Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Praktisk info – Online-coaching med 3 måneders coaching

COACHING-SESSIONERNE

Coachingen foregår typisk på Teams. På den måde kan vi se hinanden og du kan f.eks. vise mig områder af din hus, hvor din hund opholder sig, mv. Jeg har også mulighed for at se dig og din hund træne og jeg kan dele min skærm og vise dig en video eller noget andet. Som udgangspunkt mødes vi 4 gange, hvor den første gang er 1½ time, derefter 1 time og de sidste to gange 30 minutter ad gangen, men fordelingen er fleksibel. Ligeledes er det individuelt, hvor lang tid der er imellem hver coaching. Du er også meget velkommen til at sende mig videoer, som vi så kan tale om under coachingen.

INFORMATION OM HUNDEKLUBBEN ONLINE

Forløbet ‘Online-coaching med 3 måneders coaching’ inkluderer 3 måneders medlemskab af Hundeklubben Online. Når du har købt forløbet, får du en velkomstmail, hvor du finder dit link til adgangen i Klubben. Du trykker blot ‘køb’ – det koster 0 kr. Du bestemmer selv, om du vil aktivere medlemskabet med det samme, eller om du vil vente til vores første møde. Du kan ikke pausere medlemskabet, når du først har aktiveret det.

Når de 3 måneder er gået, fortsætter dit medlemskab til rabatprisen 99 kr. om måneden, medmindre du aktivt opsiger det. Denne pris gælder indtil du evt. melder dig ud.

EVENTUEL FORTRYDELSE

Har vi startet forløbet, dvs. er vi allerede gået i gang med den individuelle coaching – og du af én eller årsag vælger at stoppe forløbet – refunderes det betalte forløb IKKE. Har du valgt at betale i rater, skal du ligeledes stadig betale for resten af forløbet.

AFLYSNING AF AFTALE

Bliver du syg eller ønsker du at aflyse eller skyde en aftale til en anden dag, skal aflysning ske senest kl. 8 på den aftalte dag. Sker det senere end kl. 8, anses dagens aftale som tabt.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Online coaching med 3 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

 

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.