Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – Bonus-Billetter

HVEM KAN KØBE BONUS-BILLETTER?

Bonus-billetterne er til dig, der allerede er kunde. De er lavet til en særlig pris, og skal ses som en opfølgning på ‘gruppeforløbet Reaktiv til Rolig‘, eller de individuelle forløb ‘Gør din hund tryg ved hunde og mennesker‘ eller ‘Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching‘.

HVAD KAN JEG BRUGE BONUS-BILLETTERNE PÅ OG HVOR FOREGÅR DET?

Ét køb svarer til 3 billetter, hvilket svarer til 3 timer vejledning, træning eller coaching. Du kan bruge dine billetter på BAT set-ups, til træningsproblemer, hjælp pr. telefon eller via zoom. Du kan sende videoer, som du ønsker at vi kigger på. Det kan også være et hjemmebesøg. Skal jeg køre til en anden adresse, tilkommer der  kørselsudgifter, hvilket pt. er 5,00 kr. pr. kørt kilometer. Vi afregner for kørsel på dagen med Mobile Pay 58614.

HVOR FOREGÅR TRÆNINGEN?

Foran din pc eller hvis vi mødes fysisk, foregår den som udgangspunkt i mit nærområde omkring Ringsted/Borup. Skal jeg køre længere på din foranledning, skal du betale for min kørsel, der pt. er 5,00 kr. pr. kørt kilometer.

MÅ MINE BØRN ELLER MIN BEDRE HALVDEL DELTAGE?

Du må meget gerne involvere din bedre halvdel og andre fra husholdningen, der også tager sig af hunden. Mindre børn vil dog normalt ikke egne sig til at deltage i den fysiske træning.

EVENTUEL FORTRYDELSE OG AFLYSNING

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du har købt produktet. Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse. Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 billet.

Der er ikke mulighed for, at en rest af Bonus-Billetter kan bruges af andre uden for din husstand. Men du kan bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Køber du f.eks. forløbet ‘Hjemmebesøg med 3 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.