Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HUNDETRÆNING HOS FLYING DOGS OG PÅ SLAGELSE HUNDECENTER

Hvor foregår træningen?

I Ringsted træner vi hos Flying Dogz, Høvestensvej 6, 4173 Fjenneslev. I Slagelse træner vi på Slagelse Hundecenter. Adressen er Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev. Vi træner på en stor indhegnet træningsplads. 

Hvilke faciliteter er der på stedet?

Der er gode parkeringsforhold lige op til træningspladsen. 

Må jeg tage mine børn eller min bedre halvdel med til træning?

Du må meget gerne medbringe andre fra husstanden til træningen. Det er familiehundetræning, og jeg anbefaler, at hele familien bliver involveret i træningen. I det omfang, det er muligt, selvfølgelig. Der bør dog kun være én person ad gangen, der træner med hunden, for ikke at forvirre den.

Hvilket udstyr skal min hund have på til træning?

Jeg anbefaler absolut en god veltilpasset sele og en fast line, dvs. ikke en flexline. Jeg taler mere om udstyr under teorioplægget. Er der åbent i butikken, kan du få hjælp til at finde den rigtige sele. 

Er der andre ting, jeg skal huske til træningen?

Medbring masser af små, bløde og lækre godbidder, som din hund er meget glad for. Og undgå at give den mad lige før træning, da vi ønsker at motivationen er høj. Medbring endvidere et hundetæppe, vand/vandskål samt beklædning, der passer til vejret. Vi træner i stort set al slags vejr.

Hvad hvis jeg er forhindret i at komme én eller flere af træningsgangene?

Du bedes sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du af én eller anden årsag bliver forhindret i at deltage i træningen.

Hvad sker der, hvis min tæve kommer i løbetid?

Selvom din tæve kommer i løbetid i træningsperioden, er I stadig velkomne til træningen. Jeg vil dog gerne vide det på forhånd, så vi kan tage visse hensyn. Skriv gerne en sms til mig på 29 89 82 12. Nogle kursister vælger at komme uden hund, mens tæven er i løb. Du får ingen økonomisk godtgørelse, hvis du vælger at blive væk under løbetiden.

Er det en idé at vi kommer i god tid før træningen?

Jeg anbefaler, at du kommer ca. 15 minutter før, så din hund lige har mulighed for at vænne sig til omgivelserne og få snuset lidt til alle duftene. Måske er det endda en god idé at gå en tur i den lille skov ved siden af. Du bør dog venligst holde god afstand til træningspladsen med din hund, hvis der allerede er et hold i gang med at træne, da nogle hunde hurtigt bliver forstyrret.

Er der leg på holdene?

Der er som regel leg på hvalpeholdene, dvs. der laves en gradvis introduktion til superviseret hvalpeleg, og nogle gange vil hvalpene være i lange liner for at styre deres interaktion. På de andre hold er der ikke fri leg, men nogle kursister laver legeaftaler, så deres hunde kan lege på andre tidspunkter.

Er der en blanding af store og små hunde på hvalpeholdene? Leger alle sammen?

Ofte er holdene en blanding af både store og små racer, men vi opretter også sommetider hvalpehold for henholdsvis små og store racer. Og da alderen på hvalpene i reglen kan være lige fra 9 uger til 5 måneder ved start, kan det give en stor størrelsesmæssig forskel, men det gør ikke noget, da træningspladsen er så stor, som den er, så de evt. kan lege i hver deres ende. Når hvalpene skal lege, deles de op i mindre grupper på 2-4 hvalpe, der passer sammen mht. størrelse og temperament. Vi benytter som nævnt sommetider lange liner for at kunne sikre os, at ingen hvalpe bliver rendt over ende.

Hvor lang tid skal jeg gå til træning, før min hund har lært at gøre, hvad jeg beder den om?

Det kan være svært at sige, det afhænger jo også af, hvor meget du træner med din hund. Men træner du bare 5 minutter 2 gange om dagen, vil du hurtigt se resultater med øvelserne.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg fortryder?
Et indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, med mindre kurset bliver aflyst af Gitte Asmann.

