Fra Frygtelig til Fantastisk gåtur

Når hunden trækker på gåturen – stor rabat lige NU

Gå fra en Frygtelig til en Fantastisk Gåtur

 • Er du frustreret over gåturen med din hund og overvejer du at købe en grime som en hurtig løsning?
 • Er du godt og grundigt træt af den manglende kontakt med din hund på gåturen?
 • Har du ondt i ryg, skulderen eller i armen, fordi hunden trækker?
 • Længes du bare efter du kan gå en rolig afslappet tur med din bedste ven?

Dette online-kursus er til dig, der gerne vil have bedre kontakt til hunden, vil lære din hund at gå pænt i snor uden at bruge en inhuman anti træk sele og at møde andre hunde og mennesker på en god måde.

Træningen er bygget op omkring positive metoder – dvs. vi bruger ingen hårdhændede metoder. Hvis du har lyst, kan du træne med en klikker. Har du ikke lyst til det, kan du bare bruge en anden lyd, der altid efterfølges af en belønning.

Psst! Kurset er også inkluderet i Hundeklubben Online. Her betaler du for medlemskab – du kan vælge mellem 1 måned eller 1 år.

Kurset består af 5 moduler med tilhørende film

TILBUDSPRIS 199 KR.

Aggressiv hund? Gå Fra frygtelig til fantastisk gåtur

7 TRIN TIL EN FANTASTISK GÅTUR – HER ER MIN METODE

 • Trin 1

  Når hunden trækker, er kontakt det mest essentielle, som du skal have opbygget. Kontakten er udgangspunktet for alt samarbejde mellem dig og din hund. Når du først har kontakten med din hund, kan du lære den alt muligt.

 • Trin 2

  Med til fundamentet hører også det udstyr, som du bruger. Når hunden trækker kan det fx have rigtig stor betydning, om du bruger halsbånd eller sele. Hundens sundhed og reaktion på andre hunde påvirkes også af det udstyr du vælger at bruge.

 • Trin 3

  Hvad du gør, før I går ud af døren, er essentielt for mange. Her tænker jeg især på at holde stressniveauet nede på et minimum. For at forebygge at hunden trækker og oparbejde kontakten mellem Jer.

 • Trin 4

  Vi sætter fokus på hundens aktiveringsbehov. Både generelt i dagligdagen, før gåturen og på gåturen.

 • Trin 5

  Din hund skal uddannes. Din hund skal lære impulskontrol og at den skal yde noget for at få adgang til det, som den gerne vil have. Dette trin er vigtigt for at lære hunden at holde sig selv tilbage, og det vil let kunne overføres til alt andet, som du træner med din hund.

 • Trin 6

  Du skal også uddannes. Som tidligere nævnt, er det vigtigt at du lærer at vælge det rigtige udstyr til din hund. Du skal blive i stand til at kommunikere til din hund, så den forstår, hvad du gerne vil have den til. Jeg vil klart anbefale dig at være godt forberedt, sådan at du inden du træner den enkelte øvelse med din hund, både har set videoen og læst artiklen.

 • Trin 7

  Det er nødvendigt at træne på forstyrrelser, for at hunden også skal kunne udføre øvelserne med sikkerhed i hverdagen, der ellers meget let kan opfattes som meget anderledes end træningssituationerne – set med hundens øjne. Her får du stor gavn af de trinvise indlæringsforløb i mine artikler. Hermed bliver det meget lettere for dig at øge forstyrrelserne gradvist, så adfærden ikke pludselig falder sammen under dagligdagens forstyrrelser.