Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hundeklubben online

- Meget mere end Hundetræning

0 +
Videoer
0 +
Kurser
0 +
Glade hunde

Et unikt online univers til dig, din hund - og ikke mindst jeres relation

En medlemsklub lavet af træner og adfærdsbehandler

De bedste tips fra dyrlægen, foderspecialisten og kiropraktoren

Få en tryg og glad familiehund
med Venlige træningsmetoder

Har du gået til hundetræning med din hund? Oplevede du at din hund ikke rigtig tog træningen til sig? Måske lader den sig let forstyrre af andre mennesker eller hunde, fordi den enten er reaktiv eller utryg. Så er online hundetræning, måske en løsning for dig.

Hundeklubben Online er et univers af træningsvideoer, øvelser og tips til din hunds generelle velbefindende, så den bliver en tryg familiehund. Redskaberne giver dig mulighed for at træne derhjemme, i rolige omgivelser, så du og din hund får mest ud af øvelserne.

Er du klar til at gøre hundetræning til en naturlig del af jeres hverdag?

Tilmeld dig Hundeklubben Online og få gavn af de træningsmetoder, der passer til din hund og jeres hverdag.

Genfind glæden ved gåturen uden trækken og frygten for at møde andre.
Lær din hund at blive bedre til at slappe af og f.eks. tage roligt imod gæster uden stress og gøen.
Få lette aktiveringsøvelser, der passer ind i en travl hverdag.

Særligt tilbud til nye medlemmer

her og nu pris
Kr 149 Prisen du betaler de Første 3 måneder
  •  
Super-Medlemspris
Kr 99 Prisen, du betaler efter 3 måneder
  •  

Tilmeld dig i dag og spar 598 kr. i forhold til normalprisen.

Meget mere end hundetræning

Stort online univers med masser af konkrete øvelser

Find en løsning på de fleste dagligdags problemer og få øvelser til træning af din familiehund.

Professionel rådgivning

Få tips og vejledning af adfærdsbehandler, hundetræner, dyrlæge, foderekspert og andre professionelle.

Fællesskab med andre hundeejere

Få adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du kan dele dine oplevelser og spørgsmål med andre hundeejere.

At have hund er langt mere end træning

At have hund er langt mere end sit, dæk og stå på en træningsplads. Der er brug for så meget mere end det. Det handler også om, at du skal føle dig tryg. Fx ved redskaberne og udstyret. Og du skal have ro og overskud til at kunne bruge redskaberne sammen med din hund. Hvis du er tryg, så vil din hund også kunne slappe mere af.

Måske har du gået til træning med din hund, men en hektisk hverdag og mindre tid til hundetræning, har bidraget til en uønsket adfærd hos din hund. Da du fik hund, drømte du så om at kunne tage den med på ferie, at gå ture med veninderne og at det skulle være let at have familien på besøg med deres hunde? 

Træningsvideoerne og metoderne i universet Hundeklubben Online, hjælper dig med at genfinde de gode vaner, der passer ind i jeres hverdag. Og bliver du medlem, vil der helt sikkert være flere ting, der bliver lettere for dig med familiens firbenede familiemedlem.

Få en tryg og glad familiehund
med over 50 kurser

Vælg bl.a. mellem kurserne:

  • Den gode gåtur.
  • Din hunds aktiveringsbehov.
  • Bedre besøg hos dyrlægen.
  • Lydtræning. 

Du kan endda tilmelde dig et forløb for unghund, reaktive hunde eller hvalpe, og få endnu mere hjælp.

Tryg familiehund

Fra oprørsk hvalp til tryg familiehund
- Tag problematisk adfærd i opløbet


"Murphy er nu snart 2 år og vi er ved at have kontakt til hjernen igen. Så nu er træningen nået til, at vi går ved fod, når vi møder hunde vi ikke skal hilse på. Vi kan træne fri ved fod på udebane nu, stadig med små eller ingen forstyrrelser og indkald bliver bedre og bedre.

