Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hjemmekonsultation

– med 3 måneders coaching

Er din hunds adfærd problematisk?

Det kan være meget forskelligt, hvad vi som mennesker anser som problematisk hos hunden. Hundens adfærd kan også være problematisk og uønsket for os, men naturlig for den. Hvis du gerne vil arbejde med din hunds adfærd – og ikke mindst med din egen – så er du velkommen her. Hos mig får du helhjertet og professionel hjælp. Ingen symptombehandling og hårde metoder. Du får redskaber og træningsmetoder, der giver en dejlig mavefornemmelse.

Det kan hurtigt blive alt for overvældende med al den information, som du får, når du søger hjælp til en adfærdsproblematik. Så i stedet for at lave én stor forkromet plan til dig efter vores besøg og så følge op efter en måned, har jeg valgt at gøre det anderledes: 

Du vil blive hjulpet med coaching og støtte i 3 måneder. På den måde kan vi tage øvelserne og ændringerne i mindre trin,  så hverken du eller din hund bliver overvældet. 

Er du træt af at finde mangeartede og måske misvisende råd på nettet?

Er du løbet tør for løsningsmuligheder?

Trænger du til at finde en professionel, der kan tage dig skridtet videre?

du får alt dette

Et hjemmebesøg, der varer 2 timer.

Vi tager udgangspunkt i det spørgeskema, som du har udfyldt i forvejen, for at komme hele vejen rundt om problematikkerne. Derefter får vi sat noget træning op, så du kan komme i gang med problemløsningen med det samme.

3 måneders adgang til Hundeklubben Online

Du får 3 måneders fri adgang til Hundeklubben Online, så du har lettere ved at arbejde selvstændigt mellem coaching-sessionerne.

Kørsel

Jeg kører ud på hele Sjælland. Kørselsafgiften er 5 kr. pr. kørt kilometer, og gælder fra min til din bopæl og retur. Jeg bor ved Borup midt på Sjælland. Kørselsafgiften afregnes på dagen for hjemmebesøget på Mobile Pay.

1½ times opfølgende coaching

Du har i alt 1½ times coaching udover hjemmebesøget. Vi kan bruge den opfølgende coaching som det passer dig og din situation. Vi kan mødes online via Zoom eller fysisk, og du kan sende videoer. Tid brugt på videoer og mails bliver fratrukket den købte tid.

Du får rabat på Hundeklubben Online

Efter forløbet fortsætter dit medlemskab til kun 99 kr. om måneden. Du kan nemt opsige det, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Positive og moderne metoder

Vi bruger selvfølgelig moderne og venlige træningsmetoder, der giver dig en god mavefornemmelse og en glad relation med din hund.