Dine data

Når du køber en plads på et hold hos mig, skal du udfylde et lille spørgeskema med nogle personlige oplysninger om dig og din hund. Dine oplysninger opbevares forsvarligt og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, hvis de er mere end et år gamle.

I Simplero, den platform der står for mine kurser mv., vil du blive registreret med dit navn og din email-adresse, når du tilmelder dig online.

HJEMMEKONSULTATION MED 3 MÅNEDERS COACHING

Kørsel

Hjemmekonsultation foregår – som navnet afslører – hos dig, i dine og hundens vante omgivelser. Jeg kører ud på hele Sjælland. Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer kørsel på Sjælland og øerne. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales udover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen. Kørselsafgiften 5,00 kr. inkl. moms pr. km. Eventuel kørsel afregnes via Mobile Pay på dagen. 

Afregning i forbindelse med hjemmebesøg

Når du trykker ‘ja tak til hjælp’, kommer du ind på en betalingsside, hvor du betaler med det samme. Du kan dog vælge at betale i rater, hvis du har brug for det. 

Eventuel fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret efter din betaling. Har vi derfor endnu ikke afholdt hjemmebesøget, OG du har ikke aktiveret dit medlemskab i Hundeklubben Online), kan du få dine penge igen.  

Aflysning af aftale
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag. Aflyser du senere, anses dagens aftalte tid som tabt. 

Diverse betalingsoplysninger

Mobile Pay: 58614. 

Danske Bank: Registreringsnummer 3409. Kontonummer 13424748.

Dine data

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Hjemmekonsultation med 2 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Derudover vil du blive registreret i Simplero, der er den platform, der holder styr på mine kunder, kurser og hvor Hundeklubben Online desuden ligger. Det er også her, at du logger ind, når du skal ind og se videoerne, mv. 

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

GØR DIN HUND TRYG VED ANDRE HUNDE OG MENNESKER

KØRSEL

Træningen foregår som udgangspunkt i Ringsted. Du får den præcise adresse i din velkomstmail, så snart du har betalt første afdrag. Ønsker du, at vi træner i dit nærområde el. lign, kan det sagtens lade sig gøre. Jeg kører ud på hele Sjælland. Du skal dog betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Borup. Adressen er Klempegårdsvej 42, 4140 Borup. Kørselsafgiften er 5,00 kr. pr. kørt kilometer (inkl. moms). Evt. kørsel vil blive afregnet i forbindelse med vores træning.

FIGURANTER

Vi bruger som udgangspunkt fake dogs som figuranter. Fake dogs er bamser, der ligner hunde. Er der brug for det, plejer det at være ret nemt at finde nogle frivillige i BAT-gruppen. Er det mennesker, der trigger din hund, bruger vi ofte mig. Vi kan dog også søge triggere andre steder.

EVENTUEL FORTRYDELSE

Du har 14 dages fortrydelse, men har du åbnet onlinekurset ‘Fra Vred til Venlig’, bortfalder denne garanti.

AFLYSNING AF AFTALE

Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag. Aflyser du efter kl. 8, anses dagens aftalte tid som tabt. 

DINE DATA

Når du køber pakken ‘Gør din hund tryg ved hunde og mennesker’, udfylder du et spørgeskema med nogle personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Vil du vide mere om min privatlivspolitik, kan du kigge i handelsbetingelserne.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG PÅ TLF. 29898212 ELLER PÅ MAIL KONTAKT@GITTEASMANN.DK.

BAT-BILLETTER

HVEM KAN KØBE BAT-BILLETTER?

BAT-billetterne er til dig, der allerede er kunde. De er lavet til en særlig pris, og skal ses som en opfølgning på forløbene ‘BAT-teams‘ og ‘Gør din hund tryg ved hunde og mennesker‘.

HVAD KAN JEG BRUGE BAT-BILLETTERNE PÅ OG HVOR FOREGÅR DET?

Du kan bruge dine billetter på BAT set-ups, til træningsproblemer, hjælp pr. telefon eller via zoom. Du kan sende videoer, som du ønsker at vi kigger på. Det kan også være et hjemmebesøg. Skal jeg køre til en anden adresse, tilkommer der  kørselsudgifter, hvilket pt. er 5,00 kr. pr. kørt kilometer. Vi afregner for kørsel på dagen med Mobile Pay 58614.

