Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – Hundeklubben Online

HVORDAN OG HVOR HURTIGT KAN JEG FÅ ADGANG TIL MATERIALET?

Du får adgang til ALT materialet i Hundeklubben Online, så snart du har meldt dig ind. Du får log-in oplysninger tilsendt fra Simplero, og så er du i gang med din hundetræning online. Det tager kun et øjeblik. Husk at tjekke, om mailen eventuelt skulle være havnet i spam, hvis du ikke finder den i din indbakke.

PRISERNE

Du kan vælge 2 forskellige abonnementer

  • Betal hver måned: 119 kr.
  • Betal en gang om året: 1190 kr., dvs. at du sparer to måneders medlemskab.

KAN JEG VIRKELIG LÆRE NOGET, NÅR DET ER ONLINE HUNDETRÆNING?

Det kan du bestemt. Jeg anser det som en stor fordel at starte træningen op derhjemme uden forstyrrelser. Og når din hund har lært at fokusere på dig og lært øvelsen uden forstyrrelser, kan du lettere tage øvelsen med ud i andre miljøer.

HVOR LÆNGE HAR JEG ADGANG?

Du har adgang så længe du er tilmeldt. Dit abonnement fornys automatisk ved udløb af perioden, medmindre du afmelder dig. Hvis du har opsagt dit abonnement, har du stadig adgang i den periode, som du har betalt for.

JEG ER FØRSTEGANGSHUNDEEJER – ER HUNDEKLUBBEN ONLINE NOGET FOR MIG?

Ja, selvom du er ny, findes der videoer og artikler, der kan hjælpe dig i gang. Jeg prøver konstant at holde niveauet nede i hundehøjde, så alle kan følge med. Derudover har du også livlinen i facebookgruppen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

JEG HAR HAFT HUNDE I MANGE ÅR OG HAR OGSÅ GÅET TIL TRÆNING – ER HUNDEKLUBBEN ONLINE NOGET FOR MIG?

Ja, det er den bestemt. Hundeklubben er for alle. Du kan sagtens få en masse ud af det. Der er altid ting, der kan blive bedre, og jeg kan med garanti byde ind med en masse øvelser og indsigt, som hjælper dig og din hund.

JAMEN, HVAD HVIS JEG HAR BRUG FOR HJÆLP?

Hjælpen er altid i nærheden. Jeg vil anbefale dig at komme ind i den lukkede facebook-gruppe, hvor du ALTID er velkommen til at stille spørgsmål. Jeg går i hvert fald ind i gruppen et par gange om ugen.

BINDER JEG MIG FOR AT BLIVE MEDLEM I EN PERIODE?

Nej. Du kan når som helst melde dig ud. Du skal dog stadig betale for den periode, som du har tilmeldt dig.

TILMELDING, UDMELDING OG FORNYELSE

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, tilmelder du dig et abonnement. Når du tilmelder dig, får du med det samme fuld adgang til alt det materiale, der er i kursusområdet. Og du får derudover adgang til det der udgives, mens du er med. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du går blot ind under dit køb og afmelder. Så løber det til slutningen af den betalte periode, og du har så ikke adgang længere. En afmelding betyder ikke, at du får refunderet det betalte abonnement. Dit medlemskab bliver automatisk fornyet, hvis du ikke selv aktivt opsiger det. Du får ved udgangen af medlemsperioden en mail, der minder dig om, at abonnementet snart bliver fornyet.

DIN ADGANG HØRER TIL HUSSTANDEN

Når du er medlem af Hundeklubben Online, inkluderer det én licens til adgang. Din adgang er personlig. Den må derfor ikke deles med andre end din husstand.

DINE DATA

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, skal du afgive dit navn og din mailadresse, det er faktisk det eneste. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.