Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Lær hundemassage til husbehov

Giv din hund masser af velvære, mens du styrker jeres relation

Lær Hundemassage til Husbehov

  • Kunne du tænke dig, at din hund kunne slappe bedre af?
  • Længes du efter at få en tættere emotionel tilknytning til din hund?
  • Vil du gerne kunne forebygge skader, ømhed og muskelspændinger hos din hund?
  • Vil du gerne hjælpe din ældre hund til større livskvalitet?

Nu får du muligheden for at lære at massere din egen hund – hundemassage til husbehov, som man kalder det.

I modsætning til andre kurser med ‘Hundemassage til husbehov’, er dette kursus online, dvs. at du ikke behøver at skulle møde op et særligt sted med din hund. Du kan blive undervist hvor du end er, og massere din hund i trygge rammer – blot du er online.

Faktisk kan du downloade alt materialet – og derefter kigge på det igen og igen – uden at være online.

KURSET BESTÅR AF 4 MODULER MED TILHØRENDE FILM

Pris: 199 kr.

De fire moduler indeholder:

Modul 1

Vi gennemgår kort hundens skelet, så du får lettere ved at forstå hvordan bevægeapparatet fungerer. Du får billede og navne, så du også selv har mulighed for at øve dig i at mærke skelet og knogler på hunden, og lære at orientere dig.

Vi går i gang med den overfladiske massage, som vi altid bruger for at varme vævet op, før vi masserer i dybden. Allerede med disse massagegreb i baghånden, er du i stand til at påvirke din hund, så den slapper mere af. Du får anbefalinger omkring, hvordan du kan håndtere den nye form for tætte kontakt mellem dig og din hund.

Efter dette modul er du blevet meget klogere på, hvordan massagen har en positiv indvirkning på muskler, kredsløb, immunsystem, adfærd og relationen mellem dig og hunden. På den måde lærer du også, hvornår det IKKE er en god ide at massere din hund. Er du i tvivl, skal du ALTID spørge din dyrlæge.

MODUL 2

Du får indsigt i, hvordan du kan holde din hund i en god grundtræning. På den måde kan du bedre selv sammensætte træningen til DIN hund, så du kan forebygge skader, når du træner med den. Du får også input til, hvordan du kan lave din egen journal – og hvad du kan kigge efter hos din hund. På dette modul går vi i gang med bindevævsmassagen, dvs. at vi går lidt dybere end modul 1.

MODUL 3

På dette modul handler det om musklerne, og du starter med at lære noget om deres opbygning. Vi gennemgår også nogle af de overfladiske muskler, og så kan du lære resten selv som selvstudie, ud af det materiale, som du får. Og så går vi i gang med de dybe massagegreb, hvor vi kommer helt ned i musklerne.

MODUL 4

På det fjerde og sidste modul lærer du om led, der ligeledes er en del af hundens bevægeapparat. Og du lærer, hvordan du kan lave udstrækning på din hund, så du også på denne måde har mulighed for at bidrage til hundens vedligehold. Vi gennemgår nogle af hundens dybereliggende muskler, samt de sidste dybe massagegreb.

… Eller få adgang til kurset som en del af Hundeklubben Online for kun 119 kr. om måneden. Læs mere eller meld dig ind her.

Dette er online-kurset til dig, der kan nikke genkendende til:

Jeg går jævnligt til massage med min hund, men jeg kunne godt tænke mig at lære at kunne gøre det selv.

Jeg vil gerne gøre en aktiv indsats for at min hund skal have det godt.

Jeg vil gerne kunne forebygge skader og at den oplever ømhed og muskelspændinger efter træning/jagt

Min hund har haft en skade, og min dyrlæge har sagt, at jeg kan hjælpe den med massage.

Jeg kunne godt tænke mig at øge livskvaliteten hos min gamle hund.

Jeg kunne godt tænke mig at gøre min hund mere tryg ved mine berøringer.

BONUS: Du har mulighed for at downloade alt materialet, så du kan tage det frem, når du har tid og overskud til det. Du bestemmer i virkeligheden selv tempoet.