HVOR MANGE VIL VI VÆRE OG HVORDAN AFREGNES DER?

I vil være to hunde og ejere eller kun dig og din hund: Arrangerer jeg et set-ups, hvor I er to hundeejere, der laver set-ups med jeres hunde, vil træningen og coachingen typisk vare 1,5 time. Her betaler du med ét klip. Er det individuel coaching, afregnes der med 1 klip for 1 time.

HVOR FOREGÅR TRÆNINGEN?

Du får den præcise adresse i forbindelse med købet, men som udgangspunkt foregår træningen i mit nærområde omkring Ringsted/Borup. Skal jeg køre længere på din foranledning, skal du betale for min kørsel, der pt. er 5,00 kr. pr. kørt kilometer.

MÅ JEG TAGE MINE BØRN ELLER MIN BEDRE HALVDEL MED TIL BAT-TRÆNINGEN?

Du må meget gerne medbringe din bedre halvdel. Mindre børn vil normalt ikke egne sig til at deltage i BAT-træningen.

EVENTUEL FORTRYDELSE OG AFLYSNING

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du har købt produktet. Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse. Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 billet.

Der er ikke mulighed for, at en rest af BAT-billetter kan bruges af andre uden for din husstand. Men du kan bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

DINE DATA

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Hjemmebesøg med 2 måneders coaching’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

PERSONLIG HUNDETRÆNER / ENETIMER

Hvordan bestiller jeg de 3 enetimer?

Du betaler for de 3 enetimer med det samme inde på siden.

Hvorfor skal jeg købe 3 enetimer?

Jeg har valgt at sælge enetimer i pakker af 3 timer. Dette for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan dog sagtens opdele de 3 timer i tre eller to træningsgange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du enetimerne?

Vi træner normalt i tidsrummet 8 – 17 på hverdage. 

Hvad kan enetimerne blive brugt til?

Træningsenetimer kan omhandle træningsissues såsom gå-pænt-i-snor, indkald, kontakt, mv. Har din hund problemer såsom aggressiv adfærd eller noget andet mere adfærdsrelateret, henvises du i stedet til Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching. 

Hvis jeg køber 3 enetimer, er der så en frist for, hvornår jeg skal bruge dem?

Ja, du skal bruges dem inden for 12 måneder.

Hvis jeg bliver forhindret i at bruge f.eks. den sidste time, kan min veninde eller søster så bruge den?

Desværre nej. De købte enetimer er personlige (hører til husstanden). Men du har mulighed for at bruge dem på din anden hund, hvis du har en sådan.

Jeg vil gerne have, at den personlige hundetræning helt eller delvist foregår hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det?

Vi afregner for kørslen på dagen via MobilePay 58614. 

Kørsel

Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel. Jeg kører ud på hele Sjælland.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Borup. Adressen er Klempegårdsvej 42, 4140 Borup. 
Kørselsafgiften er 5,00 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Eventuel fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis medlemskabet af Hundeklubben Online er blevet aktiveret. 

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Dine data

Når du tilmelder dig ‘Personlig hundetræner’, har jeg brug for nogle informationer om dig og din hund. Blandt andet kan jeg have brug for din adresse, hvis træningen skal foregå hos dig. Dine personlige oplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at kunne opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, og du kan til enhver til anmode om indsigt.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne

FRA FRYGTELIG TIL FANTASTISK GÅTUR 2.0 / ET FORLØB MED PERSONLIG COACHING KOMBINERET MED ET ONLINE-KURSUS

Hvordan bestiller jeg de 3 enetimer?

Du ringer til mig på telefon 29 89 82 12, og så får vi den første aftale i hus. 

Hvorfor de 3 enetimer?

Jeg har valgt at lægge 3 enetimer i forløbet. Dette for at kunne rykke dig og din hund mest muligt. Min erfaring er, at vi når længst på den måde – med opfølgning. Vi kan dog sagtens opdele de 3 timer i tre eller to træningsgange alt efter dit individuelle behov.

På hvilke tidspunkter og dage tilbyder du enetimerne?

Vi træner normalt i tidsrummet 8 – 17 på hverdage. 

