Fra Vred til Venlig

“Hjælp, jeg har en aggressiv hund! Den er en engel derhjemme, men på gåturen går den amok”

FORESTIL DIG DET HER…

 • Du går tur med din hund.
 • Du ser en fremmed hund og ejer komme gående lidt længere fremme ad fortorvet.
 • Bare synet gør din hund aggressiv og den går fuldstændigt amok, kaster sig frem og linen og gør afsindigt.
 • Du trækker din hund væk, mens den fortsætter med at gø.
 • Da du er kommet på afstand, mærker du ærgrelsen og ked-af-det-følelsen “hvorfor har en sådan en aggressiv hund!”

PRØV I STEDET AT FORESTILLE DIG DET HER….

 • Du går tur med din hund.
 • Du ser en fremmed hund og ejer komme gående lidt længere fremme ad fortorvet.
 • Du øger afstanden til den anden hund og bruger de redskaber, som du har lært på BAT-kurset.
 • Din hund laver ikke udfald.
 • Du er lettet, glad og stolt på både din og din hunds vegne.
 • Gåturen kan nu igen blive mere som du havde drømt om

‘FRA VRED TIL VENLIG’ ER ET KURSUS I BAT-TRÆNING

Den optimale træning for dig med en aggressiv hund

Når man har problemer med, at ens hund er udfarende, kan man ofte godt tænke, at man har en aggressiv hund. Sådan hænger det dog ikke sammen. Den udfarende adfærd skyldes nemlig typisk, at hunden føler, at de ikke har nok plads og kontrol over egen situation. Det er dét vi øver med BAT-træning.

Men hvad er BAT?

BAT står for Behavior Adjustment Training. BAT er en hundevenlig træningsmetode for hunde med aggression, angst og frustration.

Men selvom kurset har fået navnet ‘Fra Vred til Venlig’, så kan du sagtens bruge træningsmetoden til andre hunde end dem, der er udfarende og gør.

BAT er også rigtig godt, når du skal socialisere din hvalp. Det handler meget om at give hunden nogle sociale kompetencer.

De fleste hunde der gør, gør udfald eller bider er ikke aggressive hunde, der har til formål at skade andre

Men det kan se ud som aggression. Hvis vi kunne oversætte deres sprog, ville det sikkert betyde noget lignende som:

 • Vrede: ‘Gå væk, det her er mit område/mine ting’.
 • Angst: ‘Lad mig komme væk herfra nu’
 • Frustration: ‘Kom her over og leg med mig’.

Online-kurset er baseret på disse 4 grundelementer

Overlevelse i dagligdagen og på gåturene.

Set-ups, hvor hunden øver sig i de sociale kompetencer og i at møde sine triggere på afstand

Linehåndtering, så du får mindre stress og reaktivitet

Forståelse for din hund, hvor du fx bliver meget bedre til at aflæse den

KURSET BESTÅR AF 9 MODULER & ET MAILFORLØB

Pris: 1000 kroner

Psst! Kurset er også inkluderet i Hundeklubben Online til kun 198 kr. pr. måned! Og du får loyalitetsrabat, så prisen falder til 99 kr.!

KURSET BESTÅR AF 9 MODULER & ET MAILFORLØB

 • VÆRKSTEDET

  Det er her, du skal starte. Det er i Værkstedet, du finder dine redskaber til at komme i gang med BAT og med klikkertræning, og hvor du lærer mere om belønninger og kontakt.

 • FORSTÅ DIN HUND

  Dette modul hjælper dig til at forstå, hvorfor du ikke har en aggressiv hund og få en fornemmelse for, hvorfor hunden kaster sig ud i linen og gør. Og hvorfor den måske sommetider ikke gør det. Og ikke mindst gør det dig meget klogere på din hunds sprog, så du kan hjælpe den og forhindre svære situationer i at opstå.

 • STRESSHÅNDTERING I DAGLIGDAGEN

  Modulet dækker især stresspåvirkningerne i hjemmet, men også påvirkninger fra steder såsom træning og udstilling. Helt overordnet handler det om at kigge på alle de ting, der påvirker din hund i dagligdagen. Hvor er det muligt for dig at reducere stresspåvirkningerne?

