Praktisk info – Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching

COACHING-SESSIONERNE

Du får 3 coachinger med i prisen – vi kan lave dem via Teams eller telefon. Du er meget velkommen til at sende mig videoer, som vi så kan tale om under coachingen. Hvis vi mødes på Teams, er der også mulighed for, at du kan vise mig hvordan du træner eller noget, som hunden gør. Foretrækker du at mødes fysisk en gang til, så er der mulighed for, at vi kan erstatte to af coaching-sessionerne med en times fysisk træning eller coaching på min adresse, der er Klempegårdsvej 42, 4140 Borup, medmindre du vil betale for kørsel til din bopæl eller andet.

INFO OM HUNDEKLUBBEN ONLINE

Forløbet ‘Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching’ inkluderer 3 måneders medlemskab af Hundeklubben Online. Når du har købt forløbet, får du en velkomstmail, hvor du finder et link til din adgang til hundeklubben. Du trykker blot ‘køb’ – det koster 0 kr. Du bestemmer selv, om du vil aktivere medlemskabet med det samme, eller om du vil vente til jeg kommer hjem til dig. Du kan ikke pausere medlemskabet, når du først har aktiveret det.

Når de 3 måneder er gået, fortsætter dit medlemskab til rabatprisen 99 kr. om måneden, medmindre du aktivt opsiger det. Denne pris gælder indtil du evt. melder dig ud.

KØRSEL

Hundeadfærdsbehandlingen foregår hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Jeg kører ud på hele Sjælland. Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer kørsel på Sjælland og øerne. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. Kørselsafgiften er 5,00 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes på dagen via MobilePay 58614.

EVENTUEL FORTRYDELSE

Allerede afregnede timer refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse et opfølgende besøg.

AFLYSNING AF AFTALE

Bliver du syg eller ønsker du at aflyse eller skyde hjemmebesøget til en anden dag, skal aflysning ske senest kl. 8 på den aftalte dag. Sker det senere end kl. 8, anses dagens aftale som tabt.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Hjemmebesøg med 3 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.