Hvad kan enetimerne blive brugt til?

Træningsenetimerne skal omhandle de træningsissues, der har med forløbet at gøre, dvs. issues omkring gå-pænt-i-snor. Har din hund problemer såsom angst eller aggressivitet, henvises du i stedet til Hjemmekonsultation med 3 måneders coaching. 

Er der en frist for, hvornår jeg skal bruge enetimerne og online-kurset?

Ja, du skal bruges enetimerne inden for 12 måneder. Du vil ligeledes have adgang til online-kurset i 12 måneder, derefter ophører adgangen automatisk. 

Hvis jeg bliver forhindret i at bruge f.eks. den sidste time, kan min veninde eller søster så bruge den?

Desværre nej. Enetimerne og online-kurset er  personlige (hører til husstanden). Men du har mulighed for at bruge enetimerne på din anden hund, hvis du har en sådan.

Jeg vil gerne have, at enetimerne helt eller delvist foregår hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det?

Det kan sagtens lade sig gøre. Vi afregner for kørslen på dagen via MobilePay 58614. 

Kørsel

Alle priser er inkl. 25 % moms og inkluderer ikke kørsel. Jeg kører ud på hele Sjælland.

Du skal betale kørselsafgiften tur/retur min bolig i Borup. Adressen er Klempegårdsvej 42, 4140 Borup. 
Kørselsafgiften er 5,00 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Eventuel fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis du har aktiveret online-kurset.  

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale
Eventuel aflysning skal ske senest kl. 8 på den aftalte dag – ellers takseres der for 1 time.

Dine data

Når du tilmelder dig forløbet, har jeg brug for nogle informationer om dig og din hund. Blandt andet kan jeg have brug for din adresse, hvis træningen skal foregå hos dig. Dine personlige oplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at kunne opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, og du kan til enhver til anmode om indsigt.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne

DET STORE PROGRAM

Indholdet i det store program

  • Hjemmebesøget varer 2 timer. Kørsel på Sjælland er med i prisen. Kørsel til Fyn og Jylland samt broafgift betales herudover. Du skal betale kørselsafgift tur/retur fra Storebæltsbroen.
  • De 4 praktiske sessioner varer 1 time hver. De vil som udgangspunkt finde sted i Borup-området medmindre andet aftales. Nærmere adresse følger, når du har købt Programmet. Aftales andre steder, vil der være et kørselstillæg på 5,00 kr. pr. km. regnet tur/retur min adresse. Eventuel kørsel afregnes via Mobile Pay 58614 på dagen.
  • 6 gange telefoncoaching, der hver varer 15-30 minutter. Der er mulighed for, at coachingen kan foregå over Zoom, hvis der er grund til det. Hvis der er videoer, der skal vurderes, skal de sendes til mig via wetransfer.com.
  • ’Det store program’ inkluderer 6 måneders medlemskab af Hundeklubben Online. Når du har købt forløbet, får du en velkomstmail, hvor du finder et link til din adgang til Hundeklubben. Du trykker blot ‘køb’ – det koster 0 kr. Du bestemmer selv, om du vil aktivere medlemskabet med det samme, eller om du vil vente lidt. Du kan ikke pausere medlemskabet, når du først har aktiveret det. Når de 6 måneder er gået, udløber dit medlemskab automatisk.

Eventuel ekstra kørsel

Som nævnt ovenover, afregnes kørsel udover programmet med 5,00 kr. pr. kørt kilometer. Der afregnes via Mobile Pay 58614 på dagen for aftalen.

Overholdelse af tidsplan, aflysning, mv

De 12 uger starter, når det indledende Zoom-møde starter. Vi lægger os derfor også fast på en slutdato (i løbet af den 12. uge). Som udgangspunkt aftaler vi 2-4 uger frem i vores kalendere, så der ikke pludselig opstår problemer med at finde tider. Vi holder fast i den ugentlige kontakt, og overholdes den ikke, skal den bruges på anden vis inden for de 12 uger. Bruges den ikke, forsvinder den.

Hvad kan tiden blive brugt til?

Vi kan bruge tiden på adfærdsproblematikker, træning, eller hvad du end har brug for at få hjælp til med din hund.

