Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – fysiske produkter

FRAGTEN ER INKLUDERET I PRISERNE

Alle beløb i shoppen er i danske kroner og inkl. moms samt fragt til en pakkeshop nær dig. Levering til Færøerne, Grønland og udlandet pålægges dog et ekstra gebyr.

LEVERING

Vi afleverer pakken til DAO samme dag eller dagen efter din bestilling. Når pakken er indleveret til DAO/Coolrunner, tager det 1-4 dage, før du kan afhente din pakke.Du får en SMS når pakken er på vej og du får endnu en SMS, når den er klar til afhentning og i hvilken pakkeshop nær dig. Der er mange pakkeshops i hele landet. Når du har fået pakkens ‘Track og Trace’ nummer, kan du følge din pakke her: Følg din pakke.

Gitte Asmann kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af, at den bestilte vare skulle blive meget forsinket eller at du ikke har fået den, fremsendes en ny leverance uden beregning.

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du modtager den. Dvs. at du senest 14 dage efter købet skal have fortalt os på mail kontakt@gitteasmann.dk, at du ønsker at returnere varen. Derefter skal du returnere varen senest 14 dage efter du har anmeldt din fortrydelse.Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand, som du modtog den i. Med væsentlig samme stand menes, at du ligesom i en fysisk butik kan prøve varen, men at du ikke må tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet på en måde som om den er taget i brug, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur.Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen* til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.* Købsprisen fratrukket Gitte Asmanns udlæg til fragten, da den blev sendt til dig.Varereturnering foregår til:Gitte Asmann v/Gitte Asmann
Skovgården 228
4100 Ringsted

DISCLAIMER

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og udsolgte varer. Er fx en farve udsolgt, vil du blive kontaktet på mail.

DINE DATA

Når du køber et produkt med viden fra mig, har jeg brug for nogle data; For at kunne levere den fysiske vare til dig, for at kunne informere dig om hvornår pakken er indleveret mv., har jeg brug for din adresse, din mail og dit telefonnummer. Jeg udleverer disse oplysninger til DAO/Coolrunner, så de kan tage hånd om den fysiske levering.For at kunne levere det vidensbaserede materiale, har jeg brug for din mail, så du kan få adgang til Simplero og dermed materialet, som jeg stiller til rådighed.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.