Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – forløbet ‘Gør din hund tryg ved hunde og mennesker’

KØRSEL

Træningen foregår som udgangspunkt i Ringsted. Du får den præcise adresse i din velkomstmail, så snart du har købt forløbet. Ønsker du, at vi træner i dit nærområde eller et helt tredje sted, kan det sagtens lade sig gøre. Jeg kører ud på hele Sjælland. Du skal dog betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Borup. Adressen er Klempegårdsvej 42, 4140 Borup. Kørselsafgiften er 5,00 kr. pr. kørt kilometer (inkl. moms). Evt. kørsel vil blive afregnet i forbindelse med vores træning.

TIMEAFREGNING

Du får i alt 4 timers individuel hjælp. Jeg tager ikke penge for at forberede mig før vores første møde (online), men den tid, som jeg evt. bruger på at analysere videoer og besvare mails under forløbet, bliver fratrukket de 4 timer.

DIN ADGANG TIL KURSET

Du har adgang til kurset ‘Reaktiv til Rolig’ i 12 måneder fra du aktiverer kurset første gang.

FIGURANTER

Vi bruger som udgangspunkt ‘fake dogs’ som figuranter. ‘Fake dogs’ er bamser, der ligner hunde. Er der brug for det, kan vi gå en tur, bruge min hund eller alternativt finde andre figuranter. Er det mennesker, der trigger din hund, bruger vi ofte mig i starten af forløbet.

EVENTUEL FORTRYDELSE

Du har 14 dages fortrydelse, men har du åbnet onlinekurset ‘Reaktiv til Rolig’, bortfalder denne garanti.

AFLYSNING AF AFTALE

Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time. Er du i gang med forløbet, og har du f.eks. ikke brug for den sidste træningsgang, kan du ikke få pengene retur for den resterende tid.

DINE DATA

Når du køber forløbet ‘Gør din hund tryg ved andre hunde og mennesker’, udfylder du et spørgeskema med nogle personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.