Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Reaktiv til Rolig - onlinekurset

“Hjælp, jeg har en aggressiv hund! Den er en engel derhjemme, men på gåturen går den amok”

FORESTIL DIG DET HER…

 • Du går tur med din hund.
 • Du ser en fremmed hund og ejer komme gående lidt længere fremme ad fortorvet.
 • Bare synet gør din hund aggressiv og den går fuldstændigt amok, kaster sig frem og linen og gør afsindigt.
 • Du trækker din hund væk, mens den fortsætter med at gø.
 • Da du er kommet på afstand, mærker du ærgrelsen og ked-af-det-følelsen “hvorfor har en sådan en aggressiv hund!”

PRØV I STEDET AT FORESTILLE DIG DET HER….

 • Du går tur med din hund.
 • Du ser en fremmed hund og ejer komme gående lidt længere fremme ad fortovet.
 • Du øger afstanden til den anden hund og bruger de redskaber, som du har lært på online-kurset.
 • Din hund laver ikke udfald.
 • Du er lettet, glad og stolt på både din og din hunds vegne.
 • Gåturen kan nu igen blive mere som du havde drømt om

‘REAKTIV TIL ROLIG’ ER ET KURSUS MED BAT-TRÆNING

Den optimale træning for dig med en aggressiv hund

Når man har problemer med, at ens hund er udfarende, kan man ofte godt tænke, at man har en aggressiv hund. Sådan hænger det dog ikke sammen. Den udfarende adfærd skyldes nemlig typisk, at hunden føler, at den ikke har nok plads til at komme væk og og at den ikke har kontrol over egen situation. Det er dét vi træner med BAT. 

Men hvad er BAT?

BAT står for Behavior Adjustment Training, og er en venlig træningsmetode for hunde med aggression, angst og frustration.

Men selvom kurset har fået navnet ‘Fra Reaktiv til Rolig’, så kan du sagtens bruge træningsmetoden til andre hunde end dem, der er udfarende og gør.

BAT er også rigtig godt, når du skal socialisere din hvalp. Det handler meget om at give hunden nogle sociale kompetencer.

De fleste hunde der gør, gør udfald eller bider er ikke aggressive hunde, der har til formål at skade andre

Men det kan se ud som aggression. Hvis vi kunne oversætte deres sprog, ville det sikkert betyde noget lignende som:

 • Vrede: ‘Gå væk, det her er mit område/mine ting’.
 • Angst: ‘Lad mig komme væk herfra nu’
 • Frustration: ‘Kom her over og leg med mig’.

Online-kurset er baseret på disse 4 grundelementer

'Overlevelse' i dagligdagen og på gåturene, så du kan undgå eller mindske overreaktivitet på gåturene.

Set-ups, hvor din hund kan øve sig i de sociale kompetencer - og i at møde sine triggere på afstand

Linehåndtering, så både du og din hund oplever mindre stress og reaktivitet.

Forståelse for din hund og dens sprog, og du bliver meget bedre til at aflæse den.

KURSET BESTÅR AF 8 MODULER & ET MAILFORLØB

Pris: 1200 kroner

Aggressiv hund

KURSET BESTÅR AF 8 MODULER & ET MAILFORLØB

 • 1. FORSTÅ REAKTIVITET

  Det er her, at du skal starte. For at kunne forstå din hund, skal du forstå hvad reaktivitet er. Hvorfor reagerer hunden som den gør? Det kan f.eks. nogle gange virke meget mærkeligt, hvorfor hunden forsøger at komme tættere på det, som egentlig skræmmer den. Det bliver du meget klogere på i dette modul.

 • 2. OBSERVÉR OG FORSTÅ DIN HUND

  Dette modul hjælper dig til at forstå din hund. Du bliver meget klogere på din hunds sprog, så du kan hjælpe den og forhindre svære situationer i at opstå. Derudover kigger vi på, hvordan vi kan tilfredsstille hundens behov, udelukke sygdom og ubehag, og i det hele taget få den til at have det godt.

 • 3. NEDSÆT STRESSNIVEAUET

  Helt overordnet handler dette modul om at kigge på alle de ting, der påvirker din hund i dagligdagen. Hvor er det muligt for dig at reducere stresspåvirkningerne? Du får forslag til, hvordan du kan få din hund til at slappe mere af, bl.a. vha. management og berøring.

