Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – træning på hold

KAN JEG FÅ MINE PENGE TILBAGE, HVIS JEG FORTRYDER?

Et indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, med mindre kurset bliver aflyst af Gitte Asmann.

HVOR FOREGÅR TRÆNINGEN?

I Ringsted træner vi ved Klostermarkskirken, Ahorn Alle 46C, 4100 Ringsted. Slagelse Hundecenter ligger på Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev.

HVILKE FACILITETER ER DER PÅ STEDET?

Der er gode parkeringsforhold lige ved træningspladsen.

MÅ JEG TAGE MINE BØRN ELLER MIN BEDRE HALVDEL MED TIL TRÆNING?

Du må meget gerne medbringe andre fra husstanden til træningen. Det er familie-hundetræning, og jeg anbefaler, at hele familien bliver involveret i træningen. I det omfang, det er muligt, selvfølgelig. Der bør dog kun være én person pr. gang, der træner med hunden, for ikke at forvirre hunden.

HVILKET UDSTYR SKAL MIN HUND HAVE PÅ TIL TRÆNING?

Jeg anbefaler absolut en god veltilpasset sele og en fast line, dvs. ikke en flexline. Du finder mere omkring udstyr i den teori, som du får til rådighed gennem kurset.

ER DER ANDRE TING, JEG SKAL HUSKE TIL TRÆNINGEN?

Medbring masser af små, bløde og lækre godbidder, som din hund er meget glad for. Og undgå at give den mad lige før træning, da vi ønsker at motivationen er høj. Medbring endvidere et hundetæppe, vand/vandskål samt beklædning, der passer til vejret. Vi træner i stort set al slags vejr.

HVAD HVIS JEG ER FORHINDRET I AT KOMME ÉN ELLER FLERE AF TRÆNINGSGANGENE?

Du bedes sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du af én eller anden årsag bliver forhindret i at deltage i træningen.

HVAD SKER DER, HVIS MIN TÆVE KOMMER I LØBETID?

Selvom din tæve kommer i løbetid i træningsperioden, er I stadig velkomne til træningen. Jeg vil dog gerne vide det på forhånd, så vi kan tage visse hensyn. Skriv gerne en sms til mig på 29 89 82 12. Nogle kursister vælger at komme uden hund, mens tæven er i løb. Du får ingen økonomisk godtgørelse, hvis du vælger at blive væk under løbetiden.

ER DET EN IDÉ AT VI KOMMER I GOD TID FØR TRÆNINGEN?

Jeg anbefaler, at du kommer ca. 15 minutter før, så din hund lige har mulighed for at vænne sig til omgivelserne og få snuset lidt til alle duftene. Måske er det endda en god idé at gå en tur i området. Du bør dog venligst holde god afstand til træningspladsen med din hund, hvis der allerede er et hold i gang med at træne, da nogle hunde hurtigt bliver forstyrret.

ER DER LEG PÅ HOLDENE?

På Slagelse Hundecenter er der som regel leg på hvalpeholdene hver træningsgang. På de andre hold er der ikke fri leg, men nogle kursister laver legeaftaler, så deres hunde kan lege på andre tidspunkter andre steder.

ER DER EN BLANDING AF STORE OG SMÅ HUNDE PÅ HVALPEHOLDENE? LEGER ALLE SAMMEN?

Ofte er holdene en blanding af både store og små racer, men vi opretter også sommetider hvalpehold for henholdsvis små og store racer. Og da alderen på hvalpene i reglen kan være lige fra 9 uger til 5 måneder ved start, kan det give en stor størrelsesmæssig forskel, men det gør ikke noget, da træningspladsen er så stor, som den er, da de evt. kan lege i hver deres ende.  Når hvalpene skal lege, deles de op i mindre grupper på 2-4 hvalpe, der passer sammen mht. størrelse og temperament. Vi benytter sommetider lange liner for at kunne sikre os, at ingen hvalpe bliver rendt over ende.

DINE DATA

Når du køber en plads på et hold hos mig, skal du udfylde et lille spørgeskema med nogle personlige oplysninger om dig og din hund. Dine oplysninger opbevares forsvarligt og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, hvis de er mere end et år gamle. I Simplero, den platform der står for mine kurser mv., vil du blive registreret med dit navn og din email-adresse, når du tilmelder dig online.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.