Generelt har vi brugt Hundeklubben til at slå op i de emner, der var relevante for det stadie vi var i med Murphy. Hundeklubben indeholder så meget, at når vi også gik til traditionel træning med ham, kunne det hurtigt blive for meget at skulle komme igennem. Netop derfor er Hundeklubben et rigtig godt redskab til os, hvor vi slår op i de emner der rør sig, idéer til ny træning, problematikker vi synes er ved at udvikle sig, eller det gode interview med en fysioterapeut omkring motion af hvalpen."
Michelle
Medlem Hundeklubben Online

Et univers for alle hunde
- og deres ejere

Hundeklubben Online er for alle – uanset hvor lang tid du har haft din hund. Med over 400 videoer er det muligt for dig og din hund at finde materiale, der passer til jeres behov. Du får redskaberne til at hjælpe din hund, der hvor den er i sin udvikling, og du vil opnå det resultat, at du får en gladere og mere tryg familiehund.

Kender du dette?

Du bliver nogle gange lidt irriteret på din hund. Selvom du har gået til træning og socialiseret den alt hvad du kunne, så oplever du forskellige  problematikker, som du drømmer om at få hjælp til. 

Du vil så gerne have, at din hund har det godt, men du ved ikke lige, hvad du skal gøre for at komme videre.

Du får forskellige råd fra venner og familie, men de føles ikke alle sammen rigtige, og du vil bare gerne gøre det rigtige. 

Du er bange for, at det vil videreudvikle sig, så du mister glæden ved at have din hund med dig, have gæster, mv – og du kan mærke, at du er nødt til at gøre noget.

Du drømmer om en tættere relation til din hund, så du kan være tryg ved at tage din hund med dig alle steder, da den jo er en del af familien.

Men ønsker du dette?

Med tips og kurser, udarbejdet af professionelle, oplever du, at det bliver lettere, at lave små øvelser mellem fyraften og aftensmad og aktivering af jeres hund bliver en naturlig del af hverdagen.

Din hund er mere opmærksom på dig, og mere rolig i sociale situationer. Du forstår den bedre. Du bliver bedre til at se, hvad den har behov for. Så du kan hjælpe den, så den ikke overreagerer, som den gjorde før.

Den er begyndt at sove mere, snuse mere på gåturene og I er på én eller anden måde blevet tættere knyttede.

Du føler tryghed og glæde ved at være en del af et fællesskab, hvor du kan få sparring, når der er udfordringer og løbende oplever du udvikling hos din hund, der er roligere og mere veltilpas til glæde for hele familien.

Er du klar til at få en tryg og glad familiehund ved hjælp af øvelser,
der passer ind i jeres hverdag?

Få en tryg og glad familiehund.
Bliv medlem af Hundeklubben Online i dag.

Fri adgang til

0 +
Videoer
0 +
Kurser

Og meget, meget mere.

her og nu pris
Kr 149 Prisen du betaler de Første 3 måneder
  •  
Super-Medlemspris
Kr 99 Prisen, du betaler efter 3 måneder
  •  

Tilmeld dig i dag og spar 598 kr.

Det siger folk om Hundeklubben Online

Læs mere om hundeadfærdscoach, Gitte Asmann,
og metoderne bag øvelserne i Hundeklubben Online.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan og hvor hurtigt kan jeg få adgang til materialet?

Du får adgang til ALT materialet om hundetræning, så snart du har meldt dig ind. Du får log-in oplysninger tilsendt, og så er du i gang med din hundetræning online. Det tager kun et øjeblik.

Jamen, hvad hvis jeg har brug for hjælp?

Hjælpen er altid i nærheden. Jeg vil anbefale dig at komme ind i den lukkede facebook-gruppe, hvor du ALTID er velkommen til at stille spørgsmål. Jeg går i hvert fald ind i gruppen et par gange om ugen.

Kan jeg virkelig lære noget, når det er hundetræning online?

Det kan du bestemt. Jeg anser det som en stor fordel at starte træningen op derhjemme uden forstyrrelser. Og når din hund har lært at fokusere på dig og lært øvelsen uden forstyrrelser, kan du lettere tage øvelsen med ud i andre miljøer.

Hvor længe har jeg adgang?

Du har adgang så længe du er tilmeldt. Dit abonnement fornys automatisk ved udløb af perioden, medmindre du afmelder dig. Hvis du har opsagt dit abonnement, har du stadig adgang i den periode, som du har betalt for.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Det er nemt at opsige. Du gør det inde under dit køb. Alternativt kan du bede mig om at afmelde dig, men hvis afmeldingsdatoen ligger tæt op ad den næste trækning, skal du selv klare afmeldingen, da jeg ikke kan garantere dig et svar inden for 2 dage.