Forholdet mellem dig og mig

Med dette program laver vi et samarbejde baseret på en dybere relation, hvor vi kan nå længere. Jeg tager kun folk ind i dette program, hvis jeg mener, at samarbejdet vil blive godt. Men viser det sig, at det alligevel bliver svært for os, så skal det være til at komme ud af for begge parter. Derfor vil det også være muligt for dig at stoppe aftalen og få nogle af din penge tilbage, hvis samarbejdet mellem os alligevel ikke fungerer.  Jeg vil ligeledes havde mulighed for at trække mig ud af samarbejdet.

Stoppes samarbejdet, vil der med det samme blive lukket for adgangen til Hundeklubben og der vil blive kigget på, hvor meget der evt. skal tilbagebetales til dig. Der betales selvsagt ikke noget tilbage for timer allerede afholdt.

Jeg vil gerne have, at noget af tiden bruges hjemme hos mig. Hvordan afregner vi det?

I så fald afregner vi for kørslen. Du skal betale kørselsudgiften tur/retur mit geografiske udgangspunkt. Kørselsafgiften er 4,50 kr. pr. kørt kilometer inkl. moms.

Eventuel fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. Denne fortrydelsesret frafalder dog, hvis materialet (Redskabsrummet) er blevet åbnet.

Allerede afregnede timer/kørsel refunderes IKKE – hvis du af én eller anden grund skulle vælge at aflyse.

Aflysning af aftale

Ved aflysning af en aftale pga. sygdom, mv., skal du give mig besked pr. sms på 29898212 inden kl. 8 den pågældende dag, ellers anses den pågældende aftale som forbrugt. Aflyser du fx den fysiske træning kl. 10 den pågældende dag, anses den pågældende time med fysisk træning som forbrugt.

Dine data

Jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte dine data. Når du køber pakken ‘Det store program’, udfylder du et spørgeskema med diverse personlige oplysninger om dig og din hund. Disse oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, når de er over et år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne

BAT-TEAMS

Hvor mange er der typisk på et hold?

Der er kun 2 hunde på et BAT-team. Dog nogle gange 3, hvis vi ‘låner’ en hund fra BAT-gruppen, den lukkede Facebook-gruppe, som du som kursist inviteres ind i.

Hvor foregår træningen?

Pt. foregår træningen ved et industrikvarter i Ringsted. Du får den præcise adresse i forbindelse med tilmeldingen til forløbet.

Må jeg tage mine børn eller min bedre halvdel med til træning?

Du må meget gerne medbringe din bedre halvdel. Mindre børn vil normalt ikke egne sig til at deltage i træningen.

Hvilket udstyr skal min hund have på til træning?

Jeg anbefaler en god veltilpasset sele og en fast line på cirka 4 meter. Det kan evt. være to liner, som du sætter sammen. Jeg taler mere om udstyr til teorien. Du har mulighed for at købe en lækker læder line hos mig, når vi ses. 

Er der andre ting, jeg skal huske til træningen?

Det er altid en god idé at medbringe masser af små lækre godbidder, som din hund er meget begejstret for. Og undlad at give den mad lige før træning, da vi ønsker at dens motivation er høj.

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at deltage én eller flere af træningsgange?

Bliver du forhindret, bedes du sende mig en sms på 29 89 82 12. Det er for egen regning, hvis du bliver forhindret i at deltage i træningen.

Skal min hund blive hjemme, hvis den er i løbetid?

Nej, I er stadig velkomne til BAT-træningen. Du må dog meget gerne give mig besked om det på en sms.

Er det en idé at vi kommer i god tid før træningen?

Hvis din hund generelt bliver lidt stresset i nye miljøer, vil jeg anbefale dig at komme en halv times tid før, så den har mulighed for at komme lidt ud af bilen og snuse lidt omkring i området. Lav gerne nogle søgeøvelser. Men det er selvfølgelig vigtigt at tage hensyn til den anden i teamet. Tal gerne med den anden om det til træning. 

Eventuel fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du har købt kurset. Dog bortfalder denne fortrydelsesret, hvis onlinekurset ‘Fra Vred til Venlig’ er blevet åbnet.

