Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – onlinekurser

HVAD ER ET ONLINE-KURSUS EGENTLIG?

Et online-kursus er kort og godt et kursus, som du kan tage online. Du har som udgangspunkt ingen fysisk kontakt med din underviser eller med et hold, medmindre det fremgår klart på den enkelte salgsside. Du skal være online for at have adgang til kurset. Du kan bruge din pc, Ipad eller telefon.

JEG ER IKKE SÅ GOD TIL DET MED PC

Når du har købt produktet, modtager du flere mails, der hjælper dig. Du modtager en mail fra Simplero, hvor dit kursus ligger. Her får du et Simplero-id, som du skal bruge til at logge ind med. Du skal selv lave en adgangskode, hvis det er første gang du køber et kursus, der ligger i Simplero. Vejledningen vil fx også gøre det lettere for dig at nulstille koden, hvis du skulle glemme den. Og har du stadig problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail til mig på kontakt@gitteasmann.dk med den fejl du får, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Sidst men ikke mindst, så får du en mail fra mig, hvor jeg bekræfter dit køb og her vil du finde et direkte link til kurset.

JEG ER BANGE FOR, AT JEG SÅ SKAL SKYNDE MIG AT SE MATERIALET, INDEN DET IGEN FORSVINDER UD I CYBERSPACE

Nogle af mine online-kurser kan du downloade, mens andre kurser har begrænset adgang, typisk i et år. Det vil fremgå af den enkelte salgsside.

HVORNÅR KAN JEG STARTE?

Du kan starte når som helst. Og tage kurset helt i dit eget tempo. Misser du noget i videoerne, ser du det bare igen. Du har alle muligheder for at trykke på pause, spole tilbage og høre eller se det igen.

MÅ JEG DELE KURSET MED ANDRE?

Når du køber et online-produkt ved © Gitte Asmann inkluderer det 1 licens. Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Dvs. at alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Gitte Asmann. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Gitte Asmanns online-produkter.

FORTRYDELSESRET

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online kursus. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig venligst på kontakt@gitteasmann.dk. De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling. Ligesom ved alle mulige andre varer, skal du ikke have brugt varen, hvis du vil returnere den. Så hvis du har fortrudt dit køb og ikke brugt varen, kan du kontakte mig på kontakt@gitteasmann.dk, så refunderer jeg dit køb.

DINE DATA

Når du køber et online-kursus hos mig, skal du opgive dit navn og din mailadresse. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem. Din betaling sker via Stripe.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.