 • 4. I DIN ENDE AF LINEN

  Dette modul handler ikke om din hund, men om dig. For du kan som hundeejer tit blive overset i ligningen. Og det er helt forkert, for vi kan som hundeejere have det rigtigt svært, når der er issues med hunden såsom ved overreaktivitet. Og her får du den støtte og hjælp, som DU har brug for.

 • 5. SÆT DIG OG DIN HUND OP TIL SUCCES

  Iflg. Grisha Stewart er linehåndtering 80 % af BAT. På dette modul får du videoer, der viser dig præcist hvordan du skal håndtere linen, og hvordan du skal bevæge dig i forhold til hunden. Derudover får du masser af gode videoer, der viser dig, hvad du skal være opmærksom på, når du går tur og hvordan du kan hjælpe dig selv, hvis du pludselig står i en problematisk situation.

 • 6. ÆNDR DIN HUNDS ADFÆRD

  Du bliver klogere på, hvordan du kan ændre din hunds adfærd og hvordan du kan påvirke den med din adfærd, din krop, med lyde og med linen. Derudover lærer du I dette modul også om de forskellige zoner i BAT. Vi vil optimalt set gerne beholde hunden i BAT-zonen, men du lærer også, hvordan du skal håndtere din hund, hvis den kommer uden for den zone.

 • 7. ESSENTIELLE FÆRDIGHEDER

  Her lærer du de øvelser, som du har brug for, når du skal 'overleve' på gåturen, altså når du har brug for at sætte din hund i 'træningsmode', så den ikke bliver suget ind til triggeren og du mister kontakten til den. F.eks. lærer du den uundværlige øvelse at din hun lærer at tage kontakt til dig, når der er forstyrrelser.

 • 8. KLAR TIL VIRKELIGHEDEN

  Dette modul støtter også DIN udvikling. For hvordan holder du øje med fremgangen, og hvad skal du gøre, hvis der ikke lige er fremgang i en periode. Du lærer også at blive bedre til at spotte udfordringer i miljøet og hvordan du skal håndtere nødsituationer. Og sidst, men ikke mindst, får du redskaber til, hvad du skal gøre, når du når til at arbejde tættere på din hunds triggere.

LAD OS AFLIVE MYTEN: AGGRESSION = DOMINANS

Straf ikke din hund, når den fx. knurrer og laver udfald. Den fortæller, at den har brug for plads. Straffer du din hund, risikerer du, at den taler ‘højere’.

DE FLESTE HUNDE ER UDFARENDE PGA. ANGST

Andre årsager kan være: Vrede (territorieforsvar og ressourceforsvar). Frustration. Smerter. Hormoner.

KONTROL ER VIGTIGT

Professor Dr. Susan Friedman: ‘Control is important – it’s like food and water.’ Din hund har brug for at føle, at den har kontrol over sin egen situation. Og det kan den få med BAT-træning. PS: Det handler IKKE om kontrol over os.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Min hund gør også af joggere og laver udfald mod cyklister. Kan jeg også have gavn af kurset?

 Ja, du kan bruge kurset på alt det, der ‘trigger’ din hund. Det kan fx. være heste, knallerter eller mennesker, som din hund reagerer på på gåturen.

Hvor længe har jeg adgang til kurset, når jeg køber det?

Du har fuld adgang til kurset i 12 måneder. 

Jeg kan se, at kurset består af 8 moduler. Får jeg adgang til ét ad gangen, eller hvordan?

Nej, du får adgang til hele kurset på én gang. På måde kan du selv bestemme din hastighed. Det er jo forskelligt, hvor meget tid og overskud vi har til at træne i det daglige. Men jeg vil anbefale dig at starte fra det første modul og arbejde dig fremad.

Det er min voksne hund, der er udfarende. Men kan jeg bruge de samme redskaber til min hvalp?

 Ja, helt bestemt. Du vil meget sikkert kunne blive bedre til at aflæse din hvalp, og hjælpe den bedre i forskellige situationer. Og dermed kan du forebygge fremtidige problemer.

Hvad hvis jeg nu fortryder mit køb?

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online-kursus.  De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling. Ligesom ved alle mulige andre varer, skal du ikke have brugt varen, hvis du vil returnere den. Så hvis du har fortrudt dit køb og ikke brugt varen, kan du kontakte mig på kontakt@gitteasmann.dk, så refunderer jeg dit køb.