 • OVERLEVELSE PÅ GÅTUREN

  I modsætning til set-ups, har du på gåturene ingen kontrol over hundens triggere, så det handler om at have redskaberne i orden, så du kan undgå problemsituationerne. Modulet giver dig dit bedste redskab til gåturen og en masse gode øvelser og fif til at kunne klare gåturen bedre.

 • LINEHÅNDTERING OG UDSTYR

  Iflg. Grisha Stewart er linehåndtering 80 % af BAT. På dette modul får du videoer og pdf’er, der viser dig præcist hvordan du skal håndtere linen, hvordan du skal bevæge dig i forhold til hunden og hvor lang linen bør være i forskellige situationer. Derudover får du masser af gode øvelser, hvis du har brug for at lære din hund at gå pænere i snor.

 • BAT-ZONERNE

  I dette modul lærer du om de forskellige zoner i BAT. Vi vil gerne beholde hunden i den grønne og blå zone, og undgå gul, orange og rød zone. Du kan se videoer på eksempler fra de forskellige zoner og lære, hvordan du skal håndtere din hund i de forskellige zoner.

 • SET-UPS

  Det er igennem trygge set-ups med hundens triggere, at du virkelig har mulighed for at ændre din hunds adfærd. I dette modul får du de 3 vigtigste ting, som du skal huske til dit set-up, hvor du skal lave dem, hvordan du varierer dem, så du får dem til at ligne virkeligheden mere, hvordan du holder styr på din fremgang, osv.

 • FRUSTREREDE HILSERE

  Har du en frustreret hilser? Den frustrerede hilser er typisk den hund, der er frustreret over, at den ikke kan komme over at sige ‘hej’. Det kan lyde som aggressivitet, og skyldes ofte en kombination af frustration og angst. Den frustrerede hilser skal ofte håndteres lidt anderledes end den ‘almindelige BAT-hund’.

 • NÅR DU ARBEJDER TÆT

  Dette modul kigger på, hvad du kan gøre, når din hund er blevet tryg nok til de mere tætte møder med den enkelte trigger. For der er stadig ting, du skal være opmærksom på. Du lærer, hvordan du sørger for at også de mere tætte møder går godt.

LAD OS AFLIVE MYTEN: AGGRESSION = DOMINANS

Straf ikke din hund, når den fx. knurrer og laver udfald. Den fortæller, at den har brug for plads. Straffer du din hund, risikerer du, at den taler ‘højere’.

DE FLESTE HUNDE ER UDFARENDE PGA. ANGST

Andre årsager kan være: Vrede (territorieforsvar og ressourceforsvar). Frustration. Smerter. Hormoner.

KONTROL ER VIGTIGT

Professor Dr. Susan Friedman: ‘Control is important – it’s like food and water.’ Din hund har brug for at føle, at den har kontrol over sin egen situation. Og det kan den få med BAT-træning. PS: Det handler IKKE om kontrol over os.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 Ja, du kan bruge kurset på alt det, der ‘trigger’ din hund. Det kan fx. være heste, knallerter eller mennesker, som din hund reagerer på på gåturen.

Du har faktisk dét, som man kalder livstidsadgang. Når jeg selv køber et online-kursus, gør jeg oftest det, at jeg downloader kurset, så jeg også har adgang til det, når jeg ikke er online. Men det behøver du altså ikke, for der er i reglen ikke nogen udløbsdato.

Nej, du får adgang til hele kurset på én gang. På måde kan du selv bestemme din hastighed. Det er jo forskelligt, hvor meget tid og overskud vi har til at træne i det daglige. Men jeg vil anbefale dig at starte fra det første modul og arbejde dig fremad.

 Ja, helt bestemt. Du vil meget sikkert kunne blive bedre til at aflæse din hvalp, og hjælpe den bedre i forskellige situationer. Og dermed kan du forebygge fremtidige problemer.

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online-kursus.  De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling. Ligesom ved alle mulige andre varer, skal du ikke have brugt varen, hvis du vil returnere den. Så hvis du har fortrudt dit køb og ikke brugt varen, kan du kontakte mig på kontakt@gitteasmann.dk, så refunderer jeg dit køb.