Praktisk info – BAT-billetter

HVEM KAN KØBE BAT-BILLETTER?

BAT-billetterne er til dig, der allerede er kunde. De er lavet til en særlig pris, og skal ses som en opfølgning på forløbene ‘BAT-teams‘ og ‘Gør din hund tryg ved hunde og mennesker‘.

HVAD KAN JEG BRUGE BAT-BILLETTERNE PÅ OG HVOR FOREGÅR DET?

Du kan bruge dine billetter på BAT set-ups, til træningsproblemer, hjælp pr. telefon eller via zoom. Du kan sende videoer, som du ønsker at vi kigger på. Det kan også være et hjemmebesøg. Skal jeg køre til en anden adresse, tilkommer der  kørselsudgifter, hvilket pt. er 5,00 kr. pr. kørt kilometer. Vi afregner for kørsel på dagen med Mobile Pay 58614.

HVOR MANGE VIL VI VÆRE OG HVORDAN AFREGNES DER?

I vil være to hunde og ejere eller kun dig og din hund: Arrangerer jeg et set-up, hvor I er to hundeejere, der laver set-ups med jeres hunde, vil træningen og coachingen typisk vare 1,5 time. Her betaler du med ét klip. Er det individuel coaching, afregnes der med 1 klip for 1 time.

HVOR FOREGÅR TRÆNINGEN?

Du får den præcise adresse i forbindelse med købet, men som udgangspunkt foregår træningen i mit nærområde omkring Ringsted/Borup. Skal jeg køre længere på din foranledning, skal du betale for min kørsel, der pt. er 5,00 kr. pr. kørt kilometer.

MÅ JEG TAGE MINE BØRN ELLER MIN BEDRE HALVDEL MED TIL BAT-TRÆNINGEN?

Du må meget gerne medbringe din bedre halvdel. Mindre børn vil normalt ikke egne sig til at deltage i BAT-træningen.

EVENTUEL FORTRYDELSE OG AFLYSNING

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du har købt produktet. Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse. Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 billet.

Der er ikke mulighed for, at en rest af BAT-billetter kan bruges af andre uden for din husstand. Men du kan bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Hjemmebesøg med 2 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.