mangeartede og måske misvisende råd på nettet?

Er du løbet tør for løsningsmuligheder?

Trænger du til at finde en professionel, der kan tage dig skridtet videre?

Det får du

Et hjemmebesøg, der varer 2 timer.

Vi tager udgangspunkt i det spørgeskema, som du har udfyldt inden vores møde. Sammen danner vi os et overblik over alle problematikker vedrørende din hunds adfærd, og finder derefter de løsningsmuligheder, der er bedst for jeres familie.

2 måneders adgang til Hundeklubben Online

Du får 2 måneders adgang til Hundeklubben Online, så du kan arbejde videre mellem vores samtaler.

Kørsel inkluderet

Kørsel til aftaler på Sjælland er inklusiv i prisen.

4 opfølgende opkald

Her får du rådgivning til, hvordan du kan justere og arbejde videre med træningen. Vi taler typisk sammen hver 14. dag, og du er velkommen til at sende mig videoer, som jeg kan kigge på.

Mulighed for 50% rabat på Hundeklubben Online

Efter forløbet får du 50 % rabat på Hundeklubben Online, hvis du ønsker at fortsætte med at arbejde videre med din hund.

Positive og moderne metoder

Vi bruger selvfølgelig venlige træningsmetoder, der giver dig en god mavefornemmelse.