Dine data

Når du har tilmeldt dig et BAT-team, udfylder du et stort spørgeskema med kontaktoplysninger, info om hunden og andre personlige oplysninger. Dine oplysninger opbevares forsvarligt, og ikke længere end nødvendigt, og de vil blive destrueret én gang årligt, hvis de er over ét år gamle. De deles naturligvis ikke med tredjepart.

Se i øvrigt min privatlivspolitik under handelsbetingelserne.

ONLINE-KURSER

Hvad er et online-kursus egentlig?

Et online-kursus er kort og godt et kursus, som du kan tage online. Du har ingen fysisk kontakt med din underviser eller med et hold. Du får adgang til undervisningsmaterialet via din pc. Det vil sige, at det kræver en internetforbindelse. På nogle af mine online kurser kan du downloade materialet på din pc, på andre har du ikke. Det fremgår tydeligt på kursussiden. 

Jeg er ikke så god til det med pc

Når du har købt produktet, modtager du en klar og tydelig vejledning, der gør det nemt for dig at logge ind og se materialet. Vejledningen vil f.eks. også gøre det lettere for dig at nulstille koden, hvis du skulle glemme den. Og har du stadig problemer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail til mig på kontakt@gitteasmann.dk med den fejl du får, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er bange for, at jeg så skal skynde mig at se materialet, inden det igen forsvinder ud i cyberspace

Der er som sådan ingen begrænsning tidsmæssigt, det vil sige, at adgang til dit kursus ikke udløber. Skulle jeg vælge at tage et kursus ned, vil du blive adviseret i god tid. 

Jeg vil gerne tage et kursus med min hund, men jeg har svært ved at følge det pga. mine arbejdstider. Samtidig vil jeg være ked af at måtte melde afbud, hvis jeg bliver syg

Du kan starte når som helst. Og tage kurset helt i dit eget tempo. Misser du noget i videoerne, ser du det bare igen. Du har alle muligheder for at trykke på pause, spole tilbage og høre eller se det igen. Og du kan printe artiklerne, hvis du har lyst til det.

Må jeg dele kurset med andre?

Når du køber et online-produkt ved © Gitte Asmann inkluderer det 1 licens. Produkter, der købes, er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand.

Dvs. at alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Gitte Asmann. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Gitte Asmanns online-produkter.

Fortrydelsesret

Du har 14-dages fortrydelsesret på købet af dit online kursus. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig venligst på gitte@asmann.dk. De 14 dage gælder fra leveringen af produktet. Produktet anses som leveret umiddelbart efter betaling, og sker ved download via link tilsendt i email.

Dine data

Når du køber et online-kursus hos mig, skal du afgive dit navn og din mailadresse. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem. Din betaling sker via Stripe.

Du kan finde mere information om beskyttelse af dine data i handelsbetingelserne.

HUNDEKLUBBEN ONLINE

Hvordan og hvor hurtigt kan jeg få adgang til materialet i Hundeklubben Online?

Du får adgang til ALT materialet i Hundeklubben Online, så snart du har meldt dig ind. Du får log-in oplysninger tilsendt fra Simplero, og så er du i gang med din hundetræning online. Det tager kun et øjeblik.Husk at tjekke, om mailen eventuelt skulle være havnet i spam, hvis du ikke finder den i din indbakke.

Priserne – det bliver billigere, jo længere du er medlem

Loyalitetsrabat betyder, at det bliver billigere, jo længere du er medlem. Efter 6 måneder koster et medlemskab kun 99 kr. om måneden.Priser ser ud som følger:

  • Når du melder dig ind, koster medlemskabet 198 kr.
  • Efter 3 måneder, koster det kun 148,50 kr. pr. måned.
  • Efter 6 måneder falder medlemskabet til kun 99 kr. om måneden. Dvs. efter 6 måneder, er din pris fremadrettet kun 99 kr. om måneden. Melder du dig ud, mister du rabatten, og du skal betale den fulde pris igen, når du melder dig ind.

Du kan som kunde få rabatten med det samme. Der er endda 2 måneders medlemskab inkluderet i ‘Hjemmekonsultation med 2 måneders coaching’ og 1 måneds medlemskab inkluderet i ‘1:1 træning’.

