Praktisk info – Hjemmekonsultation med 2 måneders coaching

COACHINGSESSIONERNES VARIGHED

Jeg ringer til dig 4 gange efter hjemmebesøget. Den første gang er typisk allerede dagen efter. Derefter vil der typisk være cirka 14 dage mellem vores samtaler, så du har tid til at træne på det anbefalede. Vores samtaler vil vare 15-30 minutter afhængig af behov. Du er velkommen til at sende mig videoer, som jeg så giver dig en tilbagemelding på, så længe det er inden for rimelighedens grænser. Typisk max en video pr. gang.

INFO OM HUNDEKLUBBEN ONLINE

Forløbet ‘Hjemmekonsultation med 2 måneders coaching’ inkluderer 2 måneders medlemskab af Hundeklubben Online. Når du har købt forløbet, får du en velkomstmail, hvor du finder et link til din adgang til hundeklubben. Du trykker blot ‘køb’ – det koster 0 kr. Du bestemmer selv, om du vil aktivere medlemskabet med det samme, eller om du vil vente til jeg kommer hjem til dig. Du kan ikke pausere medlemskabet, når du ført har aktiveret det. Når de 2 måneder er gået, udløber dit medlemskab automatisk.

Er du blevet glad for redskaberne i hundeklubben, og ønsker du at arbejde videre med din hund, får du efter de 2 måneder mulighed for at købe medlemskab af klubben til halv pris. Denne pris gælder indtil du evt. melder dig ud.

KØRSEL

Hundeadfærdsbehandlingen foregår hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Jeg kører ud på hele Sjælland. Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer kørsel på Sjælland og øerne. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. Kørselsafgiften er 4,50 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes på dagen via MobilePay 58614.

EVENTUEL FORTRYDELSE

Allerede afregnede timer refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse et opfølgende besøg.

AFLYSNING AF AFTALE

Bliver du syg eller ønsker du at aflyse eller skyde hjemmebesøget til en anden dag, skal aflysning ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for en time, hvilket pt. svarer til 750 kr.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Hjemmebesøg med 2 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.