Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching

COACHING-SESSIONERNE

Udover 2 timers hjemmebesøg, får du 1½ times coaching derudover – typisk fordelt på 3 coachinger. Vi kan lave dem via Teams eller telefon. Du er meget velkommen til at sende mig videoer, som vi så kan tale om under coachingen. Hvis vi mødes på Teams, er der også mulighed for, at du kan vise mig hvordan du træner eller noget, som hunden gør. Foretrækker du at mødes fysisk en gang til, så er der mulighed for, at vi kan erstatte to af coaching-sessionerne med en times fysisk træning på min adresse, der er Klempegårdsvej 42, 4140 Borup, medmindre du igen vil betale for kørsel til din bopæl eller andetsteds.

INFO OM HUNDEKLUBBEN ONLINE

Forløbet ‘Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching’ inkluderer 3 måneders medlemskab af Hundeklubben Online. Når du har købt forløbet, får du en velkomstmail, hvor du finder et link til din adgang til hundeklubben. Du trykker blot ‘køb’ – det koster 0 kr. Du bestemmer selv, om du vil aktivere medlemskabet med det samme, eller om du vil vente til jeg kommer hjem til dig. Du kan ikke pausere medlemskabet, når du først har aktiveret det.

Når de 3 måneder er gået, fortsætter dit medlemskab til rabatprisen 99 kr. om måneden, medmindre du aktivt opsiger det. Denne pris gælder indtil du evt. melder dig ud.

DU BETALER FOR KØRSLEN

Det typiske er, at det første møde foregår hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Det er dig, der betaler kørselsafgiften, der pt er på 5 kr. inkl. moms pr. kørt km. Du betaler både kilometerne tur og retur, men ikke for tiden, som jeg bruger i bilen. Kørslen afregnes på dagen via MobilePay 58614.

Jeg kører ud på hele Sjælland. Bor du på Fyn eller i Jylland, skal du også betale for broafgiften tur/retur.

EVENTUEL FORTRYDELSE

Allerede afregnede timer refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse et opfølgende besøg.

AFLYSNING AF AFTALE

Bliver du syg eller ønsker du at aflyse eller skyde hjemmebesøget til en anden dag, skal aflysning ske senest kl. 8 på den aftalte dag. Sker det senere end kl. 8, anses dagens aftale som tabt.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Hjemmebesøg med 3 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.