Jeg er førstegangshundeejer – er Hundeklubben Online noget for mig?

Ja, selvom du er ny, findes der videoer og artikler, der kan hjælpe dig i gang. Jeg prøver konstant at holde niveauet nede i hundehøjde, så alle kan følge med. Derudover har du også livlinen i facebookgruppen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Jeg har haft hunde i mange år og har også gået til træning – er Hundeklubben Online noget for mig?

Ja, det er den bestemt. Hundeklubben er for alle. Du kan sagtens få en masse ud af det. Der er altid ting, der kan blive bedre, og jeg kan med garanti byde ind med en masse øvelser og indsigt, som hjælper dig og din hund.

Binder jeg mig for at blive medlem i en periode?

Både ja og nej. Du kan når som helst melde dig ud. Du skal dog stadig betale for den periode, som du har tilmeldt dig.

Abonnement hvordan?

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, tilmelder du dig et abonnement. Når du tilmelder dig, får du med det samme fuld adgang til alt det materiale, der er i kursusområdet. Og du får derudover adgang til det der udgives, mens du er med.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement under dine køb på Simplero. Du kan også skrive en mail til kontakt@gitteasmann.dk. Du vil efterfølgende få en bekræftelse på, at vi har modtaget din opsigelse. Så løber det til slutningen af den betalte periode, og du har så ikke adgang længere. En afmelding betyder ikke, at du får refunderet det betalte abonnement.

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet, hvis du ikke selv aktivt opsiger det. Du får ved udgangen af medlemsperioden en mail, der minder dig om, at abonnementet snart bliver fornyet. Kvittering tilsendes pr. mail umiddelbart efter hvert træk.

Dine data

Når du tilmelder dig Hundeklubben Online, skal du afgive dit navn og din mailadresse, det er faktisk det eneste. Alt det materiale du har adgang til, ligger i Simplero, og du vil efter tilmelding få et simplero-id, så du kan logge ind og se materialet. Det vil sige, at disse oplysninger ligger hos Simplero og beskyttes af dem.

Du kan finde mere information om beskyttelse af dine data i handelsbetingelserne.

FYSISKE PRODUKTER

Priser er inkluderet fragt

Alle beløb i shoppen er i danske kroner og inkl. moms samt fragt til en pakkeshop nær dig eller evt. til din privatadresse. Levering til Færøerne, Grønland og udlandet pålægges dog et ekstra gebyr.

Levering

Vi afleverer pakken til DAO samme dag eller dagen efter din bestilling. Når pakken er indleveret til DAO/Coolrunner, tager det 1-3 dage, før du kan afhente din pakke.

Du får en SMS når pakken er på vej og du får endnu en SMS, når den er klar til afhentning og i hvilken pakkeshop nær dig. Der er mange pakkeshops i hele landet. Når du har fået pakkens ‘Track og Trace’ nummer, kan du følge din pakke her: Følg din pakke.

Gitte Asmann kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af, at den bestilte vare skulle blive meget forsinket eller at du ikke har fået den, fremsendes en ny leverance uden beregning.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du modtager den. Dvs. at du senest 14 dage efter købet skal have fortalt os på mail kontakt@gitteasmann.dk, at du ønsker at returnere varen. Derefter skal du returnere varen senest 14 dage efter du har anmeldt din fortrydelse.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand, som du modtog den i. Med væsentlig samme stand menes, at du ligesom i en fysisk butik kan prøve varen, men at du ikke må tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet på en måde som om den er taget i brug, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen* til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

* Købsprisen fratrukket Gitte Asmanns udlæg til fragten, da den blev sendt til dig.

Disclaimer

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og udsolgte varer. Er fx en farve udsolgt, vil du blive kontaktet på mail eller telefon.

Dine data

For at kunne levere den fysiske vare til dig, for at kunne informere dig om hvornår pakken er indleveret mv., har jeg brug for din adresse, din mail og dit telefonnummer. Jeg udleverer disse oplysninger til DAO/Coolrunner, så de kan tage hånd om den fysiske levering. For at kunne levere det vidensbaserede materiale, har jeg brug for din mail, så du kan få adgang til Simplero og dermed materialet, som jeg